- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
Tabiki öyle. Benimse yaşlı babam var biliyorum. Buradaki konu yan sokağında kızı var.
Eski konular bunu özetliyor ...Konu sahibinin eşini aldattığını da nereden çıkardın?
annedir bakılır, el üstünde tutulur, kendinizi onun yerine koyun, sizin anneniz hasta olsa yanınıza almaz mıydınız?Hemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Bu arada benim 15 yaşında oğlum, görümcemin 2 yetişkin kızı var.
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Tabi böyle konular karşılıklı konuşarak karar verilir. Fikir alınır. Eşinizin buradaki net tavrı hoş olmamış fikrinizi önemsemesi gerekir. Allah kimseyi bakıma muhtaç etmesin. Siz de anneymişsiniz, ne anne babalar ne de evlatlar bakıma muhtaç olduklarında başkasına emanet etmeye gönül el vermez kiHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Eşimin halası çok yaşlı ve hastanede. Konu buradan açıldı. Bak dedi şimdiden söyleyeyim annem bu halde olursa, yani ileride yanıma alacağım. Benim içim rahat etmez öyle bakıcılara bırakmak. Bakıcı olsada gözünün önünde olacakmış. Bu arada babasına da 1 yıl bizim evde bakti yeni evliydik.
Şimdi siz olsanız ne dersiniz. Lütfen gerçek empati yapın. Daha ne olacağı belli degil. Bence boş konuşma da..
Cevap vermedim ben eşime sustum. Ama bu yaptırım duygusu içimde kaldı keşke yorum yapsaydım dedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Benmiyim acayip acaba.
Sizin kayınvalideye bakma zorunluluğunuz yok ama eşinizin annesini yabancının eline bırakmak istememeside gayet doğal bir durum evladı sonuçta kendi annenizlede empati yapın...bu durumda başka kardeşler varsa onlarla dönüşümlü bakılabilir ..yada eve bir yardımcı alınabilir..bu şekilde beraberce ortak makul bir karar verilebilir ..direk dayatması çok hoş olmamış sadece bana göreHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
Benim de annem hasta, zihinsel engelli, bakıma muhtaç. Babamla birlikte bakıyoruz ama babam da 61 yaşında. Düşünüyorum ben evlendiğimde ne olacak diye. Mesleğim var, çalışmayı düşünüyorum zaten.Maddiyat yeterli ise aynı evi gerek görmüyorum ben. Maddiyat yeterli ise ayrı ev (elinin üstünde olacagı yakın mesafede) yatılı bakıcı
Maddiyat azsa aynı ev yatılı kadın
Maddiyat hiç yoksa aynı ev ve bakım
Tüm bunları düşkünlük dönemi için konuşuyorum
Benim görüşüm bu
Doğmamış bebeğe don biçmek olmuş ama benim fikrim şöyle: ozamana kadar kim öleee kim kalaHemen konuya gireyim. Eşim 50 ben 40 yaşındayız. Annesi 70 yaşında başka şehirde, kızı ile aynı ev değil ama aynı şehirde. Biz ayrıyız onlardan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?