Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

pardon ama sorun ne ben anlamadım şimdi size kim ne dedi ben sadece içimden hissettiğimi yazmak geldi yazdım o senin bu benim yorumum ne bu kadar ince eleyip sık dokudun hala anlamış değilim

Son düzenleme:

pardon ama sorun ne ben anlamadım şimdi size kim ne dedi ben sadece içimden hissettiğimi yazmak geldi yazdım o senin bu benim yorumum ne bu kadar ince eleyip sık dokudun hala anlamış değilim

İnanamıyorum yaa... Ne kadar da doğru hepsi tahminlerinizin.

Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

Yalnız şuna takıldı aklım. 'Ya olsa' gibi bir düşünce var demişsiniz. Bu ne anlama geliyor? :26:

Yani eski yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım gibi bir düşünceden mi bahsettiniz? 'O olsa' dediğiniz şey ol-a-mayacağı için mi o düşünceyi atmalıyım kafamdan yoksa olur ve yine yaşarsam bana zarar vereceği için mi? :s

Son düzenleme:

Ayy üzgünüm bu yorumu hiç yapmak istemezdim ama malesef ki kalp ay pardon bilinç altı rüyası..

Merhaba seçimlere mi odaklandım anlamadım, pek ilgilenmem üstelik siyasetle ama rüyamda Devlet Bahçeli'yi gördüm üzerinde lacivert bir süeter var ama sag omuzunda sökükler var hayrolsun...
Birsen 82 sana özelden bir rüya atacagım ama tarihi oldukca eskiye dayanıyor yine de yorumlar mısın?

Yorumunuzdan ve nezaketinizden dolayı çok mahçup oldum..Asıl ben özür dilerim..
Sanırım çok hassas bir anıma denk geldi..Pek olmaz ama bu günlerde yaşadıklarımdan dolayı olmuş bu hassasiyetim.. :78:

Teşekkür ederim kalbime dokunan uyarınız için..

benimde rüyamı yorumlarmısın birsencim anlatıyorum;babam,annem,kardeşim ve ben bi otomobilin içindeyiz akşam olmuş gidiyoruz arabayla ama babamın önüne hep insanlar falan çıkıyo giderken ben diyorum babama dur insanlar var çarpma diyorum ve hep direksiyonu kırıyor bide at arabası çıkıyor önümüze ve at kahverengi ve babam yine kırıyor direksiyonu ama nereye gidiyoruz bilmiyorum:26:sonra önümüzde bi dolmuş var mavi renkte ve kaza yapıyor ön 2 tekerlek çıkmış bende diyorum kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş elbet gelir adama falan diyorum sonra arabadan iniyoruz annemle ve 2 erkek çocuk 5 yaşlarında bana bi kağıt uzatıyorlar ve kağıt 2 tane ayrı ayrı veriyorlar bize ben diyorum anneme oku bakıyoruz kuran-ı kerim yazıyor altındada türkçe anlamı ama annem arapçasını okumaya çalışıyor ama bi türlü okuyamıyor anneme diyorum niye okuyamıyosun diye alıyorum elinden ben okuyorum sonrada türkçesini okuyorum ama işde uykudan uyanınca unuttum ne yazıyordu:26:ama rüyamda okumuştum anlamı nedir acaba?

Ah Birsen. Geçti mi kızgınlığınız?

Ben neden kızdığımı dile getirmiştim yukarıdaki yorumumda.. İyi geceler.

geçenlerde de görmüştüm. dün gece de gördüm. babacığımı vefat etmiş görüyorum
beni çok etkiledi. bütün gün ruh gibi gezdim

Rica ederim, ne demek..

Bu konuda gel-gitleriniz oluyor ama sık değil..Olabilir hatta buna meyil gelecek karşı taraftan ama olması yine aynı şeyleri yaşayacagınızı gösteriyor malesef ki.. O açılacak kapı ise çok uzun ömürlü, tarif edemeyecegım bir müjdeyle açılıyor..Rüya çok açık bir rüyaydı..

Hayır olsun inşaallah.. Bu rüya siyasetten uzak bir rüya aslında.. Maddi zorlukların olduğu , (borç , ya da ödeme şeklinde) bir dönem anlatılacak, kolaylıkla atlatılıyor ve hane içine ferahlanacak müjdeler nasip oluyor.. Rahat bir nefesiniz var yani.
......
Tabiiki yazın, eğer idrakım yeterse neden olmasın ?

Doğru gelgitler yaşıyorum. :)) Bana daha önce de sizin gibi hisleri çok kuvvetli başka insanlar da aynı şeyleri söylemişti.

Bunları dikkate alacağım. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:

ayyy süpersin yaaa agzından bal damlıyoooorrrr
aynen dedigin gibi bir durumdayım

Kızlar benim rüyamada bir yorum getirin lütfen

Dün sabah gördüm sanırım rüyayı..

Nasıl sıkıldım o an rüyamda anlatamam.

Kedileri pek sevmem,yani sokakta görsem acırım uzaktan severim o kadarda değil.

Rüyamda dört beş kedi böyle evin camından içeri girmeye çalışıyordu.

Bende ve eşim o kediler eve girmesin diye camı kapatmaya kedileri kovmaya çalışıyorduk.

O anda kedilerin ağırlığını bile hissettim.Camı ittiğimde kedileri dokunduğunda kedilerin varlığını hissettim.

Nasıl anlatsam

Neyse derken bir iki kedi evin içine girmeyi başardı.

O kadar çaba verdikten sonra iki kedi genede evin içine girdi çok sıkıldım rüyamda..

Lütfen bir yorum

Benim kanımca evimizin içine göz diken düşmanlarımın olduğu..

Uğursuzluk

Gene beni etkileyen bir rüya buda sıkıntı vermişti bana..

İki tane büyük fare..

Birisi büyük birisi küçük..

Eşimle biz yürüyoruz onlar bizi takip ediyor.

Çok rahatsız oluyorum böyle kocaman bir tanesi ve siyah..

Birde rüyada dilde pas görmek ne anlama geliyor çok merak ediyorum.

Bir yakınımın dili pas içindeydi morarmış falan

O kiişi öldü çok sevdiğim bir insandı..

Ayy üzgünüm bu yorumu hiç yapmak istemezdim ama malesef ki kalp ay pardon bilinç altı rüyası..

ya off ama nedeeen ?... :'(((
Birsencim ben bi kez daha gormustum bu çocugu ruyamda, ve yine beni öptügünü (yanagimdandi galiba) gormustum illaki ondan hoslanmiyordum yani... ondan yardim mi alicam demek oluyo bu ? anlamadim ki? :44:

ha birde bir keresinde bir ruyamda (aylar once) benim beyaz ck gzl bir gelinlik giymisim ve yanimda esim (bu dedigim kisi o hoslandigim cocuk degil) duruyomus (evli degilim tabiki), ve beni alnimda öpuyodu.. Ve birseyler diyodu ama hatirlamiyorum ne dedigini... ama buda çok gerçekçiydi canim..
Ve ben o esim diye gordugum insani, tanimiyorum dicem ama.. ablam'in gorumcesinin eltisinin erkek kardesi'ydi gordugum kisi.. Acaba bu ne anlama gelebilir?? yorumlarsan çok sevinirim caniimm

hatta o ruyadan sonra, bi iki hafta snra filan tekrar bi ruya gordum, esim ayni kisiymis, ve bana sariliyodu..
:44: :44: :44:

benimde çok sevdiğim arkadaşım dün beni rüyasında görmüş..rüyada ben zemin katta oturuyormuşum balkona çamaşır asıyormuşum ama üst katımda da balkon yıkanıyormuş hemde şakır şakırr.. bende hızlı hızlı asıyormuşum arkadaşım sormuş ne acelen varda hızlı asıyorsun diye; demişimki karnımı göstererek hamileyim de ondan deyip sonra gülerek içeri girmişim...

kızlarr lütfen biri bu rüyayı yorumlasınn çatlıcamm:)

Hayır hiçte değil o şekilde.. :)

Hayır olsun ınsaallah..

Sıkıntınız önceden o şekilde iyi olduğunu idrak edemeyeceğiniz bir konu hakkında..Yani bir konu hakkında birşey yaşanacak yada karar verilecek bu sizi bunaltacak fakat sonrasında ''iyiki'' diyeceksiniz..Sonucu beklediğinizin aksi oluyor yani..

İkincisi bekliyor musunuz bilmiyorum fakat hane içine davetsiz misafiriniz olacak.. :)

Neden bilmiyorum ama sizi bekleyen daha güzel şeyler olduğu kesin bu kiş haricinde..

Hayır olsun.. Bu kişiyle bir görüşmeniz olacak, bu hoşlanıyorum değiniz kişiyle..Yani bir konu hakkında sizinle konuşacak..

İkinci rüyada ise çok istediğiniz birşey oluyor.. Ve güzel birşekilde gerçekleşiyor..

Ablanız bir sıkıntı yaşıyor bu aralar..Ablanıza dikkat etmelisiniz..

bende son zamanlarda garip garip rüyalar görmeye başladım:18: gecen gün denize düştüm daha doğrusu birisi tutup attı beni sonra gene birisi tutup çıkardı çok garipti ne anlama geliyo olabilir kızlar tam da hatırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…