Gelin geyik yapalım..hemde Ren Geyigi:-))

aa yarin okullar tatilmi..ben cok uzagim o konulara cocuk olmadigindan:)) okul tatil oldugunda cocuklardan daha cok seviniyosunuzdurr:)
Evet yurt dışındayım bu hafta okullar tatil:)
Hemde nasıl seviniyorum bol bol boş vaktim kalıyor.sinema alışveriş gezme derken gün bitiyor seviyorum tatili valla:)
Siz neler yapıyorsunuz?evli miydiniz?

Evet yurt dışındayım bu hafta okullar tatil:)
Hemde nasıl seviniyorum bol bol boş vaktim kalıyor.sinema alışveriş gezme derken gün bitiyor seviyorum tatili valla:)
Siz neler yapıyorsunuz?evli miydiniz?
ben evliyim bir sene oldu:) daha cocuk yok bir yandan ah olsa iyi olur diyorum diger yandan rahatim bozulacak ondan korkuyorum:))

ben evliyim bir sene oldu:) daha cocuk yok bir yandan ah olsa iyi olur diyorum diger yandan rahatim bozulacak ondan korkuyorum:))
Ah ne güzel yeni evlisiniz mutluluklar diliyorum bir omur:)
Çocuk sevgisi çocuklar gerçekten harika ama tabiki sorumluluğu çok büyük.eşinizle basbasa olmanın tadını bol bol çıkarın henüz çocuk yokken sonra fırsat bile kalmiyor))

tesekkur ederiim hepimizin daim olsun mutlulugu:)
aslinda bir sene bile erken cocuk icin bana gore ama 29 olucam:) simdi kafamiza gore cikiyoruz geziyoruz cocuk olunca mumkun olmuyor dimi:)) ya evlendim cocugum oldu artik evli ve cocuklu kadin modundayim deyip kendini hayattan soyutlayan biri de olmak istemiyorum:)) daha hamile degilim ama ben cocuk olunca spora nasil giderim diye ayarlama yapiyom kafamda :))

Haha doğru şimdiden plan yapmakta fayda var ama sonra cidden işler sarpa sariyor:)
Ve inan bana çocuklu olunca bazen ister istemez soyutluyor insan kendini bazı şeylerden..yorgunluktan enerji kalmıyor,bazen vaktiniz olmuyor uyku saati mama saati vs hiç bitmiyor ama yinede öyle güzel bir his ki annelik allah isteyen herkese nasip etsin.ve evlat acısı çektirmesin hickimseye.Ayy yine duygusala bağlamak üzereyim:))

yasamadan hissedemeyecegimiz tek duygu annelik:) anne olmak zor ama ona ragmen yinede iyiki dogurmusum diyor herkes:) hayırlısı ne zaman nasip olur bize bakalım:) sizinkiler buyudu artık heralde okul cagına gelmisler ama en zor zamanları simdidir ya kucukken annelerinin dizlerinin dibindeler buyudukce cevreye acılıyorlar insanın aklı kalır

Aynen öyle benimkiler buyuduler kızım 17 oğlum 13 oldu.artık arkadaşları ile gezmeye bile gidiyorlar ve onlar eve gelinceye kadar ben evde onlara 9 kardeş daha doğuruyorum:))
İyiki şu cep telefonları var en azından bari iletişim kurabiliyorum merak ettikçe. Tabi cevap vermeye tenezzül ederlerse:))

tam ergenlik zamanları yersiz tripler sinirler falan da oluyor bende yigenimden biliyorum ama biz oyle degildik ya trip yapıyım aman ergenlikten diyip hosgorurler olayı yoktu annem bir bakardı ergenlikten yetiskinlige gecerdim anında

O meşhur anne bakışı çok fena))benim annemde bakardı öyle.bende annemi taklit edip aynı şekilde bakıp korkutayim bizimkileri diyorum ama nerdeee onlar korkana kadar gözlerim şaşı oluyor.
Şimdikiler fena ya.uçan terlik te vardı bizim zamanımızda şimdi ben yapsam polise şikayet eder bu çocuklar beni:)

yurtdısı faktorude var burda herkes bilir ucan terligi ama orası baska hangi ulkedesiniz bizimde var yurtdısına yerlesme planımız ama bir turlu cesaret edemiyoruz:)

yurtdısı faktorude var burda herkes bilir ucan terligi ama orası baska hangi ulkedesiniz bizimde var yurtdısına yerlesme planımız ama bir turlu cesaret edemiyoruz:)
Kraliçe Elizabeth in memleketi:))
Cesaret edin bence Türkiye'de yaşamak gün geçtikçe zorlaşıyor değilmi?

Kraliçe Elizabeth in memleketi:))
Cesaret edin bence Türkiye'de yaşamak gün geçtikçe zorlaşıyor değilmi?
hemde nasıl ..kendime devamlı ben burdan gitmeliyim diyorum:) luksemburgda yasamayı cok istiyorum esimde karsı degil ama bir atak gosteremiyoruz ki is guc duzen burda birden bire bozamıyor insan

hemde nasıl ..kendime devamlı ben burdan gitmeliyim diyorum:) luksemburgda yasamayı cok istiyorum esimde karsı degil ama bir atak gosteremiyoruz ki is guc duzen burda birden bire bozamıyor insan
Kolay değil ki bir düzeni bozup yeniden kurmak haklısınız.Lüksemburg güzel yerdir iyi secim:)
Hayırlısı olsun hakkınızda. Birgun bir bakmışsınız oradasiniz hiçte belli olmaz:)
Uyumayacagim dedim ama gözler çift görmeye başladı benim.gidip yatayim))
Sonra yine görüşelim burada sohbet güzeldi. Teşekkür ederim
İyi geceler

devam ederiz sohbete sonrauyku geldiyse kacmadan yatmak lazım .. iyi geceler tatlı ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…