- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
Nişanlımla aramda olan konu olsa hiç dert etmem. Ama kv söyleyip onun tamam demesi gerekiyor çünkü bir şey olursa onunla hallediyorum. Nişanlıma söylemeye çalıştım. Ben ailemle telefonda çok konuşamıyorum zamanım yok anneme söyle istediğini yaparlar dedi. İş kv gelince çekiniyorum işteBende de esım davul zurna ne ya falan dedı. Valla bız ıstemesekte olması gerek bu bır adet sonucta davulsuz cıkılöıyor gebelde dedjm. Oda yınede tutmadı. Ebıstem bıraz oynamayı sevdıgı ocın o kendısı 100 tlye 2 davulcu ayarladı oyle cıktık. Esımde utandı tabı. Ama sız ona ne bıleyım bısey uydurun gercek olmayan bıseu deyın mesela bızım burda davulsuz cıkınca sankı (ayıp tabırıyle soyluycem kısura bakmayn.) Dul kadın alıyorlar dıye yanlıs anlasılır o yuzren telllı duvaklı davulllu zurnalı gelın cıkılıyor de. Hem esınde bazınerkekler boyle seylere gururlanır ya "heh mıllet gorsun evden kız cıksrıyorum" dıye ılla tutar bence. Tabı somradan bu konuyla ılgılı yalan soyledım davuş tut dıye soyleme. Bırak o oyle bılsın.![]()