Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç güvenilir değilsiniz.Kızın tüm altınlarını geri verin ama özellikle babasının taktıklarını kesinlikle geri verin Hem suçlu hem güçlü gözükmeye çalışmayın yani, sever takar sevmez canı ister takar birgün icazet mi alıcaktı sizden.

Tabiki gelininiz haklı. Empati yapabilirseniz bunu daha iyi anlarsınız. Onun hakkı olan bişeyi size vermek zorunda değil.

Gelininiz size güvenip altınları muhafaza etmenize izin vermiş. Siz suistimal etmişsiniz. Çok ayıp! Ayrıca 'taki takmayı sevmiyorum demis olabilir size zamaninda. Ben de sevmem ama annemin bana taktiklarini saklarim ve gozum gibi bakarım maneviyatı çok büyük. Bu konuya aşırı öfkelendim. Takılar yüzünden bana yapılan haksızlıklar geldi aklima. Uzmeyin şu gelinleri

Eeee hiç yazmiyon o kadar yazdılar ne yapmaya karar verdin görümce ,,ben hala vakit geçirmek için açtığını düşünüyorum

Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış

Bayıldım bu yoruma

Kız kesinlikle haklı vermek zorunda değil, durumunuz ne kadarsa evlenecek kardeşe o kadar yapılabilir veya kredi çekilebilir kusura bakmayın siz haksızsınız

O altınlar geline ait. İstediğini yapmakta özgür
Sizin laf etmeye ne hakkınız var? İster takar ister saklar. Size vermek zorunda değil. Sinir olunacak biri varsa o da sizsiniz.

Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Tamam iste sen ona deki kk diye bi platform var sen biziM Ekmeğimize yağ sürmeden Oraya konu aç sana ne yapman gerektiğini söylerler..
Burda bizi biraz dinlesin o bileziğin telleriyle önce seni boğar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…