yedım 3 tane bu saatte dayanamıyorum buna
menülerin gayet güzel canım iyi kilo verirsin bu şekilde gidersenbız kk uyelerı bırlık değil mıyıskac kısı bakmıs tık yok neyse kendı kendıme yazayım elbet ılgılenen bulunur
kahvaltı00
1 domates 2 salatalık semız otu slatası 1 yk zeytın yagı 1 lımanla
1 dılım malesef evde yoktu beyaz ekmek
2 dılım peynır
1 yumurta
Öğlen : 6 kayısı
saat 15:00
1 tabak bezelye 1 kase yogurt
2 saat yürüyüşün onu yakmıştır diye düşünüyorum. Seninde kandilin mübarek olsun canımmay kızlar dk bir gol bir dün maleseef 10 tane ciğs ve 4-5 tatlı kaşığı dondurma yedim ama 2 saat yürüyüş yaptım
dün akşam yemegini küçük kase 5-6 bezelye yedim o kadar kızabilirsiniz bana
bügün sabah saat 03:00
kandil olduğu için niyeliyim
sahurda :1.5 dilim ekmek
1 yumurta 1 domates 1 salatalık semiz otu 3-4 tane zeytin
gelincik adayıııı selamlar konuyu açtığın gün gördüm cevap yazacaktım fırsatım olmadı ben de şimdi yazıyım dedim
hoşgeldin aramıza sen öyle sık sık gir yaz başka topiklere de yaz komşu ziyaratlerinde bulun kalabalıklaşır sayfan merak etme
agustosa var daha tatlım çok güzel verirsin kilocugunu çok da değil zaten kolay iş , haydi bakalım allah utandırmasın çıtır narin kuğu gibi bi gelin ol inşallahhhh
eczacım ace -plus selenyum verdi iyileşti gibi biraz 10 falan içtim vitamin kılo yaptı malesef ıstahımı actı bıraktım kınalığımı denedım dar geldı daha zayıfmısım 4 ay once kınalık gelınlık hazırdı ıplı artkası sorun olmaz dedı gelınlıkcım ekstra durum cıkarsa ızmırde giderim yaptırırım tek zayıflayım zaten sınırden bıgun öğle yemeğini
annemın gununde yedım ınsanlar ne olmus sana dedıkce yedım 1 topkek 1 mılfoy hamurlu sosılı bısey vardı 1 elmalı pasta 1 prırınc salatası 1 pateteslı poğçada yedim akşam yemeğinede makarna var :........(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?