Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Vicdanli bi adam olsa bekaretini alip ayni gun seni terk etmezdi. Gerek yok bence ozur diler mi diye dusunmene. Alinin yaptigiyla exsevgilinin yaptigi ayni sey degil. Ali cok da abarti bi sey yapmamis dogrusu

Bazi yaralar hemen iyilesir... kimisi kabuk baglar iyilesmek icin ugrasir, kabuk duser iz kalmaz.. bazi yaralarin izi ise asla gecmez. Nerdeyse hepimiz yara izleriyle yasiyoruz.. cok azdir izi olmayan insan.
Yasanacak guzel gunler var bosver zerre uzulmene degmez. Zarar ziyan aklina geldigi her salise :)

Vijdanini temizlicek aklınca ee yaşlarda ilerleyince vijdan muhasebesi başlıyor insanlarda.ne güzel yapmissin engelleyerek portledigi cehennemin dibine geri yollamissin takdir ettim:)

Ne güzel söylemişsiniz, çok doğru bir söz.. Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum size..

Off off queen bee naptin..
Eskilere goturdun beni.. Benim de basımdan boyle olay geçti konuşmuştuk hatta.. Ben de kullanildim maddi manevi..
Geçmiş tozdur ufle gitsin demişler ne de doğru..
Simdi mutluymussunuz mutlulugunuz dahil olsun..

O Ali de güzel bir kazık yiyince pişman olur işte. Pişman olur olmasına da özür diler mi bilemeyiz.
Çünkü insanlar ancak o zaman empati yapıp "ben bunu üzdüm o yüzden başıma bunlar geldi" diyebiliyor.

İlişkilerin bitmesi üzücü ancak şu kullanılma meselesini anlayamadım belli ki kendi isteğinle bir birliktelik yaşamışsın kullanılma hali bunun neresinde?

ilişkileri neden bir alışveriş gibi görüyorsunuz ki?
o an sevdiğinle bir olmak istemişsen bundan kime ne?
neden böyle kendini üzüyorsun?

kadın ve erkek bir parçasıdır cinselliğin ve bizim kızlarımıza sürekli cinsellik tu kaka diye öğretildi diye bu konuda kendilerini hep eksik hissediyorlar. yazık yani.

ayrılmasanız sorun yoktu da ayrılıncamı mesele oldu?

Evet canım benim, hatırlıyorum.. Sil baştan filmindeki gibi geçmişi hafızadan sildirmek mümkün olsa keşke. Parası neyse verirdik vallahi Biz elden geldiği kadar siliyoruz da böyle arada hortluyor işte anılar. Çok teşekkür ederim güzel duan içinde.. Rabbim sana da bir ömür mutluluğu bahşetsin inşallah...

Ben yaşadığımdan pişman değilim bunu nereden çıkardınız ? İsteyerek yaşadım yada istemeden yaşadım bunun da bir önemi yok. Bir erkeğin sadece sizi cinsel anlamda elde etmeye çalışıp sonrasında terketmesi,-üstelik hemen akabinde- kullanılmak oluyor. Arada farkı göremiyorsanız zaten denecek bir şey yok. Ben cinselliğe karşı bir insan değilim, tü kaka diye de düşünmedim hiçbir zaman. İsteyen istediğiyle yaşasın, herkesin kendi seçimi. Benim meselem cinsellik değil, çok farklı bir mevzu. İdrak edebilseydiniz keşke..

ee tamam işte niye kendini yem olarak gördün ki bir elde etmeden bahsediyorsun bak. bir yarış değil ki hayat.
bence düşünme yapınızda sorun var.
beni elde etti kullandı diye düşündükçe kendi değerinizi bir eşyaymış gibi sunuyorsunuz..

en iyisini yapmışsın engelleyerek, helalliğini hak etmeyen bir insanmış zaten. sen bundan sonraki ilişkine ve hayatına odaklan, geçmişin seni mutsuz etmesine izin verme. çünkü geçmişi ne kadar açarsan o kadar yaralanırsın bu Ali kişisi burada bu konuyu açmanı bile hak etmeyen bir Kişilikmiş, Kafanı meşgul etme ve boşver gitsin..

Insan cinselliği ister yasar ama hemen sonra terk edildiğinde de kullanılmış gıbı hısseder, cunku gercekten erkek kullanmıstır, kız yaşadığı seyden degıl de bunu yaşadığı kişiden pısman olur.. Saf temiz duyguları o erkegın kötü emellerine alet oldugu ıcın!! O erkeğin bakış acısı kızı kullanmaya yönelik olduğu ıcın. Bılmeden o düşünceye dahıl oldugu ıcın. Vs vs....

Kadin cinsel iliskiyi istegiyle yasamis, namusu bacak arasinda gorenlerden cok dolmussunuz anliyorum, bnde doluyum fakat elde etme kullanilma konusunu yanlis idrak ediyorsunuz. Cinsel iliskinin gerceklestigi gun ayrilmak kadinin duygusal ve cinsel anlamda kullanildigini gosterir

ee erkek de kullanılmış olmuyormu bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…