Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Konumuz bu değil yalnız.

Konu sahibi geçmişi hatırlayıp, içlenmiş. Onu teselli etmek yerine, geçmişte kalmış ve asla değiştirilemeyecek bir durumu eleştirmenizin konu sahibine ne faydası var?

Bu bayan, ben evlilikten once cinselligi destekliyorum herkes evlenmeden once birlikte olmali deseydi yine ayni tepkiyi vercek miydin?

Bu bayan, ben evlilikten once cinselligi destekliyorum herkes evlenmeden once birlikte olmali deseydi yine ayni tepkiyi vercek miydin?

Evet verecektim.

Çünkü konumuz bu değil.
Daha önce bu tarz bir ilişkiye sevgilisi tarafından zorlanan, ya da vicdanen kendini suçlu hisseden birçok kişi yorum açtı buraya. Hepsine de, sorumluluğunu alamayacağın şeyi yaşama, herkesin hayatı kendinedir, düşüncelerine, inancına göre yaşa ve kimsenin sana böyle bir şey için baskı yapmasına izin verme dedim.

Birliktelik yaşadı diye eleştirilenler oldu. Onları da korudum, herkesin kendi hayatı, sorumluluğunu alan, ne yaptığını bilen istediği gibi yaşar. Kimse ahlak bekçiliği yapmasın dedim.

Benim sorunum fikirlerle değil blush, fikirlerin dayatılması ile ilgili.

Simdi bakin ben sizi anliyorum ama herkesin kendi hayat felsefesi hayata bakis acisi var ben hatta konu sahibine cevap amacli bile yazmadim bakin konu cinsellik konusu iceriyor kendisini kullanilmis hisseden bir bayan hayatini anlatdi ALLAH hepimize yardim etsin insallah ama konunun icerisinde cinsel hayatda vardi ve ben konu sahibesinin psikolojisinin bozulmasinda cinsellik yasamasini kendisininde ifade etdiyi gibi buyuk etken goruyorum bundan dolayi sadece kendi yorumumu yaptim.evet cinsellik guzel bisey yasayin modernlik bu deyip yazsaydim daha mi guzel olcakdi yorumum sizce???ben yazdigim gibi evlilikden once yasanan cinsellik psikolojiyi alt ust edebiliyor bu benim dusuncem tasvip etmiyorum cok da kotu gururkirici bakiyorun evlilikden once cinselliye ayrica bu benim dusuncem konu sahibine sahsi bi yorum da yazmadim.ondan dolayi tepkiniz garip geldi​

Modernlikle alakası yok, öyle yazsaydınız da modernlikle ne alakası var derdim. Modernlik, bir fikrin benimsenmesi değil, fikirlere saygıdır benim için.

Tasvip etmeyebilirsiniz elbette, buda sizin görüşünüz, hayatınız saygı duyuyorum ama konu sahibinin diğer konularını, hayata bakış açısını az çok bildiğimden, yaptığınız yorumun onun hayatında bir karşılığını olmadığını düşündüm ve tepki gösterdim.

Çünkü inanın, siz iyi niyetle yorum yapıyorsunuz, ama başka bir üye gelip sizin yorumunuzdan destekle konuyu sabote ediyor, olan konuya oluyor ve kapanıyor.

Ayrıca, eski sevgilisi aynı gün içerisinde terketmiş. Bu nedenle kendisini kötü hissettiğini belirtmiş. Bence yaşananlardan dolayı değilde keşke onunla yaşamasaydım diye bir pişmanlık var. Bu şekilde değerlendirdiğim için, sizden farklı bakıyorum olaya galiba.

Ben kimseye fikir dayatmiyorum.ayrica kimseyi korumaya gerek yok cunki ben burda kimseye birsey dayatmiyorum.ben bu sitenin uyesiyim sizin gibi sayhili bir bicimde fikrimi yazdim isteyen yatak iliskisi yasar istemeyen yasamaz bu benim dusuncem sizi niye rahatsiz ediyor

Alıntıladığınız yorumu size yazmadım ki ben. Genel anlamda yazdım. Blush sizin için, tam zıddını yazsaydı, yine aynı şekilde tepki verecek miydiniz diye sordu, bende onu açıkladım. Üzerinize alınmayın lütfen.

Ozaman modern olun ve benim dusunceme saygi duymanizi rica ederim yersiz bir tepki gosteriyorsunuz konuyu asil siz dagitmis bulunuyorsunuz ve siz sabote ediyorsunuz.suanda cunki ben konunun icinde gecen cinsellik mevzusuna yorum yazdim siz benim yorumuma yorum yapiyorsunuz.ben de sizin gibi bir uyeyim fikrimi yazicam tabiki ama farkindaysaniz saygisizca yazmadim sadece fikrimi yazdim bukadar

Kadin askla sevismisse, tutkuyla istemisse ve kalben baglanmissa ilk birlikteligin hemen ardindan tek bir sebep bile soyleme zahmetine girmeden birakilmak evet kullanilma amaclidir.
Ihtiyaci asktir cunku sevdigi adama dokunmaktir, kendisini onu sevdi gibi sevdigini saniyordur kadin..
Burada kullanilan kadinin duygularidir. Kadinin duygularini arac olarak kullanip amaci olan cinselligi yasamistir erkek. Kadini hic sevmemistir, rol yapmistir sadece.
Bu karsilikli paylasim degil. Bunun ayrimina varmamaniza sasirdim acikcasi.

Bende zaten bunun için yorumunuza cevap yazdım. Farklı hayatlara saygı duyulması gerektiğini düşündüğüm için.
Bir daha yorum yazmayacağım. Her ne kadar uzlaşamamış olsakta, seviyeli tartışmanız için teşekkür ederim. Kırıcı bir kelime ya da hakaret içeren cümleler yazmadınız.

