Ben senin yazdıklarına bakar yorumlarım hoşuna gider ya da gitmez kendi görüşümü belirtirim evet süresini bilmiyorum doğru ama kıskandırma vs ilişkine bakarak güvenmedim erkek arkadaşına doğal olarak umarım mutlu olursunuz diğer toka yapmadığında klasikler arasında zaten
Yazdıklarınız için sizi kınıyorum. Konu sahibi değilim konu sahibini de tanımıyorum. Konu sahibi kızlığım bozuldu napcam diye dövünmüyor kimseden yardım medet ummuyor , sevgilimin spermi iç çamaşırıma değdi hamile miyim diye sormuyor. İnsanların neler yaşadığını bilemezsiniz , herkes hata yapabilir... İlk aşkına inanabilir güvenebilir , gelecekte onun terk etmeyeceğini bilemez birşeyler yaşarken... Şuan ki sevgilinin ciddi olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız birde ! YOK ARTIK. NE YAPSIN O zaman sevgilisi ciddi düşünsün diye burada konu açsın ' Kızlık zarı diktirmek istiyorum' diye fikir alsın , sonra diktirsin sevgilisi o zaman belki ciddi düşünür değilmi sizin zihniyetinize göre!!!
İyi de benim dediğim şeyler bambaşka senin anladığın bambaşka ? Benim dediklerimi anlamamışsınız ki zihniyetimi çözesiniz konu sahibine yazdığım ikinci mesajı dikkatlice okuyun neden erkek arkadaşına güvenmediğimi orada açıkladın zaten !?
Yazdıklarınız için sizi kınıyorum. Konu sahibi değilim konu sahibini de tanımıyorum. Konu sahibi kızlığım bozuldu napcam diye dövünmüyor kimseden yardım medet ummuyor , sevgilimin spermi iç çamaşırıma değdi hamile miyim diye sormuyor. İnsanların neler yaşadığını bilemezsiniz , herkes hata yapabilir... İlk aşkına inanabilir güvenebilir , gelecekte onun terk etmeyeceğini bilemez birşeyler yaşarken... Şuan ki sevgilinin ciddi olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız birde ! YOK ARTIK. NE YAPSIN O zaman sevgilisi ciddi düşünsün diye burada konu açsın ' Kızlık zarı diktirmek istiyorum' diye fikir alsın , sonra diktirsin sevgilisi o zaman belki ciddi düşünür değilmi sizin zihniyetinize göre!!!
Nihali yanlış anlamışsın. Kıskandırma durumu olan başka biri. İlişkisi varken, Quenn'a ilişkim var demiyor ve diğer kızı kıskandırmak için Quenn'i kullanmaya çalışıyor. Tekrar okursan daha net olur senin için.
İyi de benim dediğim şeyler bambaşka senin anladığın bambaşka ? Benim dediklerimi anlamamışsınız ki zihniyetimi çözesiniz konu sahibine yazdığım ikinci mesajı dikkatlice okuyun neden erkek arkadaşına güvenmediğimi orada açıkladın zaten !?
Agzina Saglik arkadasim bana diyecek bir söz birakmamissin, tesekkur ediyorum sana ve duyarliligina. Sanirim hamilesin Allah bebeğine ve ailene bir omur mutluluk ve Saglik bahsetsin. Çok icten diledim bunu senin için. Tekrar teşekkürler.
Haklısınız durumu net anladım şimdi ben konu sahibinden çok özür dilerim yanlış algılamışım erkek arkadaşının bu eylemi gerçekleştirdiğini sanarak güvenmedim
Haklısınız durumu net anladım şimdi ben konu sahibinden çok özür dilerim yanlış algılamışım erkek arkadaşının bu eylemi gerçekleştirdiğini sanarak güvenmedim
Bu bayan, ben evlilikten once cinselligi destekliyorum herkes evlenmeden once birlikte olmali deseydi yine ayni tepkiyi vercek miydin?
Yanlış anlayan sizsiniz bence dikkatli okursanız... Benim değindiğim konu alan razı veren razı demeniz ! siz oradamıydınız nasıl bu kadar emin yargılıyosunuz insanları?
Anladim tamam önemli degil bir yanlis anlasilma olmuş.. sizde kusura bakmayin.
Yok canım, sen yanlış anlamışsın. :) Quenn yaşadıklarından pişman değil o konuda da bir ters anlama var. Birlikteliğinden değil, o kişiden pişman. Az çok tanıyorum ben Quenni, bunun sorumluluğunu alamayacak biri değil. Şuan da çok mutlu bir ilişkisi de var. O yüzden bu yorumları gerçekten haketmiyor.
Shining yetişip yine hayat kurtardin, yanlis anlasilma sorunsalini cozdun hizir gibisin maşallah :) Tekrar tesekkur ediyorum :*
Lütfen siz kusura bakmayın asıl kusur bende çünki ki kötü niyet ile demedim dikkat etmen için demiştim af edersin tekrar mutluluğunuz daim olsun
Yok estagfurullah yanlis anladik birbirimizi bu yuzden kirdik. Önemli olan hataları düzeltmek. Sağolsun shining yetişti imdadimiza, sorun halledildi :) Guzel duaniz içinde tesekkur ediyorum, aynisini sizin için diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?