- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Fazlasıyla. Sinir oldum burda hahah görümcemi öpesim geldi tutmayın lenHaketmiyormu
Henüz vermedik
zoom dan bir is toplantisina katilip geldim. Ee en son ne oldu ne dedik? gelin hakli'da kalmistim..
yoksa coktan altinlari hiçlediniz de simdi kizdan riza mi almaya calisiyorsunuz.. boyle bir konusma yapilacaksa altinlari alip gitseydiniz kiz vermezse alirdi altinini, verirse geri alirdiniz.. neden hala verilmedi altinlar.. ne zaman oluyor bu kavga?
Altınlar üzerindeki planlarınızı ve ailece kıza verdiğiniz tepkiye bakınca siz kendinize güveniyor musunuz?Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Ayyy siz yoksa kızcağızın altınlarınI bozdurdunuz da kılıf mı arıyorsunuz? Heyheylendim vallaHenüz vermedik
Eeee hiç yazmiyon o kadar yazdılar ne yapmaya karar verdin görümce ,,ben hala vakit geçirmek için açtığını düşünüyorumSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Sizin canınız linç çekti herhalde.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
ayyy sormaa yemn ederm bende okuyorum gelen yorumları afferin kız haklısın linç etmekde aaaa ne güzel yorummuş bu diyorum tamam arkadaşlar ölmüştür daha gömmeyelim.Şuan içimden saydırarak kahvemi içiyorum. Gelin haklı, görümce kıskanıyor ve sessiz, abi hala evlenemedi, altınların durumu stabil
bu sikilan adam emojisi nasil yapiliyor?Kafamızda deli sorular
TABİİİKİİİ GELİNİNİZ HAKLII SONUNA KADARRR...Selamlar
bu sikilan adam emojisi nasil yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?