Gelin geyik yapalım..hemde Ren Geyigi:-))

Onun vermesi gereken 100 gram var ya ondan rahat.

Ben de gidicem o programlardan birini daha secemedim.

Tamam yaza daha var acelemiz yok.
Evet ya benim gibi 20 kilocuk vermek istese ohooo
Yaza zaman var Allah'tan dediğin gibi de bende irade olacakmı bakalım?
Bazen kendimden nefret ediyorum

Hadi bakalım inşallah. artık daha da vermezsem o kiloları heryere yuvarlanarak gideceğim pandalar gibi.))

Ucak biletine gerek yok diyorsun.

Ya ne kadar korkuyorsun kilolardan birak ondan senden korksun. Haftada 100 gram versen yine basari. Motivasyonun dusmesin yeter ki.. 15 kilo vermisim ben. Almis olabilirim ama orasini karistirma.

Ucak biletine gerek yok diyorsun.

Ya ne kadar korkuyorsun kilolardan birak ondan senden korksun. Haftada 100 gram versen yine basari. Motivasyonun dusmesin yeter ki.. 15 kilo vermisim ben. Almis olabilirim ama orasini karistirma.
Haha evethe bedava yolculuk yaparım ne guzel))
Kız bunca yıldır korkutuyorum o kiloları banamisin demediler..hani bir fenalık bassın terle eri biraz dimi?yokkkkk yapıştı bana..
Ama gidecekler bu kez kesin.))

Valla ben carsamba diyete girecegim diye acayip yiyorum iki gundur vermem gereken kilolar cogaliyor her gecen gun carsamba gelse artik bir an once

Vermen gereken 200 gram mi oldu yazikk sana.
Haha evethe bedava yolculuk yaparım ne guzel))
Kız bunca yıldır korkutuyorum o kiloları banamisin demediler..hani bir fenalık bassın terle eri biraz dimi?yokkkkk yapıştı bana..
Ama gidecekler bu kez kesin.))

Ekmegi kes direk. Farki goreceksin. Cok fazla hasta olmayan biriysen tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…