- 13 Eylül 2015
- 21.897
- 68.796
- 598
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Ahhahhaaa vallahi ayni seyi soylemeye geldimKonu sahibi eski mi bilmiyorum ama bu konu bana çok uydurma geldi. İnsan böyle bir rezalet yapar ailecek, sonra da gelip bu rezilliğini ifşa eder mi?
Merd i kıpti şecaat arzederken sirkatini söyler derler. Bir de gelin uyanık çıktı filan.. bu kadar ucuzluk olmaz.
Yok yaa,yasamayan nasil ölsünÖldü vurmayın artık
Abini neden kıskanıyorsun? Sizin yeriniz Baska onun yeri Baska sacma sapan tavırlar pesinde siniz o senin abin kocan değil? Eşinin verdiklerini siz veremezsiniz? Sen abini koynuna alamazsın.... Beni konuşturma yeterin artık bi bitmediniz.Abim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
Duygularım aynı valla...İlk defa bir konu sahibine sövmek istiyorum da, banlanmaya değmez sen ve ailen. İçimden söverim!
Emoji skoru -56 olmuş arkadaşınÖldü vurmayın artık
O kurt degil tilki,kafada ve 40 tane,yaylada geziyorlarCanım içine kurt düşmüş ki buraya yazmış. Ondan umutlandım ben.Biz niyet edelim de gerisi vicdanına kalmış şekerim artık
Ugrasma yaa,konu sahibi bir varmis bir yokmus,ama aslinda yokmusEmoji skoru -56 olmuş arkadaşın..benim icim sogumadi resmini dart tahtasına assasim var
Emoji skoru -56 olmuş arkadaşın..benim icim sogumadi resmini dart tahtasına assasim var
Kiz ogretmen birde. Dustugu aileye bak. Daha simdiden kizin altinlarina goz dikmisler kaynana kilikli bie kayinpeder. Hadsiz bir kapinin onune konulup yaslaninca bir bardak su verilmeyecek bir kaynana. Kapidan iceri sokulmayacak bir gorumce.agir oldu ama hakettiniz. Kizin altinlarina karismayin.saklayacaklarmis demiyolar goz koyduk
Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim
Abim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?