- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.541
Balık kısmettir diye genellendirilmez rüyalar.. Her rüyanın kendi ayarı vardır..Büyük balık , küçük balık, canlısı, cansızı, dokunmak, dokunamamak, çok farklıları , normal olanları v.s.
Kaldıki ben asla rüyayı kötü yorumlamam..En kötü rüyanın içinde bile bir müjde vardır bana göre.Yukarıda yorumladığım kişiler de bunu görmüştür..Fakat eğer rüyada bir ikaz var ise bu söylenmelidir..
Buna dikkat ederek en azından hareket eder kişi.. Size göre buysa bana göre ise ; eğer biri yorum yapmışsa onun üzerine alıntı yapıp yorumlanmaz rüya..Bunu özelden yapmalısınız..
Rüya sahibide sanki çok kötüye çevirmişim gibi teşekkür ediyor sizlere vakit ayırıp onun rüyasını yorumlamama rağmen..Ha teşekkür çok mu önemli değil, fakat yolu nezaketten geçer..
Buyrun @gokyüzüm madem yoruma atıldınız, burayı boş bırakmayınız.. En azından bana göre şeklinde değilde ilk yorum yapan siz olursunuz..İlk yorum önemlidir..
Hayır olsun inşaallah..Rüyalarınızı okuyunca ilk aklıma gelen şey ne kadar ağır şeyler yaşamış Tryamor..
Bir konuda fazlasıyla fedakarlık göstermişsiniz, özveriniz çok olmuş fakat aldığınız karşılık düşmanca ve umursamaz bir tavır olmuş.. Çok ilgisiz ve yalnız hissediyorsunuz kendinizi.. Çok kararsız ve öfkelisiniz..Hernekadar bunları yaşadıysanızda aklınızda ''ya olsa'' gibi bir düşünce var..İşte bunlardan tamamıyle kaçıyorsunuz.Kaçmalısınız. Bu düşünceyi atmalısınız.
Çok ama çok güzel tüm sıkıntılarınızı unutturacak ve çok uzun ömürlü bir evliliğiniz olacak. Anlatımımın yetmeyeceği kadar büyük ve hayırlı bir sevinciniz oluyor hayatınızda bu konuda..
Tüm geçmişten sıyrılıyorsunuz..
İkinci rüya neredeyse bu rüyanın devamı olmuş.. Bu zor geçmişin ardından aceleyle verebilecek bir kararınız var.. İşte bu karardanda uzak durun..Yaklaşmayın..Aynı duruma yakın durumlar görünüyor bu tercihtede..
Bunun için biraz bekleyin ve zamana bırakın..Şimdilik birşeye evet demeyin.. Çok düşünün..Çünkü size açılacak kapı bundan çok farklı bir kapı..Yukarıda söz ettiğim o kapıdan girebilmek için bu tercihten uzak durmalısınız.. Kulağınızı etrafınızda bulunan iki kişiye tıkamanız gerekiyor..Bu kişiler sizi, siz farketmesenizde olumsuz etkiliyor..
Merhaba arkadaslar, ve merhaba Birsen82,
Sizlere bisey danismak isterim, acaba rüyami yorumlarmisiniz lütfeeen.. çok rica ediyorum
Ben genelde rüyalarimi anlatmayi sevmem, ama bunu sormak isterim lütfen çunku internette arastirdim bulamadim anlamini..
Simdi ben okuldaymisim galiba, sol tarafimda arkdsim oturuyo, sag tarafimda benim okulda hoslandigim çoçuk.. beraber konusuyoruz, gülüyoruz filan.. benim alnimda öpüyo bir kaç defa.. yanagimdan öpüyo, çk gzl davraniyo, kidikliyo.. çok yakiniz birbirimize.. gülerek yapma ***** diyorum... ama o kdr gerçekçiydi ki, feci etkilendim...
Sizce ne anlama geliyor ?? Noluuuur cevaplarsaniiiz çok çoook sevinirimmm(((((
birsen canım seni kırdıysam özür dilerim sana da teşekkür ettim onuyorumlaması benim şimdiki durumuma uygun ama rüya geleceğide haber verir gökyüzüm şimdiki durumu sende ileriki durumdan bahsetmiş olabilirsin
kırdıysam özür dilerimvakit ayırıp yorumluyosun o bile değer vermektir
canım şimdi anladım kusura bakma ben seval diye birisinnin mesajını okudum ardından buraya mesaj yazınca senin adını da yanlış yazdım tekrar özür diliyorum
gökyüzüm ve birsen diye yazmak istemiştim
pardon ama sorun ne ben anlamadım şimdi size kim ne dedi ben sadece içimden hissettiğimi yazmak geldi yazdım o senin bu benim yorumum ne bu kadar ince eleyip sık dokudun hala anlamış değilim
İnanamıyorum yaa... Ne kadar da doğru hepsi tahminlerinizin.
Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.
Yalnız şuna takıldı aklım. 'Ya olsa' gibi bir düşünce var demişsiniz. Bu ne anlama geliyor? :26:
Yani eski yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım gibi bir düşünceden mi bahsettiniz? 'O olsa' dediğiniz şey ol-a-mayacağı için mi o düşünceyi atmalıyım kafamdan yoksa olur ve yine yaşarsam bana zarar vereceği için mi? :s
Merhaba seçimlere mi odaklandım anlamadım, pek ilgilenmem üstelik siyasetle ama rüyamda Devlet Bahçeli'yi gördüm üzerinde lacivert bir süeter var ama sag omuzunda sökükler var hayrolsun...
Birsen 82 sana özelden bir rüya atacagım ama tarihi oldukca eskiye dayanıyor yine de yorumlar mısın?
Rica ederim, ne demek..
Bu konuda gel-gitleriniz oluyor ama sık değil..Olabilir hatta buna meyil gelecek karşı taraftan ama olması yine aynı şeyleri yaşayacagınızı gösteriyor malesef ki.. O açılacak kapı ise çok uzun ömürlü, tarif edemeyecegım bir müjdeyle açılıyor..Rüya çok açık bir rüyaydı..
Hayır olsun inşaallah.. Bu rüya siyasetten uzak bir rüya aslında.. Maddi zorlukların olduğu , (borç , ya da ödeme şeklinde) bir dönem anlatılacak, kolaylıkla atlatılıyor ve hane içine ferahlanacak müjdeler nasip oluyor.. Rahat bir nefesiniz var yani.
......
Tabiiki yazın, eğer idrakım yeterse neden olmasın ?
Ayy üzgünüm bu yorumu hiç yapmak istemezdim ama malesef ki kalp ay pardon bilinç altı rüyası..
Kızlar benim rüyamada bir yorum getirin lütfen
Dün sabah gördüm sanırım rüyayı..
Nasıl sıkıldım o an rüyamda anlatamam.
Kedileri pek sevmem,yani sokakta görsem acırım uzaktan severim o kadarda değil.
Rüyamda dört beş kedi böyle evin camından içeri girmeye çalışıyordu.
Bende ve eşim o kediler eve girmesin diye camı kapatmaya kedileri kovmaya çalışıyorduk.
O anda kedilerin ağırlığını bile hissettim.Camı ittiğimde kedileri dokunduğunda kedilerin varlığını hissettim.
Nasıl anlatsam
Neyse derken bir iki kedi evin içine girmeyi başardı.
O kadar çaba verdikten sonra iki kedi genede evin içine girdi çok sıkıldım rüyamda..
Lütfen bir yorum
Benim kanımca evimizin içine göz diken düşmanlarımın olduğu..
Uğursuzluk
ya off ama nedeeen ?... :'(((
Birsencim ben bi kez daha gormustum bu çocugu ruyamda, ve yine beni öptügünü (yanagimdandi galiba) gormustum illaki ondan hoslanmiyordum yani... ondan yardim mi alicam demek oluyo bu ? anlamadim ki? :44:
ha birde bir keresinde bir ruyamda (aylar once) benim beyaz ck gzl bir gelinlik giymisim ve yanimda esim (bu dedigim kisi o hoslandigim cocuk degil) duruyomus (evli degilim tabiki), ve beni alnimda öpuyodu.. Ve birseyler diyodu ama hatirlamiyorum ne dedigini... ama buda çok gerçekçiydi canim..
Ve ben o esim diye gordugum insani, tanimiyorum dicem ama.. ablam'in gorumcesinin eltisinin erkek kardesi'ydi gordugum kisi.. Acaba bu ne anlama gelebilir?? yorumlarsan çok sevinirim caniimm
hatta o ruyadan sonra, bi iki hafta snra filan tekrar bi ruya gordum, esim ayni kisiymis, ve bana sariliyodu..
:44: :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?