Çok teşekkür ederim güzel duanız için, inşallahh..İyi yapmissin engelleyerek. Gecmisin seni uzmesine izin verme, umarim simdiki iliskin ömürlük olur.
Ne güzel söylemişsiniz, çok doğru bir söz.. Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum size..Bazi yaralar hemen iyilesir... kimisi kabuk baglar iyilesmek icin ugrasir, kabuk duser iz kalmaz.. bazi yaralarin izi ise asla gecmez. Nerdeyse hepimiz yara izleriyle yasiyoruz.. cok azdir izi olmayan insan.
Yasanacak guzel gunler var bosver zerre uzulmene degmez. Zarar ziyan aklina geldigi her salise :)
Bu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
Evet canım benim, hatırlıyorum.. Sil baştan filmindeki gibi geçmişi hafızadan sildirmek mümkün olsa keşke. Parası neyse verirdik vallahiOff off queen bee naptin..
Eskilere goturdun beni.. Benim de basımdan boyle olay geçti konuşmuştuk hatta.. Ben de kullanildim maddi manevi..
Geçmiş tozdur ufle gitsin demişler ne de doğru..
Simdi mutluymussunuz mutlulugunuz dahil olsun..
Ben yaşadığımdan pişman değilim bunu nereden çıkardınız ? İsteyerek yaşadım yada istemeden yaşadım bunun da bir önemi yok. Bir erkeğin sadece sizi cinsel anlamda elde etmeye çalışıp sonrasında terketmesi,-üstelik hemen akabinde- kullanılmak oluyor. Arada farkı göremiyorsanız zaten denecek bir şey yok. Ben cinselliğe karşı bir insan değilim, tü kaka diye de düşünmedim hiçbir zaman. İsteyen istediğiyle yaşasın, herkesin kendi seçimi. Benim meselem cinsellik değil, çok farklı bir mevzu. İdrak edebilseydiniz keşke..İlişkilerin bitmesi üzücü ancak şu kullanılma meselesini anlayamadım belli ki kendi isteğinle bir birliktelik yaşamışsın kullanılma hali bunun neresinde?
ilişkileri neden bir alışveriş gibi görüyorsunuz ki?
o an sevdiğinle bir olmak istemişsen bundan kime ne?
neden böyle kendini üzüyorsun?
kadın ve erkek bir parçasıdır cinselliğin ve bizim kızlarımıza sürekli cinsellik tu kaka diye öğretildi diye bu konuda kendilerini hep eksik hissediyorlar. yazık yani.
ayrılmasanız sorun yoktu da ayrılıncamı mesele oldu?
Ben yaşadığımdan pişman değilim bunu nereden çıkardınız ? İsteyerek yaşadım yada istemeden yaşadım bunun da bir önemi yok. Bir erkeğin sadece sizi cinsel anlamda elde etmeye çalışıp sonrasında terketmesi,-üstelik hemen akabinde- kullanılmak oluyor. Arada farkı göremiyorsanız zaten denecek bir şey yok. Ben cinselliğe karşı bir insan değilim, tü kaka diye de düşünmedim hiçbir zaman. İsteyen istediğiyle yaşasın, herkesin kendi seçimi. Benim meselem cinsellik değil, çok farklı bir mevzu. İdrak edebilseydiniz keşke..
ee tamam işte niye kendini yem olarak gördün ki bir elde etmeden bahsediyorsun bak. bir yarış değil ki hayat.
bence düşünme yapınızda sorun var.
beni elde etti kullandı diye düşündükçe kendi değerinizi bir eşyaymış gibi sunuyorsunuz..
Kadin cinsel iliskiyi istegiyle yasamis, namusu bacak arasinda gorenlerden cok dolmussunuz anliyorum, bnde doluyum fakat elde etme kullanilma konusunu yanlis idrak ediyorsunuz. Cinsel iliskinin gerceklestigi gun ayrilmak kadinin duygusal ve cinsel anlamda kullanildigini gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?