Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sebep nedir?

Kiz burayi okuyorsan, elinde nikah/dugun videosu fotografi varsa kanit yerine gecer. Git polise sikayette bulun. Elindeki mesaj vb yazismalari da goster, altinlarin evde oldugunu polis gorsun. Hirsizlik ihbarinda bulun bu rezillerin evini bassinlar. Umarim burayi okuyorsundur. Bu kadar rezil insanlar ancak polis baskinindan anlar.

Ne zamandır sizde duruyormuş zaten güvenmese baştan güvenmezdi. Ki öyle bı mecburiyeti de yok baştan da size dursun diye vermesi bile hata bence. Takar takmaz kızın kendi altınları. Böyle biseye rıza göstermeyecegini tahmin etmeliydiniz. Ben olsam bende istemem çoğu forum üyesininde böyle düsündüğüne eminim. Hadi hepsini geçtim bu sizlik bir mesele değil anneniz babanız sorar abimiz ve yengeniz rıza gösterirse verir göstermezse vermez. Şu görümcelerin kaynana yardımcılığına bürünmesi de nefretlik yani. Rabbim gelinleri korusun

Son düzenleme:
Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Kız yalan söyleme bu devirde altın sevilmez mi ben bilezik ve ceyreklerime çıkarıp bakardım ara sıra ha bide takmasa aklı yokmu gider hesap açıp üstüne yatirirdi çok muzusun görümce benim olcakti senin gibi kesin yolardim

bir yil altinlar elinizin altinda olacak.. sonra kiz babasinin taktigini istedi diye bize guvenmedi diyeceksiniz..

gelin digerlerini vermeye razi olmus bu arada babaminkileri verin demis..

insallah kendiniz gibi bir aileye dusersin sen de gelin olarak. bak o zaman annen nasil anliyor kiz annesi olmanin, gelin olarak eziyet cekmenin ne oldugunu..

kız haklı tabiki sorduğunuz soru çok saçma.Sen kendi üstüne kredi çek abinlerde sana ödeme yapsın elin kızının altınlarına mı güvendinz düğün yapmk için.Zaten parasınıda vercekmişsnz ananlar parayı sana verir geline vermek yerine daha mantıklı.Tabi kendi hakkını isteyince geline bağıran anne babana güveniyorsan..

Cidden
Kadının kendi babasının verdiği altınlara bile el koymuşlar bir de ödemeyeceğiz sanki diye üste çıkıyorlar bağırıp çağırıyorlar
İster öde ister ödeme
Kadın ben istiyorum para istemiyorum dediği an vermek zorundasın
Ayrıca çoğu aile ödeyeceğiz ödeyeceğiz deyip gelinin altınlarını hiç ediyor
İlk defa bir konuda yüzde yüz haklı birini gördüm oda buradaki gelin

Gerçekten bı de ciddi ciddi kim haklı diye mi soruyosunuz ya o kızın hakkı altınları size güvenip emanet etmesine bile şaşırdım böyle bı gelini de zor bulursunuz bı de çıkıp tavır aldınız kıza hı komik

Gelinin altınına mı güvenip çocuk evlendiriyorsunuz
Bir de üstüne bağırmışsınız

Zaten en başta gelinin size vermemesi lazım muhafaza için.herkes kendi altınını kendi saklasin
Yok ya valla sınır oluyorum burayı okuyunca
Sen de bir gün evleneceksin unutma
Geline etme özde bulursun demişler

Kim
Kuyumcu taksit taksit vermiyor
Bu gelinin problemi değil sonuçta

Ya gelinin babasının taktiği altını bile istiyorsunuz yok artik ya
Kardeşin bi zahmet çalışıp alsin evleneceği kadına altın

Var ya ben olsam çoktan polise şikayet etmiştim

Bak bak sen benim babamın taktiği altını isteyecekler benden bi de üstüne azar yiyecem
Olaya gel

Aç yatarım kimseden bi lokma istemem
Gidin çalışın yapn düğünü gelini rahat bırakın

Kızın altınları gasp etmişsiniz. İster takar ister saklar. Neden sizde o da saçma. Siz evlenince size böyle yapılsa tavrıniz ne olurdu ? Kız belliki saf hepsini değil babasının altınlarını bile isterken azar yemiş.
Sende bir gençkizsın eden bulur sakin unutma. Çok gördüm edip bulanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…