- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Haha ok örtmenimYaramazlik yapma sende , guzel guzel takil . Bide senin pesinde kosturmayayim
Kiz evim yakin zaten sanaHaha ok örtmenim
Yaramazlık yok.promise))
Canim benim sağolKiz evim yakin zaten sana, yaramazlik yapma bir daha ay kiyamam da sana ben gonlu yuzu guzel arkadasim benim
Buarada sensin güzel olanKiz evim yakin zaten sana, yaramazlik yapma bir daha ay kiyamam da sana ben gonlu yuzu guzel arkadasim benim
Evet carsambadan onceCanim benim sağol
Kahvaltıya gidelim bu hafta ))
Ok salı diyelim ay onu unuttum diyet var tabıEvet carsambadan oncesonrasi diet biliyorsun , son defa yiyelim pastirma , sucuk , kizartma
Unutma , sali gecesi diet basliyor favorim sensin biliyorum ne kadar azimli oldugunuOk salı diyelim ay onu unuttum diyet var tabı
)
Valla süper motivasyon veriyorsun arkadaşım ok yaza kadar kilolar gidecekUnutma , sali gecesi diet basliyor favorim sensin biliyorum ne kadar azimli oldugunu
Yaza cok var daha, yeni yila kadar diyelimValla süper motivasyon veriyorsun arkadaşım ok yaza kadar kilolar gidecek
Çarşamba sana hatırlatırım burayi))
Ay hadi inşallah fena gaza geldim yeni yıl icinYaza cok var daha, yeni yila kadar diyelimyeni yil yeni beden , yeni bir ben
Cok kotu gaz yaparimAy hadi inşallah fena gaza geldim yeni yıl icin))
Ay sorma sendin hedef ama ilk yazdığımda başka bir üyeyi etiketlemisim sonradan fark edip degistirdimTesadufen gordum. Lucky diye kimi etiketlediysen artik.
Ay sorma sendin hedef ama ilk yazdığımda başka bir üyeyi etiketlemisim sonradan fark edip degistirdim
Acemiyim buralarda Lucycim
Sende bilmiş gibi tam üstüne basmissin
Aaa değişmemiş te şimdi gördüm hahaga ay sen ondan dedin öyle:)))
Bende nerde bu kız diyorum
Hazirim galibaDogru etiketlendigim an gelirim.
Carsambaya hazir misin?
Hahaha)))Onun gazi anca kendine yeter. Sen benzinle gel.
Hahaha)))
Aklıma şu evlenme programına katılan dangalak kadin geldi:)
"Senin paran benim arabamin mozotuna yetmez"))
Ben Beratti ye diyeceğim senin gazın benim vücudumun yağlarına yetmez
Yok cidden hazırım bu yıl yenileyeceğim kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?