- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.521
sevdigim adam bana bir yüzük verdi siyah ya sa koyu yesil taslı tam bilemiyorum etrafında minik beyaz pırlntalar var benimkinin aynısından kendine de takmıs ama onun etrafında pırlantalar yok cok begendim düyorum taktım parmagıma ama alyans degil dedim ya taslı sanırım siyah idi ...
canım rüyamda balık tezgahı gördüm kocaman kocaman balıklar vardı bazıları tuhaftı hatta balıkçı bana hiç görmediğim bir balıı vermek istedi almadım sanırım başka bir balığı seçtim
canım rüyamda balık tezgahı gördüm kocaman kocaman balıklar vardı bazıları tuhaftı hatta balıkçı bana hiç görmediğim bir balıı vermek istedi almadım sanırım başka bir balığı seçtim
Hayır olsun inşaallah.. Yorumlayadım kusura bakmayın lütfen.
İnşaallah başka yorumlayan çıkar.
Selam canım rüyamda kayısı ağacı gördüm.üzerinde sarı sarı meyveleri vardı.biryere taşınıyor gibiydim.bir bahçe içinde eşya topluyorum.eşyalarda tabak çanak vede kirli yanımdada birileri var.vede inşaatı süren bir yere gidiyorum.yorumlarsanız sevinirim.................
bence balık kısmettir biri sana birkişi tavsiye edicek tanımadığın birini ama sen istemiceksin ve kendi bildiğini seçeceksin ama bende balık çok iii çıkar nasipp
Beni çok etkiledi bu rüyam. Japonya'ya gitmişim. Annem de yanımdaymış. Gezmek için gitmişiz. Yolda yürürken bir erkek ve köpeği vardı. Köpek sarımtırak renkteydi. Bana doğru gelmeye başladı, kaçtım ben de. Koştum. Ve önüme bir kapı çıktı. Kapının rengi yeşil ve çoooookkkk uzundu, büyüktü. En tepesine kadar çıktım bu kapının. Oraya tutundum ama zorlanıyordum bir yandan da birazcık. Köpek nasıl havlıyordu anlatamam. O kadar sinirli, o kadar vahşiydi ki. Beni kapsa öldürürdü. Çok korktum başta ama köpeğin sahibi sakindi, bir şey yapmıyordu. Kapıdan aşağı doğru inip sürgüyü çektim bu kez daha güvende olayım diye. İsteseler kapıyı açarlardı ama bir şey yapmadı köpeğin sahibi. Tabi köpeğine engel de olmadı bana sataşmaması için. Annem kapının dışındaydı ama ona hiçbir şey yapmıyordu köpek, sadece bana havlıyordu, çok korkunçtu. :s
Ve bu rüyadan sonra başka bir gün de şunu gördüm: Bir erkekle konuştuk arkadaşım ve ben. Sonra o kişi bize karşı bir köpeği kışkırttı. Onu peşimize taktı. Hızla koşmaya başladık. Köpek de peşimizden geliyordu. Sonra arkama bir baktım ki köpek sayısı 7, 8 taneyi bulmuş. :O Ve köpeklerle kalmamış bir sürü insan da geliyordu. O insanlar da bizim gibi köpeklerden kaçıyordu. Bir yolda bir dolu kaçan insan ve kovalayan köpekler vardı. Daha da hızlandım bunu görünce ve bir yüksekliğin üstüne çıktım korunmak için. Arkadaşım da çıktı. O yüksekliğe başka bir kız ve erkek daha çıktı. Yani kendini koruöaya çalışıyordu insanlar. Kimseye bir zarar gelmedi hatırladığım kadarıyla. Ve tabi ben de sürekli olarak o kişi neden peşimize köpeği saldırttı diye düşünüp duruyordum. Çünkü tanıdığımız biri de değildi.
Gece gece tuhaf bi ruya gordum. Sevgilimle ayni evdeyiz babasida ayni yatakta uzaniyomus :S. Sonra beni opmeye basliyor, babasi farkedicek diye odum kopuyor, derken babasi gidiyor yanimizdan. Ayrica televizyonda acik olarak goruyorum. Ve aradan zaman geciyor oda kalkiyor, birsey almak icin (yemek diye hatirliyorum). Sonra yatagin basinda yedigimiz seylerin tabaklari filan var. Tabak, selpak ve kemik parcalari. Icimden benimki et yemis diye geciyor zira et fazla sevmem. Arapca konustugunu duyuyorum ve elinde supurge ile evi temizliyor :S, arapca konusuyor ama bende bi kismini anliyorum guya, konusurken devamli ben evi temizlemek zorunda kaliyorum diyor (cok titizdir, temizlik konusundada benden iyidir gercektende, bu arada arapca konusmayi bilmez) bende yatagin basucundaki seyleri topluyorum ve tam mutfaya gidicekken, sen kiminle konusuyorsun diyorum, babasiyla saniyorum once ama babasi evde yok, tamamen gitmis, cunku kimseyi goremiyorum. supurgeyle bosver onemli degil diyor..
tuhaf bir sekilde dusunceleri kulagima gelmis gibi hissettim..
Selam.. Hayır olsun..Uzun zamandır özlediğiniz insanları ve bir mekanı göreceksiniz.. Sizden uzak bir mekan ve insanlar bunlar..İçsel bunalmanıza çok iyi gelecek bu durum..Fakat gideceğiniz yere, gittiğiniz yerden söz taşımayın.. Söz taşımayın dememdeki kasıt, içinizi açmayın..
Ayrıca bir iş konusunda düşünceniz olacak fakat karar veremiyeceksiniz.. Yapmanız için biraz beklemeniz gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?