Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

ee erkek de kullanılmış olmuyormu bu durumda?
Selam güzel insan.
Bir erkek kendini gizleyip, karsisindaki kizin duygularından yararlanıp, birlikte birseyler yasiyorsa ve hemen sonrasında istedigi birsey olmuyor vs diye, terk edip gidiyorsa bu kullanılmak olmaz kullanmak olur.

Hayatta hic bir yasanmisligin bosuna olmadigini dusunenlerdenim.Ne kadar aci olursa olsun devaminda "iyi ki" leri barindirir. Bize berbat hayat tecrubeleri yasatan insanlar , sonrasinda karsimiza cikan iyi insanlara simsiki sarilmamizi saglar mesela, kiymet bilmemizi saglar. Bir cogumuzun var boyle yaralari.Benim de oyle, hatirlarim bazen gozlerim dolar ama hic pismanlik duymam. Eminim senin de kazandiklarin daha coktur kayiplarinin yaninda..

Burada nıyet onemlı amac onemlı bence kim ne amaçla yaklaşmış ılıskıye ama genele bakarsak Hayır olmuyor cunku Türkiye'de yasıyoruz...

Amerika'da yaşasak farklımı olurdu?
ever bu ülkede yaşamanın dezavantajı var ancak bu da bir tecrübe işte. insan kalıplarını kırabilir.

Selam güzel insan.
Bir erkek kendini gizleyip, karsisindaki kizin duygularından yararlanıp, birlikte birseyler yasiyorsa ve hemen sonrasında istedigi birsey olmuyor vs diye, terk edip gidiyorsa bu kullanılmak olmaz kullanmak olur.

Yani erkeğin hiç ayrılmayacağız hep birlikte olacağız diye söz vermesiyle birliktelik yaşamak zorunluluğumu doğuyor?
burada erkek cinsellik olmasa da çekip gittiğinde aynı şeyleri hissedecekti konu sahibi o halde bu bir kullanılma değildir en azından bizim anladığımız manada.

Bu şahsın sütü bozukmuş, geçmiş acıları anımsatacak değil güncel sinirleri zıplatacak bir mesaj bu...

Böylelerinin helallik isteği, özrü vs hükümsüzdür.

Sevgilinizle görünce "dürtme" isteği hissetmiş.

Kendisi sevgilisiyle arası bozukken sizinle görüşmüş ya...

Sizden de aynı karaktersizliği beklemiştir...

Ya da yine yalnız kalmıştır, arada bırakılmıştır, egosu yaralanmıştır, vs.

Bir önceki sevgilinize değinmiyorum bile...

Allah iyilerle karşılaştırsın derler ya...

Sizin için çok içten diledim bunu.

Guzel insan beni israrla anlamiyorsun.
Pis niyetle yaklasip sonrasında pis bir niyetle ayrılma başka, arada çıkan bir aksilikten yolların ayrılması başka.
Kız bunu yaşadığı gün terkediliyor, bunun açıklaması ne olabilir..
Hayır yaniliyorsun o da bir "kullanmadir".
Orda da duygusal kullanma söz konusu. Ama bak arada çıkan bazı sorunlardan yollar ayrilir o başka.
Ama burada durum çok farklı..

iyi de bunu yaşayan yani hem de bahsedildiği gibi Türkiyede yaşayan bir genç kız olası senaryoları göze alarak yaşamayacakmıydı?
duygusal bir tahribat derseniz anlarım ki doğrudur ancak kullanma derseniz konu başka yere gider.

Kıza hamileyim demen Türk filmi repliklerini hatırlattı vallahi...

Hayat...

Herkesin içinde ukde kalan şeyler vardır muhakkak. Bence yoluna bak, geçmiş geçmişte kalsın. Selamlar...

Ben kendi adima cinselligin yasanmasini tasvip etmeyenlerdenim evlilikden once cunki yaralar daha derin yapiyor.herkes kendi bilir tabi saygi duymak lazim.hm bide namus iki bacak arasinda degil lafida hic dogru bi laf degil bana gore gencleri yalnis yonlendiren bir laf...

Konumuz bu değil yalnız.

Konu sahibi geçmişi hatırlayıp, içlenmiş. Onu teselli etmek yerine, geçmişte kalmış ve asla değiştirilemeyecek bir durumu eleştirmenizin konu sahibine ne faydası var?

Konumuz bu değil yalnız.

Konu sahibi geçmişi hatırlayıp, içlenmiş. Onu teselli etmek yerine, geçmişte kalmış ve asla değiştirilemeyecek bir durumu eleştirmenizin konu sahibine ne faydası var?
Lutfen aklinizi kendinize saklayin

Lutfen aklinizi kendinize saklayin

Buda yeni moda herhalde.

Hanımefendi buraya yorum yazıyorsanız, eleştirilmeyi göze almışsınız demektir. Burası canınızın istediği şeyleri yazıp, insanları demoralize edeceğiniz bir yer değil.

Konu sahibi pişmanım, kahretsin, nasıl yaptım bu hatayı, aman tanrım dememiş. İlerde ne yaparım dememiş. Yaşadıklarımdan pişmanım dememiş. Sadece kötü anılarımın olduğu bir insan var,eski yaşanmışlıklar aklıma geldi, acaba bir gün bana yaptıklarından pişman olur mu demiş. Siz yazdıklarınızla konuyu sabote ediyorsunuz, bende bu şekilde yorumlara sinir oluyorum. Ve sizi uyarıyorum. Bu kadar basit.

Yoksa verdiğiniz mesajla alıp veremediğim yok. Kimse pişman olacağı şeyi yaşamasın. Adımlarını dikkatli atsın. Kaldıramayacağı şeyler yapmasın. Fikirlerinizi eleştirmiyorum, sadece konuyu saptırmayın diyorum.

Queen Bee

Bence başımıza gelen her kötü şey, yaşayabileceğimiz çok daha kötü şeylerin telafisi. Belki bunları yaşamasan, daha beterleri ile sınanacaktın. Şuan hayatında muhteşem bir insan var, aşkınızın kıymetini bilin ve mutlu olun.

Ben nedense, kalp kıran, önyargılı ve kibirli insanların yaptıkları hatalarla sınanacaklarına inanırım. O seni üzmüş, emin ol o da üzülecek. Aynı şey bizim içinde geçerli. Şimdiye kadar kimi üzdüysem, üzüldüm, ne zaman büyük konuşsam başıma geldi, ne zaman kendimi gerçekten bir konuda en başarılı olarak görsem, öyle olmadığımı anladım.

Anladım ki, biz eksiğiz, her zaman da eksik kalacağız. Hepimiz öğrenciyiz bu hayatta ve asla bitmeyecek bir öğrencilik bu. Belki geçmişte yaşadıkların olmasa, şimdi sevgilinle bu kadar mutlu olmayacaktın, onun iyi özelliklerini farketmeyecek, onu böyle takdir etmeyecek ve el üstünde tutmayacaktın.

Geçmişi bırak, pranga olmasın ayaklarında, olan olmuş, biten bitmiş. Hayatın yeni başlıyor, bugününü yaşa ve çok mutlu ol. :)

Ben anlamadim sizin benle sorununuz ne??fikir ozgurlugumun karsisina kimseyi cikartmam ve dusuncelerimi kimsenin lafiyla degistirmem.bikere uyariyorum falan gerek yok bence bu alakasiz tarzda konusmaniza.Ayrica Gunumuzde okadar cok duyar oldukki eskiden universite hayatimiz da dahil cinsellik yasamak sebebi ile uzulenleri cok gorduk bence bu ozgurluk ve modernlik degil eger yaptigin hareket sana kullanildigin hissini veriyorsa demekki sen kafa yapisi olarak o yasam tarzina uygun degilsin.buna gore de tasvip etmediyimi yazdim.ben kimsenin yorumuna sizin benim yorumuma yaptiginiz saygisizligi yapmadim.suan benim yorumumda yalnis ne var??sorabilirmiyim size ve ne hakla seni uyariyorum yaziyorsunuz bana sormasi ayip?

Konuyla alakasız yorum yapmışsınız sonra da aklınızı kendinize saklayın diyorsunuz. Burada akıl vermeye calısan sizsiniz... Aklını kendısıne saklaması gereken de

Sana mesaj atip helallik isteyen Ali degil mi ? Benim anlamadigim nokta neden insan gibi helallik isteyen adami hicbir sey soylemeden engelledin ?

Konuyla alakasız yorum yapmışsınız sonra da aklınızı kendinize saklayın diyorsunuz. Burada akıl vermeye calısan sizsiniz... Aklını kendısıne saklaması gereken de
Ben kimseye akil vermedim sadece fikir bildirdim bukadar sizi niye rahatsiz ediyor benim mesajim

Hanımefendi, sorun sizin fikir özgürlüğünüz değil ki. Konu sahibi yaşadıklarımdan pişmanım, ilerde nasıl evlenicem, aman ben ne yaptım dememiş. Geçmişte yaşananlar aklıma geldi demiş, zaten şuan sevgilim var, ona aşık değilim, sadece bana yaşattıklarını hatırladım demiş. Bir başka yorumunda da ben zaten evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim demiş. Tüm bu sözlerden sonra, sizin yorumunuz konuyu saptırmak oluyor. Çünkü konu sahibinin derdi bu değil. Eğer derdi bu olsaydı, sizin yorumunuz mantıklı olurdu.

Ben sizin yorumunuza saygısızlık yapmadım. Burada bu tip yorumlar yüzünden konuların içeriği çok değişiyor, farklı yönlere gidiyor. Çoğu konu bu yüzden kapanıyor. Bende sizin yorumunuzun konu sahibine bir fayda sağlamayacağını, çünkü geçmişi değiştiremeyeceğini belirttim. Yanlış mıyım? Yoksa geçmiş değiştirilebiliyor muydu?

Sizin fikirlerinizle sorunum yok. Hatta sizinle şu konuda hemfikirim, kaldıramayacak olan, sorumluluğunu alamayacak olan yaşamasın. Ama yorumunuz konunun içeriğine uygun gelmedi bana, ve konu dağılmasın diye sizi uyardım. Aynı şey benim başıma gelirse, başka bir üyede beni uyarsın. Sakıncası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…