Siz karışmayın deeim onkar aile içinde çözsünlerKızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
bilip bilmeden konuşmayınSorununuz icin buradaki insanlar ne yapabilir bilmiyorum ama üslubunuz cok cirkin bunu soylemeye geldim.Anlatim tarzinizdan dolayi sizde sütten cikma ak kasik degilsiniz izlenimi olustu bende.Bazilari kendi hatalarini çuvala basar sizin kucucuk hatanizi duvara asar ya bence onlardansiniz.
Emin misin gelinin çingene olduğuna onda gördüğünüz kendi yansımanız olmasınNe işi var ne gücü var bok yerler birde benim kardeşimi onların eline bırakmak istemiyorum annem diyor biraz daha sabredeceğim diyor
Beter bir aile yani anlayacağınız çalan onların Akrabası bilemiyorum ya ne olacak böyleEvden dışarı çıkartmayı deneyin. Baş edemezsiniz. Ancak kardeşiniz yoluna yoluna aklı başına gelecek. Erkek evlat diye anneniz siz hatasını görmediniz, sürekli övdüyseniz de bu biraz sizin hatanız olmuş. Ne yazık ki hayırı bilmeyen erkekler böyle saçma sapan evlilikler yapabiliyor. Bazıları karılarına bazıları da annelerine böyle davranıyor. İşiniz çok zor. Ev vs veya araba vs alınacaksa sa tekrar çok dikkatli olmanız gerekiyor. Telefonu çalınmasına rağmen tepki vermemesi ilginç. Çingeneler normalde eve gelen misafirlerine veya ailedeki insanlara hırsızlık yapmazlar bu arada. Bu insanlar ciddi sıkıntılı demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?