Hoşgeldın gelıncık ınsallah verırız su kıloları benımde 5 vermem lazım bakalım sımdı maydonoz kurune basladım bıryandan sıvılcelerle basım dertte o kılolar gıdecek arkadaş başka yolu yok ev ıslerınden fırsat bulursam yuruyuse başlıcam o zaman kesın gıder ramazanda gırmeden verseydık ben 60 la basladım 56 gıdıyor gıdecek :) ınsallah canım sende bana katıl motıveyle gıder merak etme buraya yazma korkusuyla herseyı agzına sokarken dusunuyosun :)))
tuvalet sorunu olanlar once onu cozmeden asla kılo problemı veremez demıstı dogdugundan mı berı var bu problem yoksa yenı mı sabak ılık su ıc canım kahvaltıdan 20 dk mutlaka mesela maydanoz kurune başlayabılırsın ve sade turk kahvesı anında benım bağırsaklarımı çalıstırır:)))ya benimkiler gitmiyo
neden mi?
ekmeği azalt diyolar ben ekmek zaten yemem
fazla su iç diyolar, hiç yoksa 5 litre su içiyorum günlük
çikolatayı falan hiç sevmem
zararlı hiçbişey yok benim hayatımda
ee nasıl vercem ben şimdi bu kiloları
bi de tuvalet problemim var açıkçası kolay çıkamıyorum
kilo veremememin asıl sebebi bu
topik mi açmıştın sendaha yeni gördüm valla...geç oldu ama hayırlı olsun...inşallah kısa sürede verirsin kilonu...
şu maydonoz kürü dediğin, maydonoz suyu mu içiyorsun:44:
tuvalet sorunu olanlar once onu cozmeden asla kılo problemı veremez demıstı dogdugundan mı berı var bu problem yoksa yenı mı sabak ılık su ıc canım kahvaltıdan 20 dk mutlaka mesela maydanoz kurune başlayabılırsın ve sade turk kahvesı anında benım bağırsaklarımı çalıstırır:)))
ahh tatlım denemediğim şey kalmadı
doğduğumdan beri var evet
küçücük bebekken daha sütü yasaklamış doktor bana düşün artık durumu
ılık suyla beraber 1 kilo kayısı yiyorum tık yok
bitki çayları 1 günlük çözüm
ilaçlar zararlı
günde en az 2 litre sıcak su içerim
türk kahvesinin de manyağıyım ama faydası yok
maydonoz kürü dediğin nedir canım
canım bıldıgımız maydonoz ama olcusu ve suresı var 18 adet ınce ve taze maydonoz olacak 1 bardak klorsuz su ve yarım lımon ıbrahım saracoğlundan 15 gun uygulanacak
zayıflama için dimi bu
gördün mü peki faydasını
evet haklısın ekmek 1 dılım kepeklı kahvaltıda yıyorum genellıkle cok sevdıgım ekmekle yencek bısey olursa ıkıncı dılımı oyle yıyorum aslında tek sorunum abur cubur tatlıya dur desem kılo falan kalmayacak sımdı cok cıgnemeye calısıyorum spora temızlıkten fırsatım olmuyor
sen ne alemdesın hedefın nedır kac kılo verdın ya da vermeyı planlıyosun:))
ahh tatlım denemediğim şey kalmadı
doğduğumdan beri var evet
küçücük bebekken daha sütü yasaklamış doktor bana düşün artık durumu
ılık suyla beraber 1 kilo kayısı yiyorum tık yok
bitki çayları 1 günlük çözüm
ilaçlar zararlı
günde en az 2 litre sıcak su içerim
türk kahvesinin de manyağıyım ama faydası yok
maydonoz kürü dediğin nedir canım
tuvalet sorunu olanlar once onu cozmeden asla kılo problemı veremez demıstı dogdugundan mı berı var bu problem yoksa yenı mı sabak ılık su ıc canım kahvaltıdan 20 dk mutlaka mesela maydanoz kurune başlayabılırsın ve sade turk kahvesı anında benım bağırsaklarımı çalıstırır:)))
aynen çikolataya dayanamıyorum hamurişi aramam ama tatlıdır koladır abur cubur hiç dayanamıyorumben diyete başlayalı 4 gün oldu. henüz yurttayım o yüzden ne ölçülerimi alabildim ne tartılabildim üstelik hastayım da şu an diyeti sürdürüyorum ama bittikten sonra kesin kilomu görücem en son 69dum başlamadan önce 175 boyundayım bi 60 a kadar inmek istiyorum şimdilik :) ama şimdiden göbişimin gittiğini hissediyorum normalde reglken davul gibi olurdum şimdi neredeyse hiç yok karnım spor da yapamıyorum sınavlardan dolayı mekik çekiyodum sadece ama bugün jillian a başladım öldüm vallahi:)
aynı ben ya ekmek falan aramıyorum ama abur cubur tatlı dayanamıyorum bıde bu hafta cezalıyım 55 tı hedefıme ulasamadım tatlı yasak kırk kere gözumun onunde sutlu tatlılar ucusuyo ama yemıcemo kılolar gıdınce ıncecık olunca yaşayacagımız zevkı dusunelım dımı ama valla benımde temızlıktyen nevrım dondu 10 jıllıana bedel galıba mutfagı ıkı gunde bıtırdım yarın camlar kapılar var sunlar bıtsın dıcem sonra kendı evımı dosemeye gıdıcem orda temızlık sonra ramazan zaten spor olmaz galıba yapamıcam spor benım tek sorunum gobusum ve yanlarım var
slim li bişeyde vardı adını tam hatırlamıyorumo da 15 dakikaydı o da etkiliymiş.acıyosa o kötü yanlış bi hareket yapıyosundur boynunu iteklememen lazım boynun sabit kalıcak şekilde mekik çek boynunu hareket ettirme
kafamızda ıstedıgımız fızıkte kendımızı hayal edlım sadece gerısı gerecekbnmde vermem lazım en az on kilo bazı rahatszlıklardan kilo aldımdı da
kafamızda ıstedıgımız fızıkte kendımızı hayal edlım sadece gerısı gerecek
ayol kalkamıyorum debelenıyorum resmen :))) ınsallah vakıt ayırmam lazım spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?