Gelin bozuntusu

Neden bi konu olunca eğitim durumuna geliyo yani bir doktor çok mu eğitimli çok mu bilen hak vermiyorum bayana ama sizin bu "eğitim"e getirmenize gerek yok
sız nıye alınganlık yaptınız nıye kısısel algıladınız ?
yuksek ogrenım gormus bırıyse ona gore soyleyecegım baska seyler vardır belkı, musadenızle

ıyı forumlar

Ben anneme vermişim o evi zaten

O zaman kardeşinize söyleyin kendine ayrı ev tutsun. Sonuçta kimse kimsenin hizmetçisi değil. Evlenmeyi biliyorlarsa gecinmeyi de bilecekler. Gelinin ne kadar annesine gidip gelmesine karisamazsiniz ama. Ama insanlar bir evde oturuyorsa herkes üstüne düşeni yapmak zorunda orda tamamen hakli anneniz

Ayırsın evi anneniz neyi bekliyor?

Üslubunuz sert ama nasıl gelin hizmetçi değilse kayınvalide de değil. Oturup yaşadığı evi de temizlesin bir zahmet, herşeyi annenize bırakmasın.

Baştan aynı evde yaşamak fikri yanlış zaten. Ayırsınlar evi ne yapıyorsa yapsın kardeşiniz ve eşi.

sız nıye alınganlık yaptınız nıye kısısel algıladınız ?
yuksek ogrenım gormus bırıyse ona gore soyleyecegım baska seyler vardır belkı, musadenızle

ıyı forumlar
Öyleyse sorun yok ben eğitimsizse cahil falana gelecek sandım teşekkür ederim iyi geceler

Beni zaten ilgilendirmez tabiki hanımını sevecek fakat annesini de ezdirmeyecek değilmi o oturacak temizliği yemeği annemmi yapıcak

Annenin evi degilmi? Kardesin kendine es degilde, annesine hizmetçimi almis? Sen gidip kv'denin evini her gün temizliyormusun? Yemegini yapiyormusun? Her isini görüyormusun?

Kocası tabiki karısını dinlicek hanımefendi.Ayrıca uslubunuz hiç hoş deil.Gelin hizmetçi olmaya gelmedıkı kocası ıle yuva kurmaya geldi.Evi ayırın bence en guzeli bu.Zaten ev ev uzerıne olmaz.

Öyleyse sorun yok ben eğitimsizse cahil falana gelecek sandım teşekkür ederim iyi geceler
yok yok sandıgınız gıbı degıl

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

demıs fuzuli :)

benim kardesim evlenirken gelin bindallisi uzerinde hepimuzi ortada bisey Yokken kinadan kovdu.guya bunu hic gelin diye kabullenmemis istememisiz. kina gunune kadar akli nerdeydiyse benim buyutup bu yasa getirip meslek sahibi yaptigim kardesim gikini cikaramadi. bazen anlamasi zor biz bisey yapamadik sizide sanmyorum yapacak bisey yok kardeslerimizin uckurusluk akli. ama cingene hirsiz vs ne biliyim hos olmamis. kendi yuvasinda huzurlu olsun da diceksiniz O kadar

kardeşinizi onlara vereceksiniz karısının ailesiyle birlikte yaşıcak olcak bitcek çok sık gidiyor temizlik yemek annem yapıyor bilmem ne anlaşamıyorsanız en iyi çözüm bu..

Eğitimden kasıt diplomaysa üslupla hiç bağdaştıramam ama aile eğitimi derseniz anlarım... ben okuma yazma bilmeyen ama ağzından kötü söz çıkmayan,kalp kırmayan insanlar tanıdım
Diploma ile hiç alakası yok...
Kişinin kendi eğitimi, önce aile sonra kendi kendisini eğitmesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…