GELİN BERABER İNCECİK OLALIM...

carpediem435

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
464
718
18
38
Yine yeniden bennnn... geçen sene 25 kilo vererek 90 dan 65 kiloya inmeyi başaran ben 82 kilo ile yeniden başlıyorum..
zayıflamak isteyen ve bunun için benim gibi motivasyona ihtiyacı olan varsa kapım sonuna kadar açık..

Kendimden nefret ediyorum zayıflamışken nasıl bu kadar iradesiz olabildim tekrar nasıl alabildim bu kiloları inanın bende bilmiyorum. bu sefer bırakmak yok.
çok ama çok mutsuzum bu kilolarla

kararımı verdim hemen şu saat başladım diyete.
bu sefer caymak yok. bırakmak yok. verilen kiloları geri almak yok...
her hafta çarşamba günü düzenli bir şekilde tartılıp kilo bildirimimi yapıcam...

Ben de senin gibi cnm hikayemi okursan görürsün 86 dan 62 düşmüştüm ama gel gör 2. Doğumum dan sonra dicem çünkü gebelikte kilo almadim sütüm azaldı ve derken 88 kilo oldun tekrar...

Merhaba
90 dan 65 e ne kadar sürede indiniz
Bir de hangi diyeti uyguladiniz

Kolay gelsin umarım bu kez zayıfladıktan sonra kilo koruma programı uygularsınız
Çok da zor değil bence çünkü hayat boyu incecik olmak güzel olacaktır ben de incecik olmak adına 2 haftadır diyet yapıyorum eğer işinize yararsa size yaptığım diyeti yazacağım
ekmek,hamur iş,tatlı,pirinç pilavı,makarna yok
sabah yumurta peynir domates biberli bir kahvaltı öğlen bi tabak çorba bi tabak et/sebze/etli sebze(üçünden biri) yemeği
bi de bulgura dayanamıyorsunuz diyelim çok az bulgur, bulgur severim de,
akşam da(17.30 ile 18.00 arası) bi akşam bir meyve, bir akşam bir avuç kuruyemiş tercihen ceviz, bir akşam bir kase yoğurt+kuruyemiş, bir akşam bir kase yoğurt+bir meyve
gün içinde de şekersiz içecekler ve 3 lt su
bu şekilde bir haftada 1 kg 600 gram verdim
bana göre sıkı olan bu programla zayıfladıktan sonra akşam öğünlerime çorba ve az yemek eklemeye arada tatlı kaçırmaya başlıcam yani önce iyice bir inceleyim

Ben 2 ögün yapiyorum.
Sabah 2 yumurta omlet genelde domates salatalik ceviz zeytin
Öglen sade turk kahvesi
Aksam da evde pisiyorsa ondan yogurt salata
Tabi pilav makarna pirincli yemekler haric
12 gunde 3 kg verdim

Teşekkür ederim. Öğlen yememeye çalışıyorum. Şuan resmen açım midenin yine kocaman yapmışım

Tebrik ederim gün ve kilo oranı çok iyiymiş
Zorlanıyor musun?Tandem felix
Hayir hic zorlanmiyorum
Cunku sabah baya abartiyorum.7.30 da kahvalti yapiyorum.aksam 7 gibi yemek yiyorum.arada da kahve cay su.calistigim icin zaten istesem de arada bisey yiyemem.ama zaten acikmiyorum.sabah tika basa yiyorum cnm

Hayir hic zorlanmiyorum
Cunku sabah baya abartiyorum.7.30 da kahvalti yapiyorum.aksam 7 gibi yemek yiyorum.arada da kahve cay su.calistigim icin zaten istesem de arada bisey yiyemem.ama zaten acikmiyorum.sabah tika basa yiyorum cnm
Anladım canım demekki sen de kendini bu düzene alıştırmışsın, çok da iyi olmuş
Mesela ben akşam yemeğini kestim çünkü akşam yemeğe çalışırsam sekizde veya sekiz buçukta yemem gerekiyor eve ancak o zaman varıyorum. o saatlerde yemek yemek diyet yapana da yapmayana da geç bence
İş değiştirmediğim müddetçe akşam yemeklerim atıştırmalık oldu tabi doyurucu ve tok tutan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…