Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaaaaaz hep gelin suçlu, takıp ne yapacak sanki, kocasının sülalesine köle olmak zorunda
Biz gelinler olarak kim köpeğiz de üstelik kendi babamızın taktığı bileziği takmak isteyeceğiz
 
Ohh gelin adına sevindim altınlarını kurtarmış sizden...ayrıca borç altın alacaksan altın olarak geri ödersin...ne açık göz ailesiniz maşallah
 
Haksizsiniz tabiki.Kocaman kadin kendi altinini saklayamiyor mu da siz alip sakliyorsunuz.Onceden ustune konmaya niyetlenilmis cunku.Yapmayin dugunde takilan bir lirada dahil kadinin hakkidir.Hic bir hak iddia edemezsiniz.Istemiyorsa alamazsiniz!Bunun icin de tavir takinamazsiniz. Nokta!!
 
Yazık o geline. Bir de sen 2 yaş büyükmüşsün ama empatin sıfır. O altınları abiniz evlensin diye sattırmak zorunda değil ki belki başka hayalleri abinle gelininizin belki ev alcaklar veya başka şey. Taksitle bugünün fiyatından ödeyecekseniz kredi çekin taksitle ödeyin ne farkı var.
 
Siz madem altın alacaksınız gidin yenisini alın niye gelinin altınını parayla almak istiyorsunuz gidin kuyumcudan alın ne fark ediyor
kuyumcu gel ode diyecek veya kredi kartina odemesi gelecek.. gelinin olunca kizim bu ay para yok, kizim idare et, oderiz oderiz dugun yaptik borc cok vs vs.. gelin sinir hastasi olacak. ne ev alabilecek ne araba.. benim takilarimla kaynim evlendi diye eltiye dusman olacak.. sacmalik yaptiklari. herkes kendi evlensin. birinin takisina guvenilip gelin mi alinir.
 
Siz haksızsınız. Hem emrivaki yapıyosunuz altınları ver diye hem kıza tavır alıyorsunuz. Emrivaki yapmadık demeyin sözde soru işareti var vermeyince bağırmak ne oluyor ? Çok çok çok bencilce ve ayıp. Kız yine hepsini istiyorum bile dememiş babasının taktıklarını istemiş ondan bile rahatsız olmuşsunuz olaya bak.
 
Kız abinle sizin aç karnınızı doyurmak için evlenmedi verin kızın altınlarını. Oldu kepçeyle alın kaşıkla verin taksit taksit ne güzel dünya o öyle . Gelin yine iyiymiş benim altınımla bana artistik yapsaydınız o bileziklerle boğardım sizi hadsizler
 
Haklısınız kız sessiz sakin. Ama aslında uyanık. Biz de kötü niyetli degildik

Kiza güya hediye verdiginiz seyi geri aliyorsunuz. Kardesin dügün yapiyorsa, geline güvenerekmi yapiyor?

Kiz zaten ona ait olan malini isteyince neden uyanik oluyormus?
 
Ohh gelin adına sevindim altınlarını kurtarmış sizden...ayrıca borç altın alacaksan altın olarak geri ödersin...ne açık göz ailesiniz maşallah

Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
 
Sizin gibi aile düşman başına. Bir de haklı gibi kıza bağırmışsınız. Sahipsiz sandınız her halde başta iyi niyet gösterince.

Kiz için bide "sessiz sedasiz ama uyanik çikti" gibi bir yorum yapti. Yani kizin sessizligine güveniyorlardi altinlari almak için. Inanilir gibi degil. Konu sahibin annesi ayni sekild konu sahibin kv'desine bagirirdi o kizinin altinlari isteseydi ama
 
Abiniz ve gelininiz altınları baştan size emanet ederek hata yapmışlar. Kocaman insanlar kendi parasına, altınına sahip çıkmalı. Nasıl ikna oldular bilmem ama çok hatalısınız. Gelininiz çok sabırlı bir insan. İlişkiler tamamen zarar görmeden fikrinizden vazgeçin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…