- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Sen haklısın desem inanma resmen gasp etmişsiniz gelinin altınlarını bide gelmiş kim haklı diyorSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Hanımefendi benim annem babam öldü. Babam evlendiğimi bile göremedi. Ama ben bekarken bana aldığı küpeyi, bilekliği, parca parca olan tişörtü, ıvırı, zıvırı ne varsa saklıyorum. Çünkü hatırası var. Babam bir daha bana onları alamaz. Takmayı sevmiyor diye babasının aldığı manevi değeri olan şeyleri istemesinde yüzde katrilyon, sentrilyon en büyük sayı neyse o kadar haklı. Size güvenip guvenmemesiyle alakası yok. ( Ki aslında hepsini istese yine haklı. ) siz ne cüretle ailesinin taktığı altınları abinin müstakbel eşine takma hakkını buldunuz ben onu anlamadım. Aynısı senin başına gelse ortalığı yıkarsın.Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Yuh yalniz, o nasıl sabır o ne terbiyeymiş gelindeki, böyle gelin bulsam değil elinden altınlarinı almak altına boğardım , oğlunuz kadir gecesi doğmuş vallaSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Ahhahhaaa vallahi ayni seyi soylemeye geldim
Emniyet subapı gibi konu,milletin enerjisini bosaltmis,ya bir de sinir uclarina dokuna dokuna ne yapacaksa babasinin taktiklarini dememis mi ahhahhaaa olecegim gulmekten
Gözüne sokacak rapsodi,napicak baska ahhahhaaa
Tamam iyi yapmissin cakma konunla da bu kadar siritmasaydin iyiydi
Çok merak ettim neyini kıskandın?Ben hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
Bu düpedüz haksızlık.Hepsınıde ıster aılesının taktıgınıda.Ayrıca sıze vermek zorunda deil.Gelınınızın razı olmadıgı bir seyı yapmışsınız.Ustune ustluk dıger abınız evlenıcek dıye altınlarını vermek zorunda deıl.Selamlar
kocası olacak insanımsı, ses çıkarsa altınları getirmezler mi? Kocası hala diyormuş ki babasının altınlarını gelip istemez gurur yapar. Sümsük, alıp karına götür o zaman. Ama topluca hırsız gibilerTüh size.. annen tam kaynana sende tipik görümcesin. Kızın babası takmış hatıra manevi değeri var bırak maddi değerini niye versin ya sen olsan kabul edermiydin. Kıza çok üzüldüm insallah eşi akıllıdır da sizin dolduruşunuza gelmez belli sizde o potonsiyelde var analı kızlı.
Siz tam bir görümcesiniz!Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?