Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhahhaaa vallahi ayni seyi soylemeye geldim
Emniyet subapı gibi konu,milletin enerjisini bosaltmis,ya bir de sinir uclarina dokuna dokuna ne yapacaksa babasinin taktiklarini dememis mi ahhahhaaa olecegim gulmekten
Gözüne sokacak rapsodi,napicak baska ahhahhaaa
Tamam iyi yapmissin cakma konunla da bu kadar siritmasaydin iyiydi

Abini neden kıskanıyorsun? Sizin yeriniz Baska onun yeri Baska sacma sapan tavırlar pesinde siniz o senin abin kocan değil? Eşinin verdiklerini siz veremezsiniz? Sen abini koynuna alamazsın.... Beni konuşturma yeterin artık bi bitmediniz.

Canım içine kurt düşmüş ki buraya yazmış. Ondan umutlandım ben.Biz niyet edelim de gerisi vicdanına kalmış şekerim artık
O kurt degil tilki,kafada ve 40 tane,yaylada geziyorlar
Tum gorumcelerin dibine kibrit suyu,ben yaparsam benim de

1. Evlenecek insan aklı başındadır, kendi takılarını kendileri tasarruf edebilirler, bunun sorumluluğunu alabilirler, bu kimseye kalmadı.
2. Abiniz evlenirken gelininizin düğün takılarına mı güvenmiş? Altın her zaman altındır ve pahalıdır. Ekonomik anlamda aileniz kendini tamamlasın abiniz öyle evlensin. Hamam suyuyla dost ağırlanmaz, hamama giren terler gibi güzide atasözlerimiz vardır.
3. Gelininiz altınları ister takar ister yastık altına koyar bu konu sizi ASLA ilgilendirmez.
4. Sözüm meclisten dışarı mutlaka iyiler de vardır ama klasik bir görümcesiniz anne babanızı yatıştıracağınıza tıpkı bir hikayedeki benzetmedeki çay kaşığı gibi ortalığı karıştırmakla ilgilisiniz. Lütfen biraz sağduyu.

Sizin gibileri çok iyi biliriz biz . Oduycez oduycez diye alırlar ne hikmetse hiç ödenmez en sonunda kvalide kpeder hakkın rahmetine kavuşur o altın borclariyla.

Kiz ogretmen birde. Dustugu aileye bak. Daha simdiden kizin altinlarina goz dikmisler kaynana kilikli bie kayinpeder. Hadsiz bir kapinin onune konulup yaslaninca bir bardak su verilmeyecek bir kaynana. Kapidan iceri sokulmayacak bir gorumce.agir oldu ama hakettiniz. Kizin altinlarina karismayin.saklayacaklarmis demiyolar goz koyduk

film fragmanında karakter tanıtır gibi yazmışsınız güldüm valla sdkljf

İnsanlar neden birşeyler uydurma ihtiyacı duyar.
Hemde mübarek ramazan ayı.
Yalan imana zarar verir.
Ve yalanın zaten islam da yeri yok.
İnsanlar ne hallere düşmüş vah vah.

Kan emici sülük bir aile daha.
Altına giymeye donu yoksa evlenmesin abiniz.
Kızın parasıyla düğün yapıp bir de ortada oğlan evlendiriyoruz diye geriiim gerim gezinecektiniz değil mi?
Bu mübarek ayda dilerim ki sizin gibi bir aileye gelin gidersiniz

Altın kadar taş düşsün diyesim var ama neyse.Gelinlerin altınına göz diken insanlardan nefret ediyorum ben de bu konuda hakkımı helall etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…