İyi akşamlar.

Bende tesekkur ederim uzlasamadik ama gercekden seviyeli bir sekilde dusuncelerini yazdiginiz icin cok tesekkurler.ama keske herkes bizim gibi seviyesini koruyarak yorumlar yazsa inanin oyle CINSLER VARKI ALLAH AKIL fikir versin.

Kesinlikle haklısınız. Ve dediğiniz gibi oldu. Karşıma mükemmel bir erkek çıktı. Ve 3 yıldır onun kıymetini çok iyi biliyorum. Belki bu kötü olay yaşanmasa, değerini bu kadar iyi bilemezdim. Kazandığım tecrübe ve olgunlukta cabası. Çok teşekkür ediyorum size.

Güzel dileğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah sizinde bir ömür karşınıza iyi insanları çıkarsın. Çok teşekkürler yorumunuz için..

Size vereceğim tüm cevapları vermiş duyarlı ve aklı başında arkadaşlarım. O yüzden daha fazla diyecek birşeyim yok. Siz hayatınız boyunca şerefli insanlarla karşılaşmışsınız belli. Ben sizin kadar şanslı olamadım. Bu yüzden anlamıyorsun beni. Umarım ömrün boyunca da beni anlamazsın. Tüm yazdıklrına rağmen benim sana güzel dileğim budur arkadaşım.

Size de verecğim tüm cevapları aklı başında, duyarlı arkadaşlarım vermiş zaten sağolsunlar. Onlara ek olarak Öncelikle ayka77, ben konu sahibi olarak "namusu en fazla bacak arasında aramayanlardanım". Bu zihniyetinde gericilik olduğunu düşünüyorum. Ben cinsel birlikteliğimden pişman değilim. Yapmak istedim ve yaptım. Yapmak isteyen yapsın, yapmak istemeyen yapmasın. Beni hiç mi hiç ilgilendirmez. İki düşünceyede saygım var sonsuz. Siz neden saygı duyamıyorsunuz ? Herkes kendinden meshul hayatta. Benim sitemim haksızlığa uğramak. O olaydan sonra ilişki devam ederdi, biz herhangi bir sorundan ayrılırdık emin ol adını bile hatırlamazdım. Canımı asla acıtmazdı çünkü bu benim seçimim. Ben bu şekilde bir haksızlığa uğradım diye acı çektim. En fazla yanımda olmasını istediğim zaman, terk edip gitti diye acı çektim. Konuyu boşu boşuna cinselliğe getirip de ahlakınızı konuşturmuşsunuz. Gereksiz. Ama zahmet edip yazmışsınız, sağolun genede.

Canım shiningg sana çok ama çok teşekkür ederim. Güzel düşüncelerin ve bazı muhalefet yorumlara karşı beni koruduğun için. Zaten onlara karşı söyleyebileceğim herşeyi söylemişsin ağzına sağlık arkadaşım. Tüm düşüncelerine sonsuz katılıyorum. Zaten bu hakszlığa uğramışlık bana çok şey öğretti. Hayatımdaki güzel insanı biliyorsun, işte onun kıymetini anlamamı, ona dört elle sarılmamı sağladı. Derler ya kış olmasa yazın kıymetini anlamazdık diye aynen öyle bir durum. Herkese kolay kolay güvenmemeyi, aşktan göz karartmamayı öğretti. Olgunluk ve tecrübeler de cabası. Yani senin ve diğer arkadaşlarımın kasdettiği gibi kazançların kayıplarımdan çok ama çok fazla oldu. Sana herşey için tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Selam güzel insan.
Bir erkek kendini gizleyip, karsisindaki kizin duygularından yararlanıp, birlikte birseyler yasiyorsa ve hemen sonrasında istedigi birsey olmuyor vs diye, terk edip gidiyorsa bu kullanılmak olmaz kullanmak olur.

Konuyla alakasız yorum yapmışsınız sonra da aklınızı kendinize saklayın diyorsunuz. Burada akıl vermeye calısan sizsiniz... Aklını kendısıne saklaması gereken de

Ayni gun icinde terkeden erkek konuyu tam okumadiniz galiba
Sizlere çok teşekkür ediyorum, gereksiz muhalefetlere karşı beni korumuşsunuz zahmet edip güzel cümlelerinizle. Zaten kendilerine söyleyebilecğeim herşeyi de söylemişsiniz. Hepinizin yorumlarına katılıyorum. Tekrardan teşekkürler

engelleyerek en iyisini yapmışsın şimdi yapman gereken geride kalan anıları da engellemek bak şu an bir sevgilin varmış geçmiş geçmişte bitmiş geleceğine odaklan yoksa takıntı olur ve asla unutamazsın yaşadıklarını gelecekteki güzel günlerini düşün sadece

Dediklerin doğru da bence cinselliğe değindiren sensin. ilk mesajında ilk cümlende bu vurgu dikkat çekiyor. Madem senin için sıradan bir şeydi hiç değinmeseydi ilişkinin rutini deyip. Ama bunu yazan sensin "eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp"

Sana mesaj atip helallik isteyen Ali degil mi ? Benim anlamadigim nokta neden insan gibi helallik isteyen adami hicbir sey soylemeden engelledin ?
Evet Ali'ydi. Sevgilisi olan bir insana seneler sonra gelip helallik istemek için yazmanın gerçekten helallik istemek olduğuna inanıyorsunuz galiba. Çok iyi niyetlisiniz. Ben niyetinin farkında olduğum için engelledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…