Mutlu evlilik için,alından öpulmek için kadınında tecrübeli olması gerektıgını düşünüyorum..
Bi flash açıklama da benden gelsin nolcek:)
Shining hızır gibi geldi evet sağ olsun sizde sağolun 32 yaşında koca bulmuşum zaten bi yere gidemez ağzını burnunu kırarım nişanlımınbu da işin esprisi olsun
EhehBu yorumunuzu okutun korkusundan tuvalete bile gidemez bence. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.
Shining hızır gibi geldi evet sağ olsun sizde sağolun 32 yaşında koca bulmuşum zaten bi yere gidemez ağzını burnunu kırarım nişanlımınbu da işin esprisi olsun
sizi cinsel birliktelik yaşadıktan sonra mı terketti??Bu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu konuşmalık çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
bunumu anladın?Sonuna kadar katilmiyorum. Sosyal medya değil kotu olan, kotu olan insanlar. Neden sosyal medyaya öcü muamelesi yapıyorsunuz. Bu bir gereklilik yil 2015. Sevgilisi olan insan sosyal medyadan uzak mi durmali ilişki anlayisiniz bu mu yani ?
Terbiyeli konus ovecek bisey senin var belliYok artik yaa! Pesss!
O kadar uzuldumki sana canim arkadasim, kucucuuuuk bir dunyan var. ovecek baska bir meziyetin yok mu senin?
Halvetini anlatip neyin gururunu yasiyon sen?
Allah askina yeter artik be neyin cabasi icindesin sen?
Allah akil fikir versin, islah etsin seni.
Dogru bazi insanlar icin alindan opulmenin degeri kalmamis)))))Dışardan bakınca çok komik görünüyorsunuz alninizdan falan opmus onurlanmiste allahim
Terbiyeli konus ovecek bisey senin var belli
Opuldunn saygillarrr gerek yok uzatmayalim artik konuyu bile acip bakmiyorum hayata kaldigi yerden full devam byeeee.saygi duymayi ogrenin bi dusunceye elestiriye sonra kibar kibar konusuruz bye byeGerdek gecesinin gururunu burada paylasan birinin terbiye uyarisini dikkate alamayacagim.
Bye.
Bazı yaralar kapanır İZİ kalır , bazı yaralar kapanır SIZI kalır...
Sizden son bir istek olarak konuma saygı duymanızı, cinsel mevzularda devam etmemenizi insaniyetle rica etmiştim. Ama hala gelmiş bacak arası muhabbeti yapıyorsunuz. Anlaşılan sizinle insani bir şekilde iletişime geçmek mümkün değil. Anladık çok namuslunuz, çok ahlaksınız, .çok çok'sunuz hepimize kanıtladınz, ahlak dersi de verdiniz. Müteşekkiriz. Artık diğer konularla ilgilenip orada devam edebilirsiniz namus bekçiliğinize. Burada daha fazla devam etmenize gerek yok. Zaten kişisel bir tercihi "kaybediş" olarak gören zihniyetle ne konuşulur. Yaşayıp da pişman olanların kendini bilmemneyapma şekliymiş namusu bacak arasında aramamak.. Ben yaşadığım cinsellikten pişman değilim diyorum hala ısrar ediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi kaybettiğim hiçbir şey yok benim. Tek kaybettiğim o adam için harcağım zamanım o kadar. Siz ise o kadar çok kaybetmişsiniz ki.. İnsanların acıları, üzüntüleri üzerinden demogoji yapmaya, mevzuyu saptırmaya, daha çok üzmeye ve kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Bundan haz duyuyorsunuz. Böyle bir insan hayatta herşeyini kaybetmiştir, her yerin hymen zarı olsa kaç yazar. ? Ben ilişkiye girdikten sonra hiçbirşey kaybetmeyceğimi bilerek yaptım bunu. Çünkü güzel bir ahlakım, güzel bir karakterim ve insani duygularım var. Zar beni ben yapan unsurların içinde kesinlikleye yer alamaz. Bu yüzden pişman olmayacağımı bilerek yaptım ve pişman değilim. Ama sizin tek sahip olduğunuz şey bir zar bu besbelli. Size tavsiyem aman onu kaybetmeyin. Yoksa geriye sıfır kalacaksınız ve yok olacaksınız. Ve bir hatırlama daha. Ben asla kınadığını yaşamadan ölen insan görmedim. Siz unutursunuz ancak acıtan cümlelerinizi zaman ve Allah unutmaz. Tüm can yakanlar gibi gün gelince sizinde hesabınız kesilir. Bir bakarsınız ki kınadığınz şeyin tam da içindesiniz. Bu yüzden size daha fazla cevap vermeyeceğim. Siz istediğiniz gibi konuda takılabilirsiniz, ben ve diğer üyeler size verilecek her cevabı verdi zaten o yüzden daha fazla muhatap olmayacağım. Selametle.
Ayrica onu cok guzel solemissin kucucuk dunyam herkes seninde ole canim herkesin kucucuk bi dunyasi var icinde ama bak ben nekadar real bakiyorum kucucuk dunyamiz var diyorum sense kendi dunyacigini genis zannediyosun .ayrica onceden yasanan cinsellikle dunya genislemiyor bakalim buna saygi duyulacakmi burda hakliyken isine gelmeyen insanlar kiblemis.komik ya neyse...cocukca konusup laf sokmayi herkes kendine saklasin ben sadece kendi dusuncemi belirtmisdim.cok da dogru dusunuyorum.genis dunyalarin sonunu coj gorduyum icin oyle dusundum yeter bu kadar saygisizca yorum yapdiniz .Terbiyeli konus ovecek bisey senin var belli
Ayrica onu cok guzel solemissin kucucuk dunyam herkes seninde ole canim herkesin kucucuk bi dunyasi var icinde ama bak ben nekadar real bakiyorum kucucuk dunyamiz var diyorum sense kendi dunyacigini genis zannediyosun .ayrica onceden yasanan cinsellikle dunya genislemiyor bakalim buna saygi duyulacakmi burda hakliyken isine gelmeyen insanlar kiblemis.komik ya neyse...cocukca konusup laf sokmayi herkes kendine saklasin ben sadece kendi dusuncemi belirtmisdim.cok da dogru dusunuyorum.genis dunyalarin sonunu coj gorduyum icin oyle dusundum yeter bu kadar saygisizca yorum yapdiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?