Gelin Ailesi Nelerle Yükümlü?

Ağlayayım mı güleyim mi bilemedim:44:

Benim ailemin aynısı bi aile daha varmı diyodum birebir aynısı varmış senin şansın yine okumuşsun mesleğin var beni okutmadılar da liseden sonra işe soktular biz sana evlenirken yaparız ederiz dediler 6 yıl tüm paramı aldılar nemi oldu hiç bir şey yapmadılar nişan kına çeyiz hiçbirşey rezil oldum ele aleme adım çeyizsiz gelin ailesi sahip çıkmıyor oldu hala yeni gelinlerin evine özenirim ailemin durumuda iyiydi ayrıca tavsiyem sana aldır yaptır ne lazımsa pişman olursun bak ben kırgınlığımı atamadım bu ve başka nedenlerden dolayı ailemle görüşmüyorum içimden gelmiyor.

Annenize ne desem bilemedim. :)
Siz yapılması gereken her şeyin farkındasınız zaten, altınları vermeyin falan demeyeceğim o yüzden. Vermemeniz gerek.
Ama karşı taraf bu kadar masraf yapmışken bir de onlardan 3 bilezik, 1 gerdanlık gibi şeyler beklemek çok ayıp.
Aileniz hiçbir şeye karışmadıkları halde o kadar takı takacaklar mı? Zannetmiyorum.
E karşı taraftan niye bekleniyor?
Lafımı yanlış anlamayın sakın ama bizim milletimizde yerleşmiş bir anlayış var.
"Kolay mı kız veriyoruz?" derler. Kolay mı, onlar da oğullarını evlendiriyorlar..
Birazcık diş göstermenizin vakti gelmiş bence. Bu yüzden kötü siz olacaksanız olun, böyle devam ederse evlendikten sonra da sürekli borç ödeme telaşı içinde olacaksınız.

allah gerçekten yardım ediyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor bu dönemde diyim benim nişanım oldu çok şükür takılarımda bende kaldı ayarlamalarıda annemler yaptı bu kdr sıkıntı üzüntüyü boşuna çekmişim yanlış anlamışım o yüzden tecrübeyle sabit bu durumlarda çok iyi dinlemek anlaşmak lazım benimde sıkıntımı dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorummm inş konu sabininde su gibi bitsin işleri yoluna girsin

Merhaba, isin sonu ne oldu merak ettim dogrusu Tekrar yazmadiginiza gore duzelmistir diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…