Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Mutlu evlilik için,alından öpulmek için kadınında tecrübeli olması gerektıgını düşünüyorum..

Bi flash açıklama da benden gelsin nolcek:)

Uuu ne dedi Mune yetiş :) O nasıl bir yorumdu ama ya ne demek zar ile övünmek esnek zar olsaydı görürdüm o öpmeyi :)

Shining hızır gibi geldi evet sağ olsun sizde sağolun 32 yaşında koca bulmuşum zaten bi yere gidemez ağzını burnunu kırarım nişanlımın bu da işin esprisi olsun

Eheh Bu yorumunuzu okutun korkusundan tuvalete bile gidemez bence. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.

sizi cinsel birliktelik yaşadıktan sonra mı terketti??

Quenn, tahminimce konuyu açtığına açacağına pişman olmuşsundur. Konuda paylaştıklarına ayrı, yorumlara ayrı üzüldüm.İnsanız, başımıza türlü türlü işler geliyor ama bunların hepsi daha güçlü olmamız için diyerek avunabiliriz. Evet yaşadıkların son derece acı tecrübeler ama neticede hayat bir şekilde şu anki sevgilinle tanışmana vesile oldu. Bu yüzden kendinle hesaplaş, o kişilerle kendi içinde hesaplaş, affetmeye hazır hissettiğinde, o kişilere karşı olan içinde ne var ne yoksa bir kağıda yaz ve sonra yak. İnan bana çok hafiflemiş hissedeceksin.

Bunun dışında, sevgilinle sana ömürlük bir yol arkadaşlığı diliyorum.Yorumlara da takılma...

Üzgünüm ama sizi iyi niyetli bulamadim. Sonucta o çocukla arkadasca! konusmussunuz, kendi acinizi neden baska bir kadin uzerinden cikariyorsunuz ki? Onun uzulmesi size ne fayda saglamis olabilir?
Ayrica nasil rahatlikla hamileyim diyebildiniz?.
Büyük ihtimalle o zamanlar daha 18 19 yasindaydiniz.
Neyse, ne yasadiginiz beni alakadar etmiyor ama bir erkek yuzunden cektiginiz acinizi gidip de kendi hemcinsinizden cikarmaniz cok acı...

Edit: Neden banlanmis ki konu sahibi? Ilginc. ..

bunumu anladın?
sen adamadan hamıleyım demıssın sımdıde sosyal medyada fınk atıyor olman o adama ragmen bana gore delı cesaretı canım

Her zamanki gibi işinize gelen yorumlara destan yazmış,eleştirenleri de yerin dibine sokmuşsunuz.
''Hamileyim.''demeyi kendinize nasıl yakıştırdınız o da ilginç,madem bu kadar mükemmelsiniz...
Hayatınızdaki adama da aşığım aşığım deyip eski sevgilinizin pişman olduğunu görmeyi beklemek de ayrı ilginç.
Aldattı veya terk etti.Bitmiş gitmiş.

Terbiyeli konus ovecek bisey senin var belli

Gerdek gecesinin gururunu burada paylasan birinin terbiye uyarisini dikkate alamayacagim.
Bye.
Opuldunn saygillarrr gerek yok uzatmayalim artik konuyu bile acip bakmiyorum hayata kaldigi yerden full devam byeeee.saygi duymayi ogrenin bi dusunceye elestiriye sonra kibar kibar konusuruz bye bye

Belli ki yaşadığının arkasında duran bir insansın. Bu senin hayatın ve onu bildiğin gibi yaşa. Pişman olsa da geri dönmeyecek kadar gururludur çoğu erkek. Sen dimdik yoluna devam et. Ben öpüyorum alnından.

Not: Ali'ye de oh olmuş.

Terbiyeli konus ovecek bisey senin var belli
Ayrica onu cok guzel solemissin kucucuk dunyam herkes seninde ole canim herkesin kucucuk bi dunyasi var icinde ama bak ben nekadar real bakiyorum kucucuk dunyamiz var diyorum sense kendi dunyacigini genis zannediyosun .ayrica onceden yasanan cinsellikle dunya genislemiyor bakalim buna saygi duyulacakmi burda hakliyken isine gelmeyen insanlar kiblemis.komik ya neyse...cocukca konusup laf sokmayi herkes kendine saklasin ben sadece kendi dusuncemi belirtmisdim.cok da dogru dusunuyorum.genis dunyalarin sonunu coj gorduyum icin oyle dusundum yeter bu kadar saygisizca yorum yapdiniz .

Allah rızası için bir TDK'nin imla kılavuzu kısmına bakın. Yermek için değil ciddi anlamda, ğ-y ve t-d yanlışlarınız tırmalıyor.

Ben inanırım hep, birilerinin canını yakan insanlar o yaktıkları kişiden daha cok cani yanmadan gitmez bu dunyadan. Gitmesinlerde zaten. Gecmis insanin karsisina en umulmadik anda cikiveriyor. Buna engel olamiyoruz malesef. Guclu bir kadinsiniz anladigim kadariyla. Oylede olmali diyorum hani. Boyle insanlar oldukca dunyada guclu durmali. Oyunlari, hileleri bizi yikmamali. Ne diyelim ki siz soylenecek herseyi soylemissiniz. Bundan sonra yolunuz acik olsun insallah.

Polemiğe girmesek, üsluplara dikkat etsek ve konu sahibesinin konusuna yorum yapsak nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…