- 8 Ekim 2012
- 17.006
- 9.114
- 448
Neden kaba olasın ama ben olsam hıc sızde nasıl oluyor kısmına gırmem. Ama nişanlın annesine msj bıle atamıyor mu yaSizde nasıl oluyor bizde davul zurna eşliğinde geliyorlar bende öyle olsun istiyorum dersem ne düşünürler? Çok kaba olur muyum
annenmi evleniyor...Selam kızlar, haftaya nasipse evleniyorum. Belki büyük bir dert değil ama yazmak istedim. Çevremizde gelin çıkarmada hep davul zurnayla erkek tarafı geliyor. Benim kv tarafından kimse bu konuyu açıp konuşmadı. Nişanlım şehir dışında telefonun doğru düzgün çekmediği bir yerde görevde. Bu süreçte ben gelinlik dahil her şeyi kv ile yaptım. Bu yüzden bir isteğim veya aklıma takılan bir şey olursa kv ile konuşuyorum. Dert gördüğüm şu; annem gelin almada illa davul zurna eşliğinde olsun davulsuz gelin çıkmaz diyor. Benim için farketmez. Karşı taraftan kimse bir düşünce paylaşmadı. Yarın kv evine gideceğim annem istediğimizi söyle diyor. Ben bunu nasıl söyleyeceğim. Kv tarafı geleneksel değil ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hayır derse acayip bozulurum üzülürüm. Böyle bir şey yüzünden sorun çıksın istemiyorum. Güzel dille isteğimi nasıl dile getirebilirim?? Ve onlar yapmazlarsa ne yapmalıyım?
Sizde ne yapılıyor?Davul zurna ne ya
Bu devirde
Malesef canım telefonu çekmiyor. O kısma girmeden nasıl söylenir sizceNeden kaba olasın ama ben olsam hıc sızde nasıl oluyor kısmına gırmem. Ama nişanlın annesine msj bıle atamıyor mu ya
İstedikleri gibi olsun istiyorlar işte hayır deyince ağlıyor ne yapayım bilmiyorumannenmi evleniyor...
Senin düğünün esnasinda olmasini istedigin bi seyi kayinvalide istemedigi an iptal mi ediyorsunuz?Selam kızlar, haftaya nasipse evleniyorum. Belki büyük bir dert değil ama yazmak istedim. Çevremizde gelin çıkarmada hep davul zurnayla erkek tarafı geliyor. Benim kv tarafından kimse bu konuyu açıp konuşmadı. Nişanlım şehir dışında telefonun doğru düzgün çekmediği bir yerde görevde. Bu süreçte ben gelinlik dahil her şeyi kv ile yaptım. Bu yüzden bir isteğim veya aklıma takılan bir şey olursa kv ile konuşuyorum. Dert gördüğüm şu; annem gelin almada illa davul zurna eşliğinde olsun davulsuz gelin çıkmaz diyor. Benim için farketmez. Karşı taraftan kimse bir düşünce paylaşmadı. Yarın kv evine gideceğim annem istediğimizi söyle diyor. Ben bunu nasıl söyleyeceğim. Kv tarafı geleneksel değil ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hayır derse acayip bozulurum üzülürüm. Böyle bir şey yüzünden sorun çıksın istemiyorum. Güzel dille isteğimi nasıl dile getirebilirim?? Ve onlar yapmazlarsa ne yapmalıyım?
Gelenek görenek örf adet. Ne demek neDavul zurna ne ya
Bu devirde
Saçma geliyor banaGelenek görenek örf adet. Ne demek ne
Ay benimkiler de öyle. Kız istemeye bile ne gerek var yaptılar, vuruvereceğim.Bazen ütopik olmasa da öyle davranıyorlar böyle şeyler eskide kaldı ne gerek var kafasındalar. Ne tepki verecek bilmiyorum
Sessizce gidin yaniSizde ne yapılıyor?
Valla nasıl dersen de, ben diyemedim ve olmadı.. Gerçi 2,5 yıl oldu evlendim hani çok büyük bir eksik değil ama olsaydı iyi olurdu yine de :)Bir şey isterken birebir muhatap olmak istemiyorum ters bir şey der kalbimi kırar diye. Şimdi mecbur kaldım. Ben gelin almada davul zurna eşliğinde olsun istiyorum nasıl dicem gerildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?