gelin diyeti

ya benimkiler gitmiyo
neden mi?
ekmeği azalt diyolar ben ekmek zaten yemem
fazla su iç diyolar, hiç yoksa 5 litre su içiyorum günlük
çikolatayı falan hiç sevmem
zararlı hiçbişey yok benim hayatımda
ee nasıl vercem ben şimdi bu kiloları
bi de tuvalet problemim var açıkçası kolay çıkamıyorum
kilo veremememin asıl sebebi bu

tuvalet sorunu olanlar once onu cozmeden asla kılo problemı veremez demıstı dogdugundan mı berı var bu problem yoksa yenı mı sabak ılık su ıc canım kahvaltıdan 20 dk mutlaka mesela maydanoz kurune başlayabılırsın ve sade turk kahvesı anında benım bağırsaklarımı çalıstırır:)))

topik mi açmıştın sen daha yeni gördüm valla...geç oldu ama hayırlı olsun...inşallah kısa sürede verirsin kilonu...

şu maydonoz kürü dediğin, maydonoz suyu mu içiyorsun:44:

komsu topıklerede uğruyorum :)) gezmelere cıkıyorum arada maydonoz kuru sıvılce ıcın canım bıldıgımız maydonoz ama olcusu ve suresı var 18 adet ınce ve taze maydonoz olacak 1 bardak klorsuz su ve yarım lımon ıbrahım saracoğlundan 15 gun uygulanacak

ahh tatlım denemediğim şey kalmadı
doğduğumdan beri var evet
küçücük bebekken daha sütü yasaklamış doktor bana düşün artık durumu
ılık suyla beraber 1 kilo kayısı yiyorum tık yok
bitki çayları 1 günlük çözüm
ilaçlar zararlı
günde en az 2 litre sıcak su içerim
türk kahvesinin de manyağıyım ama faydası yok
maydonoz kürü dediğin nedir canım

canım bıldıgımız maydonoz ama olcusu ve suresı var 18 adet ınce ve taze maydonoz olacak 1 bardak klorsuz su ve yarım lımon ıbrahım saracoğlundan 15 gun uygulanacak

canım bıldıgımız maydonoz ama olcusu ve suresı var 18 adet ınce ve taze maydonoz olacak 1 bardak klorsuz su ve yarım lımon ıbrahım saracoğlundan 15 gun uygulanacak

zayıflama için dimi bu
gördün mü peki faydasını

aynen çikolataya dayanamıyorum hamurişi aramam ama tatlıdır koladır abur cubur hiç dayanamıyorum ben diyete başlayalı 4 gün oldu. henüz yurttayım o yüzden ne ölçülerimi alabildim ne tartılabildim üstelik hastayım da şu an diyeti sürdürüyorum ama bittikten sonra kesin kilomu görücem en son 69dum başlamadan önce 175 boyundayım bi 60 a kadar inmek istiyorum şimdilik :) ama şimdiden göbişimin gittiğini hissediyorum normalde reglken davul gibi olurdum şimdi neredeyse hiç yok karnım spor da yapamıyorum sınavlardan dolayı mekik çekiyodum sadece ama bugün jillian a başladım öldüm vallahi:)

Tatlım geçmiş olsun aynı konudan bende müzdariptim, ailemde de bu problem var.. Ben diyetisyene gittim hatta bu yazdıkalrımı kabızlıkla ilgili bir topiğe daha yazmıstım. Kime tavsiye ettiysem cok işe yaradı sen de dene bence

Sabah aç karnına : 1 bardak normal içme suyuna (sıcak soğuk degil normal oda sıcaklıgı) 1 yemek kasıgı enginarsuyu 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı çörek otu yagı bana bunu diyetisyenim ömrünün sonuna kadar yapabilirsin dedi, yani hiç bir zararı yok ama ben etkili olması için 1 ay sabah enginar sulu karısımı içiyorsam mesela 10 gun maydanoz kürü yapıyorum.

Maydanoz kürünüde çeyrek demet maydanozu saplarıyla birlikte 3 bardak suda 5 dk kaynatıp 5 dk demliyoruz. Sorna süzüp 3 gu nsabahları 1 er bardak iciyoruz 4. gune kalırsa onu içmiyoruz yenisini yapıyoruz.. umarım işine yarar benim annem de ne denediyse işe yaramamıştı bu işe yaradı

Son düzenleme:

türk kahvesi banada kabızlık sorunum için birebir geliyor, ama bunun dışında sürekli bitki çayları tüketiyorum ben...

gewezebidik enginar suyu derken, haşlayıp suyunu falan mı alıyorsun... buralarda çok enginar olmazda

aynı ben ya ekmek falan aramıyorum ama abur cubur tatlı dayanamıyorum bıde bu hafta cezalıyım 55 tı hedefıme ulasamadım tatlı yasak kırk kere gözumun onunde sutlu tatlılar ucusuyo ama yemıcem o kılolar gıdınce ıncecık olunca yaşayacagımız zevkı dusunelım dımı ama valla benımde temızlıktyen nevrım dondu 10 jıllıana bedel galıba mutfagı ıkı gunde bıtırdım yarın camlar kapılar var sunlar bıtsın dıcem sonra kendı evımı dosemeye gıdıcem orda temızlık sonra ramazan zaten spor olmaz galıba yapamıcam spor benım tek sorunum gobusum ve yanlarım var

ara 3 kayısı 5 kıraz
öğlen 5 kofte 3 lokma ekmek (yarım dılım)
akşam : 5-6 kaşık taze fasulye 8-9 kasık cacık
ve az yağlı 2 avuç patlamıs mısır

canım mekik çek o zaman jıllıan ın 6w6p sini denedinmi o da göbek ağırlıklıymış

mekık cekerken aslında gunde 8 dk dıye bır proğram var sadece gobek ama boynum ıcın bır cozum bulmam lazım cok acıyo

slim li bişeyde vardı adını tam hatırlamıyorum o da 15 dakikaydı o da etkiliymiş.acıyosa o kötü yanlış bi hareket yapıyosundur boynunu iteklememen lazım boynun sabit kalıcak şekilde mekik çek boynunu hareket ettirme

ayol kalkamıyorum debelenıyorum resmen :))) ınsallah vakıt ayırmam lazım spora

ayol kalkamıyorum debelenıyorum resmen :))) ınsallah vakıt ayırmam lazım spora

sen de benim en başlarda yaptığımı yapıyosun sanırım :) sana bir önerim olacak. uzan ayaklarını kendine dogru çek düz durmasın yani ellerini başın arkasına koy ve mekik çekerken 90 derece kalkma sadece gerincek kadar kalk sırtın yerde kalsın yanı tekrar dümdüz yat tekrar aynı şekilde kalk anlatabildimmi bilmiyorum zaten sen o gerilmeyi hissedersin.
editleyeyim birde
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ik-karin-icin-slim-amp-six-pack-yapanlar.html

bak burada mekik bulabilirsin videosu var. ama kendini zorlama fıtığın varsa tehlikeli olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…