Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünden sonra altın saklamak falan nedir? Ne tuhaf isler yapiyorsunuz.
"Takip ne yapacaksa" ne demek?
Size ne?

Parayi taksit taksit odeyeceksiniz 3 kurus 5 kurus kiz parayi carcur etmekten korkuyor olabilir. Ben net carcur ederdim. Bu da tabii öderseniz.
Birikmis altinini vermek zorunda mi?

Madem ödeyeceksiniz kuyumcudan alin.

Tabi kız.Ver saklasınlar sen ne yapacan onları.Bide takarsın falan neme lazım.Kasaya paramı veriyosun kv dururken püüü.

Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük

Vuuuv görümce hanım hoşgeldin geç otur ve linç sıranı bekle

Gerçekten mi edepli gelinmiş kıymetini bilin ben olsam bosardim abini alırdım altınları bu arada sanki eğlence amaçlı acmissiniz gibi geldi konuyu çünkü mantıklı azıcık aklı olan gelini haklı bulurdu eğer gerçekse kaynananda sana yapsın aynisini

Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Sevmesin size ne akşamdan akşama öpüp yatacak belki. Kurda kuzu emanet etmektense evde tehlikede olsun daha iyi

Bende sevmem altın takmayı.Ama para ediyor değeri var.Cumhuriyet altinini gogsune takipta gezeni gordünüz mü hiç?

Takar takmaz size ne, kendi mali. Insanlarin kendi mallarina ne yapacaklarindan size ne ablacim?

Kiz malini niye sizin evde tutmak zorunda siz banka misiniz? Milletin malina yapismissiniz. Madem bu kadar meraklsiiniz siz goturun evinizdeki mali, altini sizin KVye o sizin icin saklasin ... Herkes malina kendi sahip cikabilir sizin bankalik yapmaniza gerek yok. Hala cirkeflik pesindesiniz. Ne utanmaz , ne ahlaksiz, ne yuzsuz insanlarmissiniz arkadas.

Guvenmemekte de hakli, yemek istiyoruz ver yiyelim demissiniz. O apayri bir hikaye

Ya bişey dicem bu gerçek bi konu mu resmen ne tepki alacağınızı bildiginiz halde bu başlıkla ve bu kadar saçma salak bi anlatımla konu yazmışsınız. Benim hiç inanasim gelmiyor . Kimse bu kadar şuursuzca bi şey yapamaz ya. Ne kadar cahil olursa olsun. Gerçek mi bu anlattıklarınız yoksa mesaj çoğalsın sayı artsın falan diye planlanmış mi

Abinizin düğünü için paraya ihtiyacınız varsa para isteyin taksi taksit ödenecekse banka kredisine “taksit taksit” ödeyin. Neden illa altın isteniyor?

Ödenmeyeceği gün gibi ortada. Kız sessiz sakin diyorsun kıskanıyoruz diyorsun tabiki bundan faydalanacaksınız!

tabiki gelin bide uste cikip bagirmisiniz。 bakti altinlar gidecek bari baba tarafindan olanlari kurtarayim demis v yine nezaketini korumus yazik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…