Gelin olmak böyle mi?

Doğru. "Sen otur kızım ben işlerini halledey temizleyeyim sonra da kendi evime geçip kendi işlerimi yapayım sen yorulma çocuk doğirdun bak çocuguma ben yaparım her seyi" demeliydi teyzem haklısınız.
Hayır, susup otursaydi yeterdi. Başına gelince anlarsın. Bu arada teyzem bize anlattı diye cephe alacak değiliz ya demişsin. İlk sayfada "küstah gelin" yorumunu bir daha oku lütfen...

İki tarafta kendince haklı o zaman!
Teyzem gelip can sıkıntısını anlattı diye kalkıp geline cephe alacak halimiz yok. Kendi sorunları.
Ama insan üzülüyor. Gerçekten melek gibi kv.
Sana gore melek olabilir, bi insanin herkesle iliskisi ayni olamaz.. Bi kere gelin-kv oldu mu cok farkli olabilir.. Benim de eski kaynanam kizlarina melekti, benim ise tanidigim en fena ve bencil insanlardan biriydi.. O yuzden kendince yorum katmak dogru degil, bilemezsiniz iç işlerini..

Hayır, susup otursaydi yeterdi. Başına gelince anlarsın. Bu arada teyzem bize anlattı diye cephe alacak değiliz ya demişsin. İlk sayfada "küstah gelin" yorumunu bir daha oku lütfen...
Konu sahibinin konularina bakarsaniz gorursunuz, buluttan nem kapan ve en az bu gelin kadar sorun cikaran biri(kendi gelinleri icin sorun çıkarıyor dedigi icin boyle soyledim), kk olarak bildigimiz ve bize anlattigi kadariyla.. Taraf olmuyoruz deyip "kustah buldumcuk gelin, teyzem melek gibi kv" bu mu taraf olmamak? Yuzune karsi iyi olup arkadan sallamak mi ya da?

Kadin iyi niyetle demiş belli ki. ne asıp kesmissiniz bazıları oldu kaynanan in her dediğine alnacak olsak, kocamiza yetistirecek olsak evin yolunu şaşırıriz. Ne güzel kadın yardim etmek istemiş çocuğa bakim sen isini yap demiş ne var bunda .biraz geniş düşünün tamam kaynanayi sevmiyor olabilirsiniz ama oğlunu seviyorsunuz ve Kocanizi o kadın büyüttü iyi veya kötü arkadaşlar biraz saygıyi büyüklerimiz hakediyor bence.her kaynana için demiyor um ama kötü olması sizinde saygısız olmanızı gerektirmez

Banada küfür gibi geliyor sanki biz 14 15 yaşındaki çocuğuz düşünemiyoruz onlar bizim yerimize düşünüyor Allah razı olsun.

Herkes kendi tarafından anlatır olayı,elde olan verilerle bir şeyler söyleriz,burası mahkeme değil sonuçta...

İşini yap dememiş, mutfağı topla demiş..

Teyzeniz ve gelini ne yaşamış hiçbirimiz bilmediğimiz için ne desek havada kalacak.
Herkesin hayatı kendine gelinler böyle olmalı diye referans almayın. Ayrıca en ufak bir şeyi eşine söylemesi de pek hoş değil. Sizin küstah demeniz de hoş değil. Yuzyuze bakiyorsunuz. Sebebini bile bilmediğiniz şeyler için ağır itham etmