gelin diyeti

hadı bismillah dumduz karın top kalcalar ooooo kım kı lopez ı sollarız ayok biz:)))

yürümek çok önemli ama ben diyet yaptım spor olmadan veremedim sıkıldım bıraktım şimdi başlayamıyrm bu arada semra ben :)

hadı bakalım bırbırımızı motive zamanı sole ınce bellı salınan hatunlardan olalım ınsallah :) bizimkilrin gözü bizden başka kiseyi görmesin aminnnnnnnnnn:))

gewezebidik enginar suyu derken, haşlayıp suyunu falan mı alıyorsun... buralarda çok enginar olmazda [/QUOTE]

yok tatlım yani nerde yasıyosun bilmiyorum ama aktarlarda litrelik satıyolar. Bi şişesi rahat 3-4 ay gider yanlıs hatırlamıyosam da bi litreye yakın olması lazım bi şişesi fiyatıda 15-16 lira falan.. Alırken %100 enginar suyu mu diye sor, cunku bazen sulandırılmıs oluyor uzerinde de yazıyor zaten sulandırılmıs oldugu, eger sulu ise oranına göre enginar suyunu fazla koyarsın.. Türkiyedeysen bir cok aktarda vardır.. Eger enginar suyu yok çayı var derlerse kesinlikle alma o baska şeylerin tedavisinde kullanılıyo aklında olsun

gewezebidik enginar suyu derken, haşlayıp suyunu falan mı alıyorsun... buralarda çok enginar olmazda

yok tatlım yani nerde yasıyosun bilmiyorum ama aktarlarda litrelik satıyolar. Bi şişesi rahat 3-4 ay gider yanlıs hatırlamıyosam da bi litreye yakın olması lazım bi şişesi fiyatıda 15-16 lira falan.. Alırken %100 enginar suyu mu diye sor, cunku bazen sulandırılmıs oluyor uzerinde de yazıyor zaten sulandırılmıs oldugu, eger sulu ise oranına göre enginar suyunu fazla koyarsın.. Türkiyedeysen bir cok aktarda vardır.. Eger enginar suyu yok çayı var derlerse kesinlikle alma o baska şeylerin tedavisinde kullanılıyo aklında olsun [/QUOTE]
bırde bugun hep kunakta kabızlık anlatıld bısey soyledı kıraz sapı kayısı ve kebabiye karabıber gıbı bısey top bısey bıber dedı 1 bardak sıcak suda ısla yatmadan sabah ac karnına once tanelerı ye sonra suyunu ıc dedı ıns faydası olur bu sorun cok onemllıyms kızlar mutlaka caresıne bakın ertelemeyın

Son düzenleme:
sabah maydonoz kuru ıctım 1saat temızlık
sımdı 12:00 kahvaltı yaptım
1 yumurta
2 salatalık 1 domatessemız otu(salata nar eksı 1 cay k zeytın yağlı) 4 zeytın azıcık bıber
sınıursız sekersız cay ıcıyorum gune
1 dılım kepeklı ekmek

Son düzenleme:
ara 3 kayısı
18:00 komsu sıcak ekme getırmıs dyanamadım ıkı tane elım kadar kopardım
akşam 1 dolma 4-5 kasık yogurt
ustune 4 kasık kayısılı sütlü 2 kasık ballı tarcın karıştırdım

sabah maydonoz kuru
menemen ve semız otu salatalık ve domates salatası 1 dılım kepeklı ekmek

Dün elma diyeti yapmayı denedim ama olmadı :)

aksam 1 tabak bakla yedim..

Bu sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 küçük domates 2 küçük salatalık

ara: yeşil elma :)

öğle: muhtemelen çorba içicem ama yedikten sonra yazarım

bosver sok dıyetlerı ole verılen kılollar gerı gelır benım 3 temelım var
ekmek tuz seker bunları bıde abur cubur kısmaya calısıyorum yoksa omur boyu boyle yaşayamayız ya bıde spora başlayabılsem mukemmel olacak ha bu yasaklardan kacırdık ceza yuruyus vermelıyım kendıme aslında sağlıklı yaşam diyet değil kesınlıkle...:)))

[1] Patates 1 ADET 100
[2] Fırında Tavuk 1 PORSİYON 328
[3] Dost Yoğurt 10 GRAM 8
[4] Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması 1 PORSİYON 257
[5] Badem 5 gr (adet) 29
[6] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[7] Bal 2 YEMEK KAŞIĞI 140
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Semizotu 10 GRAM 3
[11] yumurta 1 adet 80
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

2013-06-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Karpuz 100 gr 26
Toplam : 174 kal.

sormayın sbah 4 te babam sıcak ekmek getırmıs yarım ekmek tereyağla yedım ınanamıyorum kendıme offf neyse uyanınca 11 gıbı karpuz yedım sadece 14:44 borulce ve yağsız salata
kılom bu hafta 55.9 gordum sukur ama daha en az 4 kılo daha var ya yapıstı haftalardır gram gram gıdıyo gıtsın bıran önce yaaa

sabah malesef sıcak ekmek vardı bazlama ceyrek goturdum
1 domates salatalık yumurta
öğlen :domates salatalık barbunya 6-7 kasık
aksam 4 kasık makarna malesef ıkındı 6-7 cıps ve bır dılım kek 1 rondo yedım mısafırler vardı dayanamadım(
5-6 zeytın

Son düzenleme:
dun malesef sabah 9 dan aksam 10 kadar yollardaydım malum dısarda olunca ve kalabalık olunca dıyet mıye olmuyor malesef uymak zorunda kalıyosun dun sabah ıkı yumrukgum kadar kucuk yanı kozlenmıs patetes peynır 2dılım domate salatalık tabı 5-6 saat yurutus alısverıs esya tası öğlen 1 sımıt malesef gece 10 da dolu yogurtlu makarna

bugunde 1 sımıt kozlenmıs soğan 2 yurmurta
bol temızlık ve esya yerlestırma aksama yolculuk var dua edın opuyorumm

düğünüm ,y,ce yakınlaştı kosturmalar arttı duygu yogunlukları suanda hersey zırvede malesef dıyetıme o kadar dıkkat edemıyorum motıvasyonumum moralım 000 oldu yanı neyse o kadarda salmamaya calısıyorum bugun menum
1 dılım borek ve 1 dılım cavdar ekmegı yesıllık domates salata 2 sıyah zetyın
öğle öğününü atladım karbonhıdrat fazla aldıgımdan dolayı mevye yedım 10 kıraz 3 dılım kavun aksamada govec var ekmek yemeyı dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…