Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

sevdigim adam bana bir yüzük verdi siyah ya sa koyu yesil taslı tam bilemiyorum etrafında minik beyaz pırlntalar var benimkinin aynısından kendine de takmıs ama onun etrafında pırlantalar yok cok begendim düyorum taktım parmagıma ama alyans degil dedim ya taslı sanırım siyah idi ...

merhaba,ben ramazan da bir rüya görmüştüm onu kısaca anlatmak istiyorum.

annem üzerinde bembeyaz melek gibi bir elbise giymişti.fakat çok üzgün ama bir taraftan da üstünden sanki bir yük kalkmış gibi rahatlamış görünüyordu.böyle meydan gibi bir yerdeydik.babam normal günlük kıyafetlerin içinde ama üstü başı pis ve acayip perişan bir haldeydi.anneme ne olur gel diyordu fakat annem hayır gelmicem sen git ben sultan ahmet te kalıcam diyordu.(istanbul-sultan ahmet).biz kardeşimle seyirci gibi izliyorduk olayı ve annemizin yanında kalmak istiyorduk fakat annem bizi otobüse bindirip göndermek istiyordu.amcam ise bu olaylar olurken etrafımızda gezinip gezinip sırıtıyordu.

sahura kalktığımda hayırdır inşallah deyip gülerek anlattım.

1 hafta sonra rüya gerçekleşmeye başladı.

annemi bir kadın aradı ben dedi kocanın sevgilisi hamileyim dedi.kocan benimdir boşanacaksın ondan.annem çok üzüldü perişan oldu kadıncağız.bu rüyadaki annemin üzüntüsü bu.sonra amcam bize çok yardımcı oldu kadını falan buldu.amcamın rüyada etrafımızda dolanmasının sebebi bu.sonra annem kardeşimle beni bu olaylardan hep uzak tutmaya çalıştı.babamdan ayrıldığında annemde bir rahatlama olmuştu.babam perişan oldu ve hep eve dön ne olur diye yalvardı.ve en önemli nokta kadının sultan ahmette iş yeri varmış ve babam sürekli gidiyormuş yanına.

rüya birebir çıktı ben bile bu kadarını beklemiyordum doğrusu.yoruma gerek yok

Hayır olsun inşaallah.. Yorumlayadım kusura bakmayın lütfen.
İnşaallah başka yorumlayan çıkar.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumladığınız için Birsen hanım:116:ilk rüyayı yeni görmedim baya oluyo aslında ama hiçbir yorumda yapamadım sadece hayırolsun dedim.şimdide yazdım çünki çok şaşırdığım ve beni etkileyen bir rüyaydı...dediğiniz gibi hayırları müjdeler inş...tekrar teşekkür ederim...

canım rüyamda balık tezgahı gördüm kocaman kocaman balıklar vardı bazıları tuhaftı hatta balıkçı bana hiç görmediğim bir balıı vermek istedi almadım sanırım başka bir balığı seçtim

Selam canım rüyamda kayısı ağacı gördüm.üzerinde sarı sarı meyveleri vardı.biryere taşınıyor gibiydim.bir bahçe içinde eşya topluyorum.eşyalarda tabak çanak vede kirli yanımdada birileri var.vede inşaatı süren bir yere gidiyorum.yorumlarsanız sevinirim.................

Hayır olsun..Özellikle sizden kaynaklı bir sıkıntı yaşayacaksınız.. (Büyük birşey değil)Uyarıları göz ardı edip kendi tercihinizle vermiş olduğunuz kararınızdan doğan bir durum bu..

bence balık kısmettir biri sana birkişi tavsiye edicek tanımadığın birini ama sen istemiceksin ve kendi bildiğini seçeceksin ama bende balık çok iii çıkar nasipp

Selam.. Hayır olsun..Uzun zamandır özlediğiniz insanları ve bir mekanı göreceksiniz.. Sizden uzak bir mekan ve insanlar bunlar..İçsel bunalmanıza çok iyi gelecek bu durum..Fakat gideceğiniz yere, gittiğiniz yerden söz taşımayın.. Söz taşımayın dememdeki kasıt, içinizi açmayın..

Ayrıca bir iş konusunda düşünceniz olacak fakat karar veremiyeceksiniz.. Yapmanız için biraz beklemeniz gerekiyor..

