- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
ee erkek de kullanılmış olmuyormu bu durumda?
Selam güzel insan.ee erkek de kullanılmış olmuyormu bu durumda?
Burada nıyet onemlı amac onemlı bence kim ne amaçla yaklaşmış ılıskıye ama genele bakarsak Hayır olmuyor cunku Türkiye'de yasıyoruz...
Selam güzel insan.
Bir erkek kendini gizleyip, karsisindaki kizin duygularından yararlanıp, birlikte birseyler yasiyorsa ve hemen sonrasında istedigi birsey olmuyor vs diye, terk edip gidiyorsa bu kullanılmak olmaz kullanmak olur.
Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun...
Guzel insan beni israrla anlamiyorsun.Amerika'da yaşasak farklımı olurdu?
ever bu ülkede yaşamanın dezavantajı var ancak bu da bir tecrübe işte. insan kalıplarını kırabilir.
Yani erkeğin hiç ayrılmayacağız hep birlikte olacağız diye söz vermesiyle birliktelik yaşamak zorunluluğumu doğuyor?
burada erkek cinsellik olmasa da çekip gittiğinde aynı şeyleri hissedecekti konu sahibi o halde bu bir kullanılma değildir en azından bizim anladığımız manada.
Guzel insan beni israrla anlamiyorsun.
Pis niyetle yaklasip sonrasında pis bir niyetle ayrılma başka, arada çıkan bir aksilikten yolların ayrılması başka.
Kız bunu yaşadığı gün terkediliyor, bunun açıklaması ne olabilir..
Hayır yaniliyorsun o da bir "kullanmadir".
Orda da duygusal kullanma söz konusu. Ama bak arada çıkan bazı sorunlardan yollar ayrilir o başka.
Ama burada durum çok farklı..
Ben kendi adima cinselligin yasanmasini tasvip etmeyenlerdenim evlilikden once cunki yaralar daha derin yapiyor.herkes kendi bilir tabi saygi duymak lazim.hm bide namus iki bacak arasinda degil lafida hic dogru bi laf degil bana gore gencleri yalnis yonlendiren bir laf...
Lutfen aklinizi kendinize saklayinKonumuz bu değil yalnız.
Konu sahibi geçmişi hatırlayıp, içlenmiş. Onu teselli etmek yerine, geçmişte kalmış ve asla değiştirilemeyecek bir durumu eleştirmenizin konu sahibine ne faydası var?
Lutfen aklinizi kendinize saklayin
Buda yeni moda herhalde.
Hanımefendi buraya yorum yazıyorsanız, eleştirilmeyi göze almışsınız demektir. Burası canınızın istediği şeyleri yazıp, insanları demoralize edeceğiniz bir yer değil.
Konu sahibi pişmanım, kahretsin, nasıl yaptım bu hatayı, aman tanrım dememiş. İlerde ne yaparım dememiş. Yaşadıklarımdan pişmanım dememiş. Sadece kötü anılarımın olduğu bir insan var,eski yaşanmışlıklar aklıma geldi, acaba bir gün bana yaptıklarından pişman olur mu demiş. Siz yazdıklarınızla konuyu sabote ediyorsunuz, bende bu şekilde yorumlara sinir oluyorum. Ve sizi uyarıyorum. Bu kadar basit.
Yoksa verdiğiniz mesajla alıp veremediğim yok. Kimse pişman olacağı şeyi yaşamasın. Adımlarını dikkatli atsın. Kaldıramayacağı şeyler yapmasın. Fikirlerinizi eleştirmiyorum, sadece konuyu saptırmayın diyorum.
Ben anlamadim sizin benle sorununuz ne??fikir ozgurlugumun karsisina kimseyi cikartmam ve dusuncelerimi kimsenin lafiyla degistirmem.bikere uyariyorum falan gerek yok bence bu alakasiz tarzda konusmaniza.Ayrica Gunumuzde okadar cok duyar oldukki eskiden universite hayatimiz da dahil cinsellik yasamak sebebi ile uzulenleri cok gorduk bence bu ozgurluk ve modernlik degil eger yaptigin hareket sana kullanildigin hissini veriyorsa demekki sen kafa yapisi olarak o yasam tarzina uygun degilsin.buna gore de tasvip etmediyimi yazdim.ben kimsenin yorumuna sizin benim yorumuma yaptiginiz saygisizligi yapmadim.suan benim yorumumda yalnis ne var??sorabilirmiyim size ve ne hakla seni uyariyorum yaziyorsunuz bana sormasi ayip?Buda yeni moda herhalde.
Hanımefendi buraya yorum yazıyorsanız, eleştirilmeyi göze almışsınız demektir. Burası canınızın istediği şeyleri yazıp, insanları demoralize edeceğiniz bir yer değil.
Konu sahibi pişmanım, kahretsin, nasıl yaptım bu hatayı, aman tanrım dememiş. İlerde ne yaparım dememiş. Yaşadıklarımdan pişmanım dememiş. Sadece kötü anılarımın olduğu bir insan var,eski yaşanmışlıklar aklıma geldi, acaba bir gün bana yaptıklarından pişman olur mu demiş. Siz yazdıklarınızla konuyu sabote ediyorsunuz, bende bu şekilde yorumlara sinir oluyorum. Ve sizi uyarıyorum. Bu kadar basit.
Yoksa verdiğiniz mesajla alıp veremediğim yok. Kimse pişman olacağı şeyi yaşamasın. Adımlarını dikkatli atsın. Kaldıramayacağı şeyler yapmasın. Fikirlerinizi eleştirmiyorum, sadece konuyu saptırmayın diyorum.
Ben kendi adima cinselligin yasanmasini tasvip etmeyenlerdenim evlilikden once cunki yaralar daha derin yapiyor.herkes kendi bilir tabi saygi duymak lazim.hm bide namus iki bacak arasinda degil lafida hic dogru bi laf degil bana gore gencleri yalnis yonlendiren bir laf...
Ben kimseye akil vermedim sadece fikir bildirdim bukadar sizi niye rahatsiz ediyor benim mesajimKonuyla alakasız yorum yapmışsınız sonra da aklınızı kendinize saklayın diyorsunuz. Burada akıl vermeye calısan sizsiniz... Aklını kendısıne saklaması gereken de
Ben anlamadim sizin benle sorununuz ne??fikir ozgurlugumun karsisina kimseyi cikartmam ve dusuncelerimi kimsenin lagiyla degistirmem.bikere uyariyorum falan gerek yok bence bu alakasiz tarzda konusmaniza.Ayrica Gunumuzde okadar cok duyar oldukki eskiden universite hayatimiz da dahil cinsellik yasamak sebebi ile uzulenleri cok gorduk bence bu ozgurluk ve modernlik degil eger yaptigin hareket sana kullanildigin hissini veriyorsa demekki sen kafa yapisi olarak o yasam tarzina uygun degilsin.buna gore de tasvip etmediyimi yazdim.ben kimsenin yorumuna sizin benim yorumuma yaptiginiz saygisizligi yapmadim.suan benim yorumumda yalnis ne var??sorabilirmiyim size ve ne hakla seni uyariyorum yaziyorsunuz bana sormasi ayip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?