- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Al demek ne ya?Gider verirsin al diyorum da almıyor almaz tabii.Kız surat astı diye o kadar bağırmışsınız alsa döverseniz demekki.Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Haklısınız kız sessiz sakin. Ama aslında uyanık. Biz de kötü niyetli degildik
Merhaba. Size sormak istiyorum. Sürekli düşünüyorum ve napıcamı bilmiyorum. 3 yıllık evliyim ve evlendiğim hafta takilarimi kayınpederim bana sormadan bütün takilarimi aldi ve geri ödemedi. Bu konuyu açtığımda eşimle tartışıyoruz. Ailesinden nefret ediyorum.. Napmam gerekiyor bilmiyorummm..
Adeta bir 'ellere verir talkimi,kendi yer salkimi' hikayesiEşinizin ailesine dava açabilir misiniz bilmiyorum. Ispatlayabilirseniz bence dava açıp alın
Kızın yasal hakkı. Sizin işinize gelir tabi, gasp etmişsiniz. Gidip kızdan özür dileyip vermeniz lazım. Sormanız değil.Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Baya ironik olmuş. Konu sahibi bir de pişman, haksızlık ettik diyor ama gideyim altınları sahibine teslim edeyim demiyor. Kızın ses çıkarmıyor olması ailecek işlerine geliyor zaar.Ey bdv sakinleri:
Tüm konuyu okuyup konu sahibini stalkladim ve ne buldum;
Zamanında birisi böyle bir konu açmış.
Bohemianrapsodi arkadaş da ona şöyle bir cevap atmis
Adeta bir 'ellere verir talkimi,kendi yer salkimi' hikayesi
Benim kv dem aklınıza gelebilecek hiç ama hiçbir şey yapmadı bana.Hatta istemeye bile gelmedi.Eşim geldi babamdan istedi beni.Nikah yapıp evlendik.Bu sonbahar kaynım evlendi çifter çifter kır düğünü yaptı nişanını yaptı bilezikler gerdanlıklar taktı.İzmir'in en güzel yerindeki evini onlara verdi vs vs vs.Şimdi o geline her istediğini yapıyor.Ama benim önümden aykırı bile geçemiyor.Kendisini asla takmıyorum umursamıyorum.Ne kv ne başkasına asla eyvallahım yok.O kadar mutlu ve huzurluyumki.Ama diğer gelinin aldığı nefesi bile burnundan getiriyormuş.Ben hiç tebrik etmiyorum
Ya olur mu
İnsan kendi hakkını bilir arar
Bu kim olursa olsun
Bu asalet değil enayiliktir
Eğilirsen sırtına binecek çok kişi olabilir hatta en yakınların bile
Bende 3 tane var 1000 beterler ama benimlr başedemiyorlar. Benim görümcenin biride dügünden 2 gün sonra takilari istedi arabayi yenilicez . biz ayda 500 500 öderiz dedi. bir sefer carladım bir daha lafı olmadi. Bende görümceyim . kardesimin nişaninda sonradan takı geldi. kardesimin eline verdik git götür kıza ver diye. Ne gerek var üc kuruş icin kendimizi rezil etmeye.
Sizin durumunuz farklı bu gelinin farklıBenim kv dem aklınıza gelebilecek hiç ama hiçbir şey yapmadı bana.Hatta istemeye bile gelmedi.Eşim geldi babamdan istedi beni.Nikah yapıp evlendik.Bu sonbahar kaynım evlendi çifter çifter kır düğünü yaptı nişanını yaptı bilezikler gerdanlıklar taktı.İzmir'in en güzel yerindeki evini onlara verdi vs vs vs.Şimdi o geline her istediğini yapıyor.Ama benim önümden aykırı bile geçemiyor.Kendisini asla takmıyorum umursamıyorum.Ne kv ne başkasına asla eyvallahım yok.O kadar mutlu ve huzurluyumki.Ama diğer gelinin aldığı nefesi bile burnundan getiriyormuş.
Konunun devamını okumadım.Devamında gelinin neler yaptığını bilmiyorum.Ama sizin söylediklerinize göre yorumum evet siz haklısınız.Tamam sizin taktıklarınıza tenezzül etmiyorum ama babamın taktıklarını isterim demekte zaten gelin haklı.Ve kayın tarafı kendisine hakaret ettikten sonra gelin hiç cevap vermiyorsa kendisine öz saygısı yoktur yada eşinden falan korkuyordurki cevap verememiştir.İşin iç yüzünü tam bilmiyoruz.Görümcenin taraflı yorumlarını biliyoruz sadece.Bu durumda aslında sadece gelin değil kocasıda suçlu bence.Aman neyse sonuç itibariyle damadın ailesi fazlasıyla görgüsüz ve terbiyesizmiş bu net.Sizin durumunuz farklı bu gelinin farklı
Hakkı olanı vermiyorlar üstüne hakaret ediyorlar
Bu durumda dilsiz kesilmek olmaz
Gelin hanımda olay çıkarıp hakkını almış olsa yada hiç olmazsa tepkisini ortaya koysa
Hadi olabilirdi
Ama bu kızcağız çok sessiz olmaz öyle
bence asıl suçlu gelinin kocası. o eşinin maaşınıda alırdır elinden. o tarz insanlar herşeyi hakkı sanıyorKonunun devamını okumadım.Devamında gelinin neler yaptığını bilmiyorum.Ama sizin söylediklerinize göre yorumum evet siz haklısınız.Tamam sizin taktıklarınıza tenezzül etmiyorum ama babamın taktıklarını isterim demekte zaten gelin haklı.Ve kayın tarafı kendisine hakaret ettikten sonra gelin hiç cevap vermiyorsa kendisine öz saygısı yoktur yada eşinden falan korkuyordurki cevap verememiştir.İşin iç yüzünü tam bilmiyoruz.Görümcenin taraflı yorumlarını biliyoruz sadece.Bu durumda aslında sadece gelin değil kocasıda suçlu bence.Aman neyse sonuç itibariyle damadın ailesi fazlasıyla görgüsüz ve terbiyesizmiş bu net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?