Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Öncelikle akrabalar arasında sizin evliliğinizi istemeyen , istemeyen demeyellimde hep söz laf eden iki kişi var.. Bu sizin hanenize huzursuzluk veriyor ama size zararı dokunmuyor, bu konuda mücadeleniz olacak..Zafer sizin olsun. :) Bu aralar bir konu gündeme gelecek, çok yoruluyorsunuz kalben , yine söz ettiğim konudan dolayı.. Ama dediğim gibi zararı dokunmuyor.

Devamını özelden atıyorum.

Birsen82;
Çok ama çok teşekkür ederim yorumuna..
İçimi okudun diyebilirim..
Kayınvalidem ve kızı zannedersem o rahatsız olduğum iki şey..
O kadar net söylemişsiniz ki..

Ne çok borç rüyası var bugun..Hayır olsun ınsaallah..Ödemelerin oldugu çok yogun bir dönem yaşıyorsunuz..Bir kişiden değilde kurumdan alınmış borçlar bunlar sanki..Farklı bir durum oluyor ve birden bire ödeniyor büyük bir kısmı..Yani ödediğiniz taksitin üstünde ödüyorsunuz büyük kısmını..

Acele olarak bir konuya karar veriyorsunuz fakat buna karar verirken önünüzde olabilecek başka bir konuyu göremiyorsunuz acelelikten..

Birde istiyor musunuz bilmiyorum fakat bebek müjdeniz var.Haneye sevinç getiriyor.. :)

Bu iki kişi farklı kişiler miydi ?

benii annem görmüş rüyasında..
erkek arkadaşımla(aramızda sözlüyüz) nişanlanıyomuşum..annemde demiş ezgi bunlar seni istemeye gelmedi nasıl hemen nişanlandırdık seni bende susmuşum sonra annem kaçtane altının oldu demiş bende 40 tane altın taktılar demişim.sonra gelinlik giymişim düğünüm oluyomuş gelinliğim kirlenmiş ben 2 3 kere yıkamış öyle giymişim gelinliği...

böyle bi rüya görmüş iştee ne anlama geliyo bilmiyorumm

Bu iki kişi farklı kişiler miydi ?

yok hayır aslında bilmiyorum arkamdan geldi her kimse.başını biraz hatırladım bu arada.
elimde gri bi kolye var onu sallayarak yürüyorum.önümde sevgilim var onu takip ediyorum hava çok kötü kapkara..o denize doğru yürüyo.sonra birden elimdeki kolye düşüyo bi su birikintisine denize doğru biri itiyo beni...

Hayır olsun inşaallah.Yorumlayamadım kusuruma bakmayın..

Aklınızı bulandırmak istemem ama bu kişiyi bir kez daha düşünün sevginizin dışında mantıklı bir şekilde olur mu ?

ahhh canım sorma yeni araba ve kredi borcu var pofssss...ah ahhh keşkee ödensede rahatlasak ama bunu bana kahve falındada biri dedii insallah cnmmm:))

acele olsunda sonu üzüntü olmasın yeterkiii..

bebek olayına gelince eşim pek istemiyor ama ben istiyorum galiba tek korkum oğlumun küçük olması ama hayırlısı olsun adetime 2 gün var eğer olursa hemen buraya yazıcam:)

yüreğine sağlık cnm ellerin dert görmesin

Hayır olsun..Kolye başladığı yerde bitecek bir durum habercisidir..Bunu siz şuanki durumunuza göre siz yorumlayacaksınız..

Ciddi iki tercih olacak hayatınızda, bunlardan biri sizi sonu olmayan bir yola sokmuş ya da sokacak, fakat kötü değil bu yol sadece bu tercih olmayacak..

İkinci tercihte ise birinin desteğiyle olacak..Şaun bullunduğunuz sıkıntılarından fazlasıla sizi çıkaracak bu durum..

Bu tercih, eş olabilir, maddi tercih olabilir, ya da mekan değişikliği, bunu göremedim, fakat birincide yaşadığınız sıkıntınınikincide birinin desteğiyle biteceğine, ferahlayacagınıza dair haber olmuş rüyanız..

Biliyorum çok oldum ama

Geçenlerde denizin içindeydim mas mavi..

Denizin üstünde yürüdüm resmen hiç batmadan:26:

Ayaklarım bile girmedi denizin içine..

Böyle hızlı adımlarla bir yerden bir yere yürüdüm..

Daha sonra gene denizdeyim ve başım denizin dibine giriyor ben çok zorlanıyorum kafamı çıkarmak için..

Sonunda başarıyorum denizin dibinden zorda olsa çıkıyorum

Şu dildeki pasıda merak ettim,

Çok sordum dimi:)

Bunlar beni etkileyen rüyalardıda..

Çok teşekkürler

çok teşekkürler ağzına sağlık canım.içime dert olmuştu bu aralar garip olması ama sayende rahatladım.bu konuyu daha yeni gördüm artık hep takipteyim

Hayır olsun inşaallah.Yorumlayamadım kusuruma bakmayın..

Aklınızı bulandırmak istemem ama bu kişiyi bir kez daha düşünün sevginizin dışında mantıklı bir şekilde olur mu ?

bende zaten duygumu mantıkmı konusunda mantık hep ağır basar hani 3 yıl birlikteyiz öyle yanlış görmedim zaten daha üni var 4 yıl sonra yüksek lisans falan var :):)düşüncek bol zamanım var teşekkürler yinede.aama annem gelinlik görünce hep iyi çıkardı bilmiyorum hayırlıdır inşallahhh

Pas yorumunu diğer rüyanın yorumuyla birlikte özel kutuna postaladım. :)

Yok çok sormadınız da , deniz rüyaları genellikle güzel rüyalardır..

Sizin rüyanızda da olumsuz ötesi ve berisi yok ama ne anlama geliyor kafam basmadı. :)

Canım bak ben yorumluyorum şimdide:)

Bence o iki fareye karşı ben dim dik ayaktayım.

Sıkıntıların içine batmıyorum göğüs geriyorum..

Denizin üstünde yürümek ne demek ya:)

Helal olsun bana

Harikasınız.. Bencede yılmadan ve çaktırmadan tüm sıkıntıların üstesinden geleceksiniz..Su gibi ferah olacak yaşantınız..

Hatta belki o iki kişi çok uzak yerlere taşınırlar, şöyle su üstünde yürünen buzulların olduğu kutuplar tarafına.. :)

Yok kesinlikle kötü değil rüyanız..Evet gelinlik Allah2tan gelen yardım, altın hediyesi ise vereceğiniz bir sınavın (sıkıntı) rahatlııkla atlatılması bunun kırka tamamlanması bir mal alımına delalettir..

Ben rüyanızı genel olarak yorumlayamadım.. Sadece dikkat etmeniz gerekiyor dedim.. Rüyayı yorumlayarak bunu demek istedim ki rüyanız yorumlanmamış olsun diye..

Olumsuz olmasın diye..

anladım bende özelden mesaj atmıştım size küçücük özet:)galiba bunla ilgli sıkıntı falan ayhh inşş atlatırım:) çok teşekkrler:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…