- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Altınların hepsini elden alıp taksit taksit odemek istemeniz o kadar iyi niyetli ki gozlerım dolarak okudum konuyu.
Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Gelin sonuna kadar haklı nokta! Milletin malına göz koyun sonra da isteklerini eleştirin yok ya!!!
Yani bence öyle burada 1 tane haklısın diyecek biri var mı?fake mi konu?
Ben gelininizin yerinde olsam düğün fotoğrafımı alır polise gider, altınlarımı çaldılar evlerinde şurada tutuyorlar diye kapınıza dayanırdım.
Ahdjajfjsjd
Sessiz atin çiftesi pek olur derler.
Hadi hayırlısıyla sizin gelinde de iş vardır belki.
Kizin malını alikoymussunuz resmen.
Kim bilir evinde nasıl huzursuzluk oluyordur bu mesele yüzünden.
hahhh onu soyle sen kiskaniyorum cekemiyorum deBen hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
Altınlar hala ellerinde bu arada, orayı kacırmadınız dı mı. Vermemis ler kız cunku bıdaha istememiş. Kendı malını on kere istemesi lazım alabilmesi ıcın. Bu arada kocası napiyor gelinin onuda merak etmiyor degılım hani.Ben ağlıyorum, böyle iyiniyet timsali insanlar var demek hala ....
cinsellik aldatma vs olsa direkt belli oluyor da gercek hayatta inanin boyle insanlar var.. gercekse de hic sasirmam.Yani bence öyle burada 1 tane haklısın diyecek biri var mı?
Doyurmayabılır de. Ona daha cok toprak attınız demek ıcın dirilirebılır bence bu tur insanlar. Evlerden ırak.Bazılarının gözünü ancak toprak doyurur. Yapacak birsey yok
bana yazdigi bir cevap da soyledi.. kiskaniyormus icten ice gelini..Ya neden gelinin öğretmen olduğunu belirttiniz anlamadım?İkincisi de o altınları ne hakla siz saklıyorsunuz ki?Sizin mi onlar ayrıca abiniz hiç bir şey söylemiyor ona da şaşırdım.Tabiki haksızsınız üstelik ona bağırmanız büyük hata olmuş özür dileyin
Ya neden gelinin öğretmen olduğunu belirttiniz anlamadım?İkincisi de o altınları ne hakla siz saklıyorsunuz ki?Sizin mi onlar ayrıca abiniz hiç bir şey söylemiyor ona da şaşırdım.Tabiki haksızsınız üstelik ona bağırmanız büyük hata olmuş özür dileyin
Gelinin neyini kıskanıyorsunuz cidden anlamıyorum. Elti olsanız anlamaya çalışırım arada rekabet durumu olur. O da saçma ama kıskançlık için sebep bulunur. Ama görümce kıskançlığını yakından da gördüm, mana veremiyorum. Abinin nesi kıskanılır, kimle niye rekabete girilir. Ne kadar saçma ve kulağa nahoş geliyor anlatamam.bu arada baya cazgır bir ailesiniz, inş abiniz dolum akıllı değildir. Geline çok yazık.Ben hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?