Eğer aynı devam ederse annem çıkın diyecek ama biz kurtarma çabasındayız ayırmak değil biraz evlendiler kendilerine gelsinler bıraksın hergün ennesine gitmeyi birde evde artık temizlik yemek yapsın başka bir istenmiyorEvinizden çikarin.Annenizi bi kaç ay yanınıza alin.
Yok annem beni dinlemezlerse ayrı çıkın diyecem diyor zatenÇıkartın evinizden sadece anneniz kalsın
Ama anneniz ne olursa olsun ayrılmam oğlumdan diyorsa yapacak bir şey yok
HAHAHAHAHHAH napicaksin kardesini onlara birakmayip kendi koynuna mi alacaksin tovbe tovbe. Bak oyle ya da boyle adam evlenmis. Evlendiginde birinci ailen esin cocugun olur, ikinci ailen ise annen baban olur. Belli ki adam memnun, cingene mingene saygi duymayi ogrenmelisiniz acilen. Ayrica bir de gelini dinlemek, gelin hanim lutfen burayi okuyorsaniz sizi de duyalimNe işi var ne gücü var bok yerler birde benim kardeşimi onların eline bırakmak istemiyorum annem diyor biraz daha sabredeceğim diyor
Beni zaten ilgilendirmez tabiki hanımını sevecek fakat annesini de ezdirmeyecek değilmi o oturacak temizliği yemeği annemmi yapıcakÜslup çok çirkin ve herkesin kendi hayatı kardeşiniz o hanımı seviyor onunla olmak istiyorsa sizi zerre ilgilendirmiyor koyun mesafe gitsin. Bunlar nasıl laflar yahu
egıtım durumunuz ne cok merak ettımKızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
Ne alaka ev benim diye benim annemde o evde yaşıyor işleri yemeği omu yapıcakev sizin diye siz nasil istiyorsaniz oyle yasasinlar istiyorsaniz sanirim
gelin isterse hergun annesine babasina gidee buna siz karisamazsiniz
annenizi uzduklerini dusunuyorsaniz uygun bir dille soylersiniz kendi evlerini acarlar
Gelin bozuntusu da burda gorumce bozuntusu diye konu acmis olmasinKızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
Ben anneme vermişim o evi zatenAnnenizi kendi evinize alın kurtarın
kim uygunsa o yapacakNe alaka ev benim diye benim annemde o evde yaşıyor işleri yemeği omu yapıcak
Neden bi konu olunca eğitim durumuna geliyo yani bir doktor çok mu eğitimli çok mu bilen hak vermiyorum bayana ama sizin bu "eğitim"e getirmenize gerek yokegıtım durumunuz ne cok merak ettım
kardesınızın esı hakkında duzgun konusun , akrabasınız olmadıgınız yerde bırbırınızı temsıl edeceksınız doguracak kardesınızın genını cogaltacak o yuzden konusurken once had bılın
bır sıkayetınız varsa akıl almak ıstıyorsanız uslubu bu degıl
kıymetlı evınızden cıkarın uzak durun gorusmeyın sorun cozulur
Üslübunuz cok çirkinKızlar merhaba nerden başlasam bilemedim lütfen akıl verin benim evimde yaşayan annem ile erkek kardeşim kira ödemesinler diye benim evimde oturuyorlar erkek kardeşim evlendi aynı evde beraber yaşıyorlar fakat gelin olacak bozuntu hiç güzel huylu değil yani evdeki görevini bilmiyor temizliği yemeği annem yapıyormuş birde olmayan şeyleri annemi kardeşime dolduruyor duydum çok sinirlendim kardeşim olacak şahıs ise hep karşının arkasında toz kondurmuyor karısına hep annemi suçluyor avukatı gibi ufak bişeyde annemi üzüyor ki çok değişti kardeşim kılıbık olmuş kız onu avucuna almış birde kız ne derse yapıyor her akşam kız annesine gidiyor annesi iki güne bir annemlere kızı I görmeye geliyor dünür olacak kadının fırlama çocukları var bu nasıl olacak böyle zaten gelin çingene ailesi akrabaları hırsız benim kardeşimin misafirliğe gittiğinde orda kalmışlar telefonunu bile çalmışlar bu kadar pis aile yani gel gelelim kardeşim kardeşim başına böyle birşey geldiği halde sık gitmeye kalmaya devam ediyor anlamıyorum bu nasıl bir erkek ben napıcam bu kızla bunlarla nasıl baş edeceğiz lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?