- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.561
Gene beni etkileyen bir rüya buda sıkıntı vermişti bana..
İki tane büyük fare..
Birisi büyük birisi küçük..
Eşimle biz yürüyoruz onlar bizi takip ediyor.
Çok rahatsız oluyorum böyle kocaman bir tanesi ve siyah..
Birde rüyada dilde pas görmek ne anlama geliyor çok merak ediyorum.
Bir yakınımın dili pas içindeydi morarmış falan
O kiişi öldü çok sevdiğim bir insandı..
benimde çok sevdiğim arkadaşım dün beni rüyasında görmüş..rüyada ben zemin katta oturuyormuşum balkona çamaşır asıyormuşum ama üst katımda da balkon yıkanıyormuş hemde şakır şakırr.. bende hızlı hızlı asıyormuşum arkadaşım sormuş ne acelen varda hızlı asıyorsun diye; demişimki karnımı göstererek hamileyim de ondan deyip sonra gülerek içeri girmişim...
kızlarr lütfen biri bu rüyayı yorumlasınn çatlıcamm:)
bende son zamanlarda garip garip rüyalar görmeye başladım:18: gecen gün denize düştüm daha doğrusu birisi tutup attı beni sonra gene birisi tutup çıkardı çok garipti ne anlama geliyo olabilir kızlar tam da hatırlayamıyorum
Bu iki kişi farklı kişiler miydi ?
benii annem görmüş rüyasında..
erkek arkadaşımla(aramızda sözlüyüz) nişanlanıyomuşum..annemde demiş ezgi bunlar seni istemeye gelmedi nasıl hemen nişanlandırdık seni bende susmuşum sonra annem kaçtane altının oldu demiş bende 40 tane altın taktılar demişim.sonra gelinlik giymişim düğünüm oluyomuş gelinliğim kirlenmiş ben 2 3 kere yıkamış öyle giymişim gelinliği...
böyle bi rüya görmüş iştee ne anlama geliyo bilmiyorumm
Ne çok borç rüyası var bugun..Hayır olsun ınsaallah..Ödemelerin oldugu çok yogun bir dönem yaşıyorsunuz..Bir kişiden değilde kurumdan alınmış borçlar bunlar sanki..Farklı bir durum oluyor ve birden bire ödeniyor büyük bir kısmı..Yani ödediğiniz taksitin üstünde ödüyorsunuz büyük kısmını..
Acele olarak bir konuya karar veriyorsunuz fakat buna karar verirken önünüzde olabilecek başka bir konuyu göremiyorsunuz acelelikten..
Birde istiyor musunuz bilmiyorum fakat bebek müjdeniz var.Haneye sevinç getiriyor.. :)
bende son zamanlarda garip garip rüyalar görmeye başladım:18: gecen gün denize düştüm daha doğrusu birisi tutup attı beni sonra gene birisi tutup çıkardı çok garipti ne anlama geliyo olabilir kızlar tam da hatırlayamıyorum
Birsen82
Çok merak ettim şimdi devamını..
Bekliyorum özelden rüyanın yorumunu:)
Çok heyecanlandım ya:)
Hayır olsun..Kolye başladığı yerde bitecek bir durum habercisidir..Bunu siz şuanki durumunuza göre siz yorumlayacaksınız..
Ciddi iki tercih olacak hayatınızda, bunlardan biri sizi sonu olmayan bir yola sokmuş ya da sokacak, fakat kötü değil bu yol sadece bu tercih olmayacak..
İkinci tercihte ise birinin desteğiyle olacak..Şaun bullunduğunuz sıkıntılarından fazlasıla sizi çıkaracak bu durum..
Bu tercih, eş olabilir, maddi tercih olabilir, ya da mekan değişikliği, bunu göremedim, fakat birincide yaşadığınız sıkıntınınikincide birinin desteğiyle biteceğine, ferahlayacagınıza dair haber olmuş rüyanız..
Hayır olsun inşaallah.Yorumlayamadım kusuruma bakmayın..
Aklınızı bulandırmak istemem ama bu kişiyi bir kez daha düşünün sevginizin dışında mantıklı bir şekilde olur mu ?
Biliyorum çok oldum ama
Geçenlerde denizin içindeydim mas mavi..
Denizin üstünde yürüdüm resmen hiç batmadan:26:
Ayaklarım bile girmedi denizin içine..
Böyle hızlı adımlarla bir yerden bir yere yürüdüm..
Daha sonra gene denizdeyim ve başım denizin dibine giriyor ben çok zorlanıyorum kafamı çıkarmak için..
Sonunda başarıyorum denizin dibinden zorda olsa çıkıyorum
Şu dildeki pasıda merak ettim,
Çok sordum dimi:)
Bunlar beni etkileyen rüyalardıda..
Çok teşekkürler
Canım bak ben yorumluyorum şimdide:)
Bence o iki fareye karşı ben dim dik ayaktayım.
Sıkıntıların içine batmıyorum göğüs geriyorum..
Denizin üstünde yürümek ne demek ya:)
Helal olsun bana
bende zaten duygumu mantıkmı konusunda mantık hep ağır basar hani 3 yıl birlikteyiz öyle yanlış görmedim zaten daha üni var 4 yıl sonra yüksek lisans falan var :):)düşüncek bol zamanım var teşekkürler yinede.aama annem gelinlik görünce hep iyi çıkardı bilmiyorum hayırlıdır inşallahhh
Yok kesinlikle kötü değil rüyanız..Evet gelinlik Allah2tan gelen yardım, altın hediyesi ise vereceğiniz bir sınavın (sıkıntı) rahatlııkla atlatılması bunun kırka tamamlanması bir mal alımına delalettir..
Ben rüyanızı genel olarak yorumlayamadım.. Sadece dikkat etmeniz gerekiyor dedim.. Rüyayı yorumlayarak bunu demek istedim ki rüyanız yorumlanmamış olsun diye..
Olumsuz olmasın diye..
anladım bende özelden mesaj atmıştım size küçücük özet:)galiba bunla ilgli sıkıntı falan ayhh inşş atlatırım:) çok teşekkrler:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?