- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Anneniz o evde oturmaya devam etsinBen anneme vermişim o evi zaten
Gelin hanim ve kardesiniz evden ciksin madem en güzeli bu olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz o evde oturmaya devam etsinBen anneme vermişim o evi zaten
Yok yok değil maalesef. Üşenmedim eski konularına baktım 2017de de erkek kardeşi için; acıdığımız için işe aldım ayak işlerini yaptırmaya demiş. Şimdi kardeşini kurtarmaya çalışması falan komik geliyor. Bence elinden gelse kendisi verir kardeşini onlara gitsin diye. Bir de sanırım kendisinin eşiyle problemleri var o yüzden geline sarmış olabilirFake ?
Aynen öyle iyi geceleryok yok sandıgınız gıbı degıl
Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..
demıs fuzuli :)
Çok sinSizi ilgilendiren bir durum yok? Gelin bozuntusu ne demek usbulunuz çok kötü. Evde neler yaşandığını bilemezsiniz. Tabiki annenize sahip çıkacaksınız ama bu şekilde olmaz. Annenizle oğlu konuşsun evleri ayirsinlar. Ne yaparlarsa yapsınlar
evt öyle olmalıEvi ayrı, yolu sapa olursa, bütün sorununuz çözülür. Annenizle, kardeşinizin birlikte yaşama zorunluluğu neden? Ekonomik sebeplerden dolayı ise, bir süre herkes birbirine biraz tahammül gösterecek. En kısa sürede kardeşinize evini ayırması gerektiğini söyleyin.
Hem para yok deyip, aynı eve yerleşip, hem de evde hiçbir sorumluluk almıyorlarsa, boylarının ölçüsünü almalılar.
o zaman konu sahibinin üslup genel olarak böyle.Yok yok değil maalesef. Üşenmedim eski konularına baktım 2017de de erkek kardeşi için; acıdığımız için işe aldım ayak işlerini yaptırmaya demiş. Şimdi kardeşini kurtarmaya çalışması falan komik geliyor. Bence elinden gelse kendisi verir kardeşini onlara gitsin diye. Bir de sanırım kendisinin eşiyle problemleri var o yüzden geline sarmış olabilir![]()
Ama bak, ev vermiş. İyi okudun dimi ev vermiş, ev ev evo zaman konu sahibinin üslup genel olarak böyle.
"ben ev verdim, benim evim, ben ev verdim parasız oturuyolar, acıdım işe aldım, acıdım iş verdim ayak işini yaptırıyorum" .keşke gelin de burda olsa da bir de ondan dinlesek.
Ne muhteşem bir üslup. Sizin gibi asil bir hanımefendiye yakışmaz o gelin ve ailesi. Çok haklısınız. Kovun evden. Meghan Markle gibi paçoz ışte. Onu da saraydan kovdular. Kovulmadım kendim gittim diyor ama hep yalan. Ninem benim, sarayın asaletine yakıştıramadı tabi o sonradan görmeyi. Ninem de sizin gibi asil bir kadın. Bin yaşına geldi hala asil, hala şık.
Burada size olumsuz yorum yapanları da Elizabeth ninemin asaletini örnek alarak görmezden gelin. Saraydan çok Meghan gelir geçer, mühim olan sarayın ve asaletin korunmasıdır. Kesin Meghan da ninemin mücevherlerini çalmıştır ama havuç kafaya büyü mü yaptı nedir, görmüyor işte gerçekleri.
Siz bu eşsiz asaletinizi bozmayın.
Ne işi var ne gücü var bok yerler birde benim kardeşimi onların eline bırakmak istemiyorum annem diyor biraz daha sabredeceğim diyor
Gelinin karşısına geçip ‘senin eviN yok, ama evin yok, evin yok evin’ skeci yapsın da tam olsun.Ama bak, ev vermiş. İyi okudun dimi ev vermiş, ev ev ev![]()
Devam ederse annem üzülerek gönderecekGönderin evden??
Ev sizindi değil mi?Devam ederse annem üzülerek gönderecek
Hah geldi bizim kırık da şükür.
Bu arada kadın öfkeli, az bozuluvermiş ağzı, görmeyiverin yav. Küfür etmiyor ki, gelin diyesi gelmemiş gelin bozuntusu demiş, ne desin yani, olur arada o kadar.
Diyorsunuz ki, gelin bozuntusu bizim koyduğumuz kurallar çerçevesinde yaşamak zorundaEğer aynı devam ederse annem çıkın diyecek ama biz kurtarma çabasındayız ayırmak değil biraz evlendiler kendilerine gelsinler bıraksın hergün ennesine gitmeyi birde evde artık temizlik yemek yapsın başka bir istenmiyor
Ahsjsjs ben bir şey demedim yahu aksine övgü yağdırdım. Meghan gibi yılanlar yüzünden görümcelerin adı çıkıyor zaten.
Konuyu alintiladiginiz icin teşekkürlerSiz karışmayın deeim onkar aile içinde çözsünler
He İdrak, bana da mı lolo?
Neyse.
Bu konudan ban da çıkabiler, ben gidiyom.