gelin diyeti

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
arkadaşlar agustosta dugunum var o zamana kadar 5 kılo hedefım var şimdi butun gelınlerı beklerım ve su gelinciğede yardımlarınızı esirgemez siniz değil mi tecrubelı olan arkadaşlarım şimdiden çok teşekkür ederi her ogun ne yedıgımı yazacagım haydi bismillah diyelim başlayalım
hadi hepbirlikte zayıflayalım bu dıyete başladığımda 60 kg (1 ay önce)şimdi 56.6 düştüm hemde hiç aç kalmadan aksine canım ne isterse yiyorum cips çikolata kızartma bazı ip uçları var onlara dikkat ediyorum
2 DÖNEM :) yeniden diyet 07.07.2013 ( bu ugurlu sayım bana uğur getirecek)
şimdi malum düğün hazırlıkları var kosturmaca ceyız temızlık evımız ınsaat alanı gıbı su temızlık bıterse sporada başlayacağım ohh yaşam tarzı olacak benim için bazı denediğim kürler var işe yararsa payşaşacağim hadi kızlar el elee

kızlar bu süreçte verdım bırkaç kıloyuda aldım milet dugun stresı verırır ben bende ipten boşanmış dana gıbı yıyorum bir ayımız kaldı yılmak yok suan 57 kılo olmusum hadi bismillah diyelim artık kalori hesabı yapmıcam bakalım ramazanda geldi sımdı 3 beyaz dan uzak durmak ve yesıl cayla dıyetımı tekrar acıyorum

bugun 10:00
sabah:1 domates salatalık semız otu salatası
1 yumurta
1 dılım ekmek 4 zeytin
öğlen 3:45
bır tabak taze yogurt ve 8 kasık falan taze fasulye
akşam45 o cıvarda
bır kase tarhana corbası
1 tabak taze fasulye
salata ve cacık
öğlen 12 gıbı4-5 kayısı yedim

Son düzenleme:
bız kk uyelerı bırlık değil mıyıs kac kısı bakmıs tık yok neyse kendı kendıme yazayım elbet ılgılenen bulunur
kahvaltı00
1 domates 2 salatalık semız otu slatası 1 yk zeytın yagı 1 lımanla
1 dılım malesef evde yoktu beyaz ekmek
2 dılım peynır
1 yumurta

Öğlen : 6 kayısı
saat 15:00
1 tabak bezelye 1 kase yogurt

menülerin gayet güzel canım iyi kilo verirsin bu şekilde gidersen

ay kızlar dk bir gol bir dün maleseef 10 tane ciğs ve 4-5 tatlı kaşığı dondurma yedim ama 2 saat yürüyüş yaptım
dün akşam yemegini küçük kase 5-6 bezelye yedim o kadar kızabilirsiniz bana
bügün sabah saat 03:00
kandil olduğu için niyeliyim
sahurda :1.5 dilim ekmek
1 yumurta 1 domates 1 salatalık semiz otu 3-4 tane zeytin

2 saat yürüyüşün onu yakmıştır diye düşünüyorum. Seninde kandilin mübarek olsun canımm Allah kabul etsin orucunu

gelincik adayıııı selamlar konuyu açtığın gün gördüm cevap yazacaktım fırsatım olmadı ben de şimdi yazıyım dedim

hoşgeldin aramıza sen öyle sık sık gir yaz başka topiklere de yaz komşu ziyaratlerinde bulun kalabalıklaşır sayfan merak etme

agustosa var daha tatlım çok güzel verirsin kilocugunu çok da değil zaten kolay iş , haydi bakalım allah utandırmasın çıtır narin kuğu gibi bi gelin ol inşallahhhh

hayırlı olsun canım bende nişanlıyım düğünüm yakında değil ama diyetteyim başka bir topikte yazıyorum . menülerin çok iyi böyle devam edersen abartmadan 1 ayda verirsin o beş kiloyu. boyunu ve yaşını da yazar mısın

inş birlikte verelim fazla kiloları akıp gitsin inş veririm normal beslenme dusenımde pek farklı değildı bundan ekstra bısey yapmadım dıyet ıcın ama bıde spor eklmemek lazım dıye dusunuyorum ıns yarın başlayabılırsem onada
abugun aksam iftarda 20:35
dolu kase mercimek çorbası
4 kofte
3-4 kasık plav ıkı parmak kadar kavas yedım cok guzel koktu dıye ve malesef uykumu acmak ıcın 00:20 gını 20 badem yedım cayla
bide kızlar bu aralar aslında hep basım kocaman sıvılcelerle basım belada ıltıhaplı cok moralım bozuluyor sıvılcelı ergen gıbı gelın olmak ıstemıyorum (( cook uzuluyorum ne kurler yapıyorum neler ıse yararlarsa onlarıda paylasmayı dusunuyorum bugun bu arada yasımı soran arkadasım yas:27 boy 1.63cm önerisi olanlar varsa alabılrım gerek kılo gerek sıvılce ıcın bu aralar 2 gun once
sağan kurune basladım daha once kıstım vardı erıtmıstı ıse yaradı sımdı cok usuttugum ıcın acayıp ıltıhaplandı bılıyorum bakalım zayıflamayada yarar mı ac karnına sabahları kahvaltıdan 15 dk once falan ıcıyorum tabı ıcıne lımon sıkıyorum dıbınıde yuzume surverıyorum kızlar kk cok sevıyorum dolayısıyla sızlerıde ıyıkı varız ayool :)))

slm kızlar bu
sabah:1 yumurta 1 dılım kepek ekmek
1domates 1 saladalık be bol maydonozdan olusan 1 yk zeytın yaglı nar eksılı salata
2 çk bal 3 badem
10 dk önce ise soğan suyu ıcıne lımonla içtim

kızlar sormayın bugun moralim çok bozuk dokunsalar aglıcam ben bole nasıl gelın olcam ya yuzumde koca koca sıvılceler
bugun bal surdum msj yaptp yukarı doğru ve ozon yağı sürdüm dua edin bana böle ergen gibi çirkin gelin mi olur :..........(

kızlar işte yüzüm bu 2 ayda nekadar düzelir sizce bıyandan kılo bıyandan sıvılceler bır yandan ise eksık o yok bu yok :...( koşmacalar
ekleyemedim resmi arkadaşlar malesef dosya ekle dedım sectım resmı ama hata verıyor sureklı

Son düzenleme:
canım zaten çok fazla kilon yok onu dert etme iki ayda verirsin ama bence 1 ayda vermeye çalış son aya kalmasın çünkü gelinliğiydi falan filan hazır etmen lazım son aya kadar. sivilcelerin için de doktora görün öyle kendi yöntemlerinle geçirmeye çalışma ne olur ne olmaz. ama dikkat et bazı sivilce ilaçları kilo aldırıyormuş nasıl yapıyor bu işi bilmem ama öyleymiş

eczacım ace -plus selenyum verdi iyileşti gibi biraz 10 falan içtim vitamin kılo yaptı malesef ıstahımı actı bıraktım kınalığımı denedım dar geldı daha zayıfmısım 4 ay once kınalık gelınlık hazırdı ıplı artkası sorun olmaz dedı gelınlıkcım ekstra durum cıkarsa ızmırde giderim yaptırırım tek zayıflayım zaten sınırden bıgun öğle yemeğini
annemın gununde yedım ınsanlar ne olmus sana dedıkce yedım 1 topkek 1 mılfoy hamurlu sosılı bısey vardı 1 elmalı pasta 1 prırınc salatası 1 pateteslı poğçada yedim akşam yemeğinede makarna var :........(

insanlar,sana ne oldu derken ne demek istediler.kilo mu aldın yoksa verdin mi demek istediler.

ne oldu derken yüzüm için canım kocaman bakla gibi sivilceler stres vah yavrum falan dedıler hatta bugun yenı bır sıvılceye daha merhaba dedım bu sefer boynuz gıbı anlımda sanırım bu soğan kuru once cıkartıyor bugun4. gun
sabah : 2 bardak ılık su ve soğan suyu
yarım saat spor
12 gıbı gecıktırdım kahvaltıyı gec acıkıyım dıye
artık domateste yıyemıyorum aklınızda bulunsun domates portakal ve greyfurt suyu arttırıyormus saraçoğlu dedı(sıvılcelerı yanı)
o yüzden 2 salatalık bır tutam semız otu salatası (zetınyağlı nar eksılı )
1 yumurta
5 zeytin yarım dılım ekmek
öğlen 45
7 tane kayısı

kızlar işte ılk kılomuza güle güle bugun tartımızı aldım ıkındı tartıldıgım halde 57.3 geldim tokken 58.5 lere kadar çıkıyordum çok mutluyum

malesef hafta sonu ısın ucukactı ceyız alırverısı falan dısarıda oldugumuz ıcın mecburen dısarda yedım
sabah: 3 dılım yumurtalı ekmek
peynır ceytın
akşam tek kymalı ve ayran salata
ve 2 kayısı bir şeftali
bu sabah :
1 dilim kepeklı ekmek salatalık domates peynır
arada 2 dilim kek yeneyı planlıyorum
ama sunuda soylemeden gecemeyecegım8 km kesın yurumusundur bırde elımde yuk ile
ve bugun badana ıslerı sureklı kosturma halındeyim :)))

kendı kendıme yazıyorum hiç yorum yok (neyse gene yazıyım
sabah :bu sabah:1 yumurta
1 domataes10:00
salatalaık ve semız otu 1kasık zeytın yağlı ve nar eksılı salata 2 dılım peynır 1 dılım kepek ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…