- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Evet ya benim gibi 20 kilocuk vermek istese ohoooOnun vermesi gereken 100 gram var ya ondan rahat.
Ben de gidicem o programlardan birini daha secemedim.
Tamam yaza daha var acelemiz yok.
Evet ya benim gibi 20 kilocuk vermek istese ohooo
Yaza zaman var Allah'tan dediğin gibi de bende irade olacakmı bakalım?
Bazen kendimden nefret ediyorum
Hahahaha yok yari yolda birakmam merak etme
Hadi bakalım inşallah. artık daha da vermezsem o kiloları heryere yuvarlanarak gideceğim pandalar gibi.))Yok yahu ne nefreti.
Yavas yavas veririz. Tek derdimiz kilo olsun.
Ceyrek yol desek zira sen daha önce bitireceksin diyeti ))Hahahaha yok yari yolda birakmam merak etme
Hadi bakalım inşallah. artık daha da vermezsem o kiloları heryere yuvarlanarak gideceğim pandalar gibi.))
Valla ben carsamba diyete girecegim diye acayip yiyorum iki gundurCeyrek yol desek zira sen daha önce bitireceksin diyeti ))
Haha evethe bedava yolculuk yaparım ne guzel))Ucak biletine gerek yok diyorsun.
Ya ne kadar korkuyorsun kilolardan birak ondan senden korksun. Haftada 100 gram versen yine basari. Motivasyonun dusmesin yeter ki.. 15 kilo vermisim ben.Almis olabilirim ama orasini karistirma.
Ay bende ya..çok fena oldum.yarın çarşamba ama haha))Valla ben carsamba diyete girecegim diye acayip yiyorum iki gundurvermem gereken kilolar cogaliyor her gecen gun carsamba gelse artik bir an once
Valla ben carsamba diyete girecegim diye acayip yiyorum iki gundurvermem gereken kilolar cogaliyor her gecen gun carsamba gelse artik bir an once
Haha evethe bedava yolculuk yaparım ne guzel))
Kız bunca yıldır korkutuyorum o kiloları banamisin demediler..hani bir fenalık bassın terle eri biraz dimi?yokkkkk yapıştı bana..
Ama gidecekler bu kez kesin.))
Hayir sekerim yarin sali , bir gunumuz daha var degerlendirelimAy bende ya..çok fena oldum.yarın çarşamba ama haha))
Ekmek sorun değil pek yemiyorum porsiyon küçülmesi bende.birde çikolata filan..ay kız gidip yiyeyim son akşam bari ha?Vermen gereken 200 gram mi oldu yazikk sana.
Ekmegi kes direk. Farki goreceksin. Cok fazla hasta olmayan biriysen tabi.
Hahahah ne 200 grami 4-5 kilo var su anda acelem yok benim haftada 100 gr , 100gr yeterli banaVermen gereken 200 gram mi oldu yazikk sana.
Ekmegi kes direk. Farki goreceksin. Cok fazla hasta olmayan biriysen tabi.
Hayda günleri karıştırdım ben..nasıl panik yaptıysam artık )))Hayir sekerim yarin sali , bir gunumuz daha var degerlendirelim
Carsamba oglen gorusecegiz ya zaten , hafif biseyler yeriz diet plani cikaririz kendimize :))Hayda günleri karıştırdım ben..nasıl panik yaptıysam artık )))
Ekmek sorun değil pek yemiyorum porsiyon küçülmesi bende.birde çikolata filan..ay kız gidip yiyeyim son akşam bari ha?
Hahahah ne 200 grami 4-5 kilo var su anda acelem yok benim haftada 100 gr , 100gr yeterli bana
İyi fikir.o gün motive edelim birbirimizi az yiyelim. kahveye şeker yok))Carsamba oglen gorusecegiz ya zaten , hafif biseyler yeriz diet plani cikaririz kendimize :))
Ben sekersiz iciyorum yollardir zaten sende alisirsin .İyi fikir.o gün motive edelim birbirimizi az yiyelim. kahveye şeker yok))
Kızlar bir isim var sonra geleceğim siz devam edin mucuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?