Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Canım bence o eski erkek arkadaşını içinde affetmelisin yoksa seninle içinde istemesende gelir,üzerini kapattıkça ara sıra hatırlarsın,affet gitsin aşıktın çok sevdin yaptın bitti pişman olma pişman olcak birisi varsa o da odur ayrıca seni sevmemiş ki böyle bişey yapmış,sevmemesini geçtim bir insanı böyle bırakmak çok büyük saygısızlıktır . şimdi güzel bir ilişkin varmış hiç böyle şeylerle kafanı yorma,herkes hakettiği gibi yaşar merak etme.

Nihali yanlış anlamışsın. Kıskandırma durumu olan başka biri. İlişkisi varken, Quenn'a ilişkim var demiyor ve diğer kızı kıskandırmak için Quenn'i kullanmaya çalışıyor. Tekrar okursan daha net olur senin için.

İyi de benim dediğim şeyler bambaşka senin anladığın bambaşka ? Benim dediklerimi anlamamışsınız ki zihniyetimi çözesiniz konu sahibine yazdığım ikinci mesajı dikkatlice okuyun neden erkek arkadaşına güvenmediğimi orada açıkladın zaten !?

Sene olmuş 2015, hâlâ evlenmeden sevişiyorsunuz kızlar. Anlamadınız mı, "Yassah hemşerim yassah"

Queen Bee, hani ilk çocuk Türk erkeği olmasa "Sevişmek sıradan bir şey, bunu ciddiye almadığından seni terk etmiştir ve bu kullanılmak anlamına gelmez" derdim ama muhtemelen tüm hedefi sevişmekti ve istediğini 'alınca' piyasadan kayboldu. Standart "modern ayağına yatan" genco işte. O şimdi fellik fellik evlenince alnından öpeceği kız arıyordur; şu an aramıyorsa da beş seneye kadar başlar turlara.

İşte bunlar hep tecrübe. Bakalım o senin sevgiline güvendiğin kadar güvenebileceği insanlarla tanışabilecek mi? Kendisi kaypakken bunun olacağını düşünmek zor

Not: Bakire evlenmeye karşı değilim; kimin nasıl evlendiği de beni miskâl-i zerre enterese etmez. Şimdi bana buradan giren olmasın.

Kıskandırma durumunu yaratan erkek arkadaşı değil, başka birisi. Sosyal medya aracılığı ile özür dileyen kişi.
3 yıllık sevgilisi ile alakası yok bu durumun.

Agzina Saglik arkadasim bana diyecek bir söz birakmamissin, tesekkur ediyorum sana ve duyarliligina. Sanirim hamilesin Allah bebeğine ve ailene bir omur mutluluk ve Saglik bahsetsin. Çok icten diledim bunu senin için. Tekrar teşekkürler.

Haklısınız durumu net anladım şimdi ben konu sahibinden çok özür dilerim yanlış algılamışım erkek arkadaşının bu eylemi gerçekleştirdiğini sanarak güvenmedim

Yanlış anlayan sizsiniz bence dikkatli okursanız... Benim değindiğim konu alan razı veren razı demeniz ! siz oradamıydınız nasıl bu kadar emin yargılıyosunuz insanları?

Canım çok özür dilerim ben yanlış algılamışım durumu benim hatam bu idrak edememiş karıştırnışım çok özür dilerim.

Haklısınız durumu net anladım şimdi ben konu sahibinden çok özür dilerim yanlış algılamışım erkek arkadaşının bu eylemi gerçekleştirdiğini sanarak güvenmedim

Yok canım, sen yanlış anlamışsın. :) Quenn yaşadıklarından pişman değil o konuda da bir ters anlama var. Birlikteliğinden değil, o kişiden pişman. Az çok tanıyorum ben Quenni, bunun sorumluluğunu alamayacak biri değil. Şuan da çok mutlu bir ilişkisi de var. O yüzden bu yorumları gerçekten haketmiyor.

Anladim tamam önemli degil bir yanlis anlasilma olmuş.. sizde kusura bakmayin.

Bu bayan, ben evlilikten once cinselligi destekliyorum herkes evlenmeden once birlikte olmali deseydi yine ayni tepkiyi vercek miydin?

Konuyla alakası yok ama ben destekliyorum.İnsanlar vücutlarını, cinselliklerini keşfetsin; sonra adam gibi orgazm olamıyorlar..Bir de vajinismus topiği dolup taşıyor.

Yanlış anlayan sizsiniz bence dikkatli okursanız... Benim değindiğim konu alan razı veren razı demeniz ! siz oradamıydınız nasıl bu kadar emin yargılıyosunuz insanları?

Bak o dediğimin arkasındayım cinsellik kişinin tercihidir ve arkasında dimdik durmalıdır tek tarafa yüklenemez tecavüz var ise o ayrı bak ama sevip aşk ile yaşamak sınra kullanıldım demek yanlış ve evet yanlış anladığım doğrudur diğer olayı

Anladim tamam önemli degil bir yanlis anlasilma olmuş.. sizde kusura bakmayin.

Lütfen siz kusura bakmayın asıl kusur bende çünki ki kötü niyet ile demedim dikkat etmen için demiştim af edersin tekrar mutluluğunuz daim olsun

Shining yetişip yine hayat kurtardin, yanlis anlasilma sorunsalini cozdun hizir gibisin maşallah :) Tekrar tesekkur ediyorum :*

Bence yazmamasi sizin için iyi olur, hatta mümkünse çıkmasın karşınıza erisin bi yerde kaybolsun yok olsun kanadaya gitsin. Gitsin diyorum çünkü böyle kazık atan erkeklerin içimizde nasil yer ettiğini bilirim. Her ne kadar kizsan da merak ediyorsun işte, nefret ediyorsun ama geçmişe bakınca bir farkli hatırlıyorsun bir de ilkse tabi, zaten ilk olmasa o kadar saf olmaz kullandirmazdiniz kendinizi, ilkler hep böyle kötü oluyor işte bazen, gercekten dua edin cikmasin karsiniza, kafanizi karistirmaz ama psikolojik olarak bir darbe daha vurur bu size.

Yok estagfurullah yanlis anladik birbirimizi bu yuzden kirdik. Önemli olan hataları düzeltmek. Sağolsun shining yetişti imdadimiza, sorun halledildi :) Guzel duaniz içinde tesekkur ediyorum, aynisini sizin için diliyorum..
Lütfen siz kusura bakmayın asıl kusur bende çünki ki kötü niyet ile demedim dikkat etmen için demiştim af edersin tekrar mutluluğunuz daim olsun

Yok estagfurullah yanlis anladik birbirimizi bu yuzden kirdik. Önemli olan hataları düzeltmek. Sağolsun shining yetişti imdadimiza, sorun halledildi :) Guzel duaniz içinde tesekkur ediyorum, aynisini sizin için diliyorum..

Shining hızır gibi geldi evet sağ olsun sizde sağolun 32 yaşında koca bulmuşum zaten bi yere gidemez ağzını burnunu kırarım nişanlımın bu da işin esprisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…