Gece gece tuhaf bi ruya gordum. Sevgilimle ayni evdeyiz babasida ayni yatakta uzaniyomus :S. Sonra beni opmeye basliyor, babasi farkedicek diye odum kopuyor, derken babasi gidiyor yanimizdan. Ayrica televizyonda acik olarak goruyorum. Ve aradan zaman geciyor oda kalkiyor, birsey almak icin (yemek diye hatirliyorum). Sonra yatagin basinda yedigimiz seylerin tabaklari filan var. Tabak, selpak ve kemik parcalari. Icimden benimki et yemis diye geciyor zira et fazla sevmem. Arapca konustugunu duyuyorum ve elinde supurge ile evi temizliyor :S, arapca konusuyor ama bende bi kismini anliyorum guya, konusurken devamli ben evi temizlemek zorunda kaliyorum diyor (cok titizdir, temizlik konusundada benden iyidir gercektende, bu arada arapca konusmayi bilmez) bende yatagin basucundaki seyleri topluyorum ve tam mutfaya gidicekken, sen kiminle konusuyorsun diyorum, babasiyla saniyorum once ama babasi evde yok, tamamen gitmis, cunku kimseyi goremiyorum. supurgeyle bosver onemli degil diyor..

tuhaf bir sekilde dusunceleri kulagima gelmis gibi hissettim..

bence balık kısmettir biri sana birkişi tavsiye edicek tanımadığın birini ama sen istemiceksin ve kendi bildiğini seçeceksin ama bende balık çok iii çıkar nasipp

Balık kısmettir diye genellendirilmez rüyalar.. Her rüyanın kendi ayarı vardır..Büyük balık , küçük balık, canlısı, cansızı, dokunmak, dokunamamak, çok farklıları , normal olanları v.s.

Kaldıki ben asla rüyayı kötü yorumlamam..En kötü rüyanın içinde bile bir müjde vardır bana göre.Yukarıda yorumladığım kişiler de bunu görmüştür..Fakat eğer rüyada bir ikaz var ise bu söylenmelidir..

Buna dikkat ederek en azından hareket eder kişi.. Size göre buysa bana göre ise ; eğer biri yorum yapmışsa onun üzerine alıntı yapıp yorumlanmaz rüya..Bunu özelden yapmalısınız..

Rüya sahibide sanki çok kötüye çevirmişim gibi teşekkür ediyor sizlere vakit ayırıp onun rüyasını yorumlamama rağmen..Ha teşekkür çok mu önemli değil, fakat yolu nezaketten geçer..

Buyrun @gokyüzüm madem yoruma atıldınız, burayı boş bırakmayınız.. En azından bana göre şeklinde değilde ilk yorum yapan siz olursunuz..İlk yorum önemlidir..

Beni çok etkiledi bu rüyam. Japonya'ya gitmişim. Annem de yanımdaymış. Gezmek için gitmişiz. Yolda yürürken bir erkek ve köpeği vardı. Köpek sarımtırak renkteydi. Bana doğru gelmeye başladı, kaçtım ben de. Koştum. Ve önüme bir kapı çıktı. Kapının rengi yeşil ve çoooookkkk uzundu, büyüktü. En tepesine kadar çıktım bu kapının. Oraya tutundum ama zorlanıyordum bir yandan da birazcık. Köpek nasıl havlıyordu anlatamam. O kadar sinirli, o kadar vahşiydi ki. Beni kapsa öldürürdü. Çok korktum başta ama köpeğin sahibi sakindi, bir şey yapmıyordu. Kapıdan aşağı doğru inip sürgüyü çektim bu kez daha güvende olayım diye. İsteseler kapıyı açarlardı ama bir şey yapmadı köpeğin sahibi. Tabi köpeğine engel de olmadı bana sataşmaması için. Annem kapının dışındaydı ama ona hiçbir şey yapmıyordu köpek, sadece bana havlıyordu, çok korkunçtu. :s

Ve bu rüyadan sonra başka bir gün de şunu gördüm: Bir erkekle konuştuk arkadaşım ve ben. Sonra o kişi bize karşı bir köpeği kışkırttı. Onu peşimize taktı. Hızla koşmaya başladık. Köpek de peşimizden geliyordu. Sonra arkama bir baktım ki köpek sayısı 7, 8 taneyi bulmuş. :O Ve köpeklerle kalmamış bir sürü insan da geliyordu. O insanlar da bizim gibi köpeklerden kaçıyordu. Bir yolda bir dolu kaçan insan ve kovalayan köpekler vardı. Daha da hızlandım bunu görünce ve bir yüksekliğin üstüne çıktım korunmak için. Arkadaşım da çıktı. O yüksekliğe başka bir kız ve erkek daha çıktı. Yani kendini koruöaya çalışıyordu insanlar. Kimseye bir zarar gelmedi hatırladığım kadarıyla. Ve tabi ben de sürekli olarak o kişi neden peşimize köpeği saldırttı diye düşünüp duruyordum. Çünkü tanıdığımız biri de değildi.

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah..Rüyalarınızı okuyunca ilk aklıma gelen şey ne kadar ağır şeyler yaşamış Tryamor..
Bir konuda fazlasıyla fedakarlık göstermişsiniz, özveriniz çok olmuş fakat aldığınız karşılık düşmanca ve umursamaz bir tavır olmuş.. Çok ilgisiz ve yalnız hissediyorsunuz kendinizi.. Çok kararsız ve öfkelisiniz..Hernekadar bunları yaşadıysanızda aklınızda ''ya olsa'' gibi bir düşünce var..İşte bunlardan tamamıyle kaçıyorsunuz.Kaçmalısınız. Bu düşünceyi atmalısınız.

Çok ama çok güzel tüm sıkıntılarınızı unutturacak ve çok uzun ömürlü bir evliliğiniz olacak. Anlatımımın yetmeyeceği kadar büyük ve hayırlı bir sevinciniz oluyor hayatınızda bu konuda..

Tüm geçmişten sıyrılıyorsunuz..

İkinci rüya neredeyse bu rüyanın devamı olmuş.. Bu zor geçmişin ardından aceleyle verebilecek bir kararınız var.. İşte bu karardanda uzak durun..Yaklaşmayın..Aynı duruma yakın durumlar görünüyor bu tercihtede..

Bunun için biraz bekleyin ve zamana bırakın..Şimdilik birşeye evet demeyin.. Çok düşünün..Çünkü size açılacak kapı bundan çok farklı bir kapı..Yukarıda söz ettiğim o kapıdan girebilmek için bu tercihten uzak durmalısınız.. Kulağınızı etrafınızda bulunan iki kişiye tıkamanız gerekiyor..Bu kişiler sizi, siz farketmesenizde olumsuz etkiliyor..

Hayır olsn ınsaallah..Bu sevdiğiniz kişi önemmli bir yerden iş alacak.. Bu ikiniz içinde güzelliklere neden olacak..Şuan bulunduğu yerden uzak bir yere gidecek, bu iş için mi bilmiyorum fakat farklı insanlarla ve ortamlarla tanışıyor..Yoğun bir dönem atlatacaksınız..

Bir konuda sevdiğinizle ilgili ufak bir endişeniz olacak.Bu endişe hakkında konuşacaksınız ve sizi ikna edecek fakat sonrasında tekrar ortaya çıkıyor..

Rüyanızda üzüntü yok fakat biraz telaş ve yorgunluk var..Sizin hane içinde yahut hane içi kadar yakın birinde düğün var.. Sonucu güzel inşaallah.

yorumunuz için çok teşekkürler.......................

Merhaba arkadaslar, ve merhaba Birsen82,
Sizlere bisey danismak isterim, acaba rüyami yorumlarmisiniz lütfeeen.. çok rica ediyorum
Ben genelde rüyalarimi anlatmayi sevmem, ama bunu sormak isterim lütfen çunku internette arastirdim bulamadim anlamini..
Simdi ben okuldaymisim galiba, sol tarafimda arkdsim oturuyo, sag tarafimda benim okulda hoslandigim çoçuk.. beraber konusuyoruz, gülüyoruz filan.. benim alnimda öpüyo bir kaç defa.. yanagimdan öpüyo, çk gzl davraniyo, kidikliyo.. çok yakiniz birbirimize.. gülerek yapma ***** diyorum... ama o kdr gerçekçiydi ki, feci etkilendim...
Sizce ne anlama geliyor ?? Noluuuur cevaplarsaniiiz çok çoook sevinirimmm (((((

Son düzenleme:
birsen canım seni kırdıysam özür dilerim sana da teşekkür ettim onuyorumlaması benim şimdiki durumuma uygun ama rüya geleceğide haber verir gökyüzüm şimdiki durumu sende ileriki durumdan bahsetmiş olabilirsin
kırdıysam özür dilerim vakit ayırıp yorumluyosun o bile değer vermektir
canım şimdi anladım kusura bakma ben seval diye birisinnin mesajını okudum ardından buraya mesaj yazınca senin adını da yanlış yazdım tekrar özür diliyorum
gökyüzüm ve birsen diye yazmak istemiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…