Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zoom dan bir is toplantisina katilip geldim. Ee en son ne oldu ne dedik? gelin hakli'da kalmistim..

Şuan içimden saydırarak kahvemi içiyorum. Gelin haklı, görümce kıskanıyor ve sessiz, abi hala evlenemedi, altınların durumu stabil

Kafamızda deli sorular

Gelininiz çok sabırlı iyi niyetli bir insanmış gerçekten. Bir an önce kadının altınlarını verin. İster takmayı sever, ister sevmez. 3 gün sonra sever takar size ne. Hele de babasının taktığı altını bile istediği halde vermemek ne demek. Babasından bir hatıradır ya. Malına zorla el koyuyorsunuz resmen. Bir de buraya konu açmışsınız. Buradaki yorumlar size ağır gelebilir ama aklın yolu bir. Altınlarını verin, kendisi isterse borç verir veya vermez.

Guya banada oyle demisti kayinvalidemler sen bize altinlarini borc ver biz sana geri altinlarini oderiz dediler sonuc olarak verdim elim bos kaldim alinan geri verilmiyo malesefgelininiz gayet hakli

Eeee hiç yazmiyon o kadar yazdılar ne yapmaya karar verdin görümce ,,ben hala vakit geçirmek için açtığını düşünüyorum

Sizin canınız linç çekti herhalde.

Şuan içimden saydırarak kahvemi içiyorum. Gelin haklı, görümce kıskanıyor ve sessiz, abi hala evlenemedi, altınların durumu stabil
ayyy sormaa yemn ederm bende okuyorum gelen yorumları afferin kız haklısın linç etmekde aaaa ne güzel yorummuş bu diyorum tamam arkadaşlar ölmüştür daha gömmeyelim.

TABİİİKİİİ GELİNİNİZ HAKLII SONUNA KADARRR...
hemde o kız başta size güvenip vermiş öyle gelini zor bulursunuz ben olsam asla vermezdim bankaya kasaya koyardım.sonuna kadar kız haklı , hakkını yemişsiniz haksızlık etmişsiniz

Eş ailesinden nefret ediyorum diye hep söylemişimdir bu forumda al bi örnek daha melek olsa sevilmezler.Hem suçlu hep güçlüler birde kıza tavır almışlar ailecek.Allah sizdeb uzak etsin abinizi ve gelinizi.Iyi niuey bu kadar suistimal edilmez yaw

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…