Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Opuldunn saygillarrr gerek yok uzatmayalim artik konuyu bile acip bakmiyorum hayata kaldigi yerden full devam byeeee.saygi duymayi ogrenin bi dusunceye elestiriye sonra kibar kibar konusuruz bye bye

Arkadasim kendinde misin sen?
Bana uzatma uzatma diyorsun (ki sadece 1 mesaj yazmisim uyarini ciddiye almadigimi belirten), ya gelip burda yorumunu duzenleyip, uzerine eklemeler yapiyorsun. Hirsini alamiyorsun yeni biseyler yaziyorsun.

Seninle tartismiyorum, bir daha yazma bana.

Polemiğe girmesek, üsluplara dikkat etsek ve konu sahibesinin konusuna yorum yapsak nasıl olur?
Munecim lutfen benim yazdigim ilk yoruma bakin ne kadar saygili yazmisim abuk sabuk yazilar yaziyolar ayrica yabanciyim duyurulurrrr tdk arasdirmaya gerek yok konusmam turkler tarafindan takdir ediliyor zaten mune bu da uste bana yazilan mesaja yorum yazmamak icin buraya yazdim.aslinda saygisizliga haksizliga ugrayan benim genisdunyalilar tarafindan

Konu senin olmadigi icin zaten sen atladin zaten guluyorum suan...yag gibi su ustune cikmaya calisiyosun ki ilk sen bana hakaret iceren mesaj yazmissin ne hakla

Yuregim dağlaniyor resmen yapdim gitdimleri okurken.

Dayanamadım ben yazdım

ayrica yabanciyim duyurulurrrr tdk arasdirmaya gerek yok konusmam turkler tarafindan takdir ediliyor zaten

KK'nın da yeni modası bu sanırım. Yazamayan herkes yabancı, bir avuç Türk kaldık şurada. Kelimeleri, ekleri doğru kullanamıyorsan TDK araş(T)ırmana gerek vardır arkadaşım. Bu herkes için geçerli. Yeni bir şey, bir kelime/ek öğrenmekten bir şey kaybetmezsiniz korkmayın. Hangi Türkler bunlar ? Ünsüz benzeşmesi bilmeyen Türk'ün alnını karışlarım ben.

Konu senin olmadigi icin zaten sen atladin zaten guluyorum suan...yag gibi su ustune cikmaya calisiyosun ki ilk sen bana hakaret iceren mesaj yazmissin ne hakla

Arkadaşım senin derdin nedir ?

Konu belli konu sahibinin meramı bellidir.

Zarın var diye sana tapan kocan olması kimin umurunda ? Gurur duyduğun tek parçan bumu ?

Peki zarın esnek olsaydı alnından öpmek yerine alnından vursaydı ya da ağzını burnunu kırsaydı ne olacaktı ?

Vur bana ağzımı burnumu kır nasıl zarım yok Allah belamı ben doğarken mi vermiş diyecektin ?

Et parçasımısın bunla gurur duyuyorsun insamsın insan ! Ayrıca adam odur ki sevdiğini zarı ile değil karakteri ile olduğu gibi sevsin yüreği ile sarsın.

Kanama geldi kadınım benim alnıından öpücem diyecek karakter erkektir sadece.

Mune affet demiyorum cezama razıyım...

Alnını... Hızlı yazarken oldu sanırım.

Canım benim neden buraya konu açıp moralini bozuyorsun, ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez. Evliliğe giden güzel bi ilişkin var. Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah.

Gecenlerde masa düzeni hakkında bi konu açmıştın, okurken gülümsedim. Ne hoş. Belli nişanlınız kibar bir beyfendi.
Mutluluğunuz daim olsun.

Canim simdi normal hayatda sana lafi yapisfirirdim ama sanal ortam belli karaktersiz sensin.ayrica senin gibI cahil degiliz merak etme uffff terbiye ogren ilk sonra insan oldugunu kendine hatirlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…