- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
ya var ya hiçbirini yapmadım (1. yaş günü hariç)ben bile yapmadim yeni çikmiş daha.
baby slower mezniuet kınasi bide düğünü
6 aylık kınasi diş partisi bi yaş partisi evlilki yıl dönümü partisi gibi bi sürü şeyler bitmek nedir bilmeyen adetler
Öyle tabi.dini yorum yasak ama şunu söylemem lazım. o ölenin arkasından, doğanın arkasından yada şimdi olduğu gibi yeni evlenen gelinlere yapılan bütün mevlitler sadece bir gelenekten ibaret.Kuranda bunlar yok.
Tamam sevap olabilir ama şart değildir.
banada öle gereksiz geliyor yapmayı da düşünmüyorumya var ya hiçbirini yapmadım (1. yaş günü hariç)
bana o kadar gereksiz geliyor ki böyle şeyler anlatamam görümcem ısrar edip ön ayak olmasa kına bile yapmayacaktım valla
hep boşa masraf boşa zaman kaybı boşa emek gibi geliyor ne biliyim belki ben yanlış düşünüyorum ama
Hayatımda duyduğum en ilginç bilgi, ölünün ardından belirli aralıklarla toplanmanın şaman adeti olması. 7.21 ve 40 gibi günler şaman inancından geliyormuş. Bunu duyduğumda şok geçirmiştim.
Şimdi üniversiteden mezun olurken, kızlar balo yerine toplanıp kına yapıyorlarmış.mezuniyet kınası ne ya
Şimdi üniversiteden mezun olurken, kızlar balo yerine toplanıp kına yapıyorlarmış.
aynen bana da gereksiz geliyorbanada öle gereksiz geliyor yapmayı da düşünmüyorum
gelin mevlidi olduğu bilmeden yapmışız düğünde mevlit okutamamişiz o yüzden mecbur yapıldı. ama iyki yapmışz
baby slower partisi felan da hiç düşünmüyorum çok gereksiz geldi
hristiyanlardan esilenerek yapıyo bunlari.
bunun yerine kuran açip okumak daha iyi kolay doğum olsun diye.
diş partisini de 6 aylık kınasini da düşünmüyorum
yaş partisi mutlaka olur
hadi canımmm şaka yapıyorsun di miŞimdi üniversiteden mezun olurken, kızlar balo yerine toplanıp kına yapıyorlarmış.
Gelin olmadan kına yapıp, heveslerini mi alıyorlar nedir ben de anlamadım.aha bunuda ilk defa duydum..
biri yazmış 6 aylık kınası diye ..
ben uzayda yaşıyorum zaar
Çok ciddiyim, ben daha mezun değilim, geçen sene fotokopi çektirecektim. Orada kızlar konuşuyorlardı, mezuniyet kınasında ne giyeceksin bilmem ne diye. Gözümü belertip, kına mı ne kınası deyince açıklamışlardı.hadi canımmm şaka yapıyorsun di mi
espri yapıyorsun sanmıştımGelin olmadan kına yapıp, heveslerini mi alıyorlar nedir ben de anlamadım.
Çok ciddiyim, ben daha mezun değilim, geçen sene fotokopi çektirecektim. Orada kızlar konuşuyorlardı, mezuniyet kınasında ne giyeceksin bilmem ne diye. Gözümü belertip, kına mı ne kınası deyince açıklamışlardı.
Şimdi üniversiteden mezun olurken, kızlar balo yerine toplanıp kına yapıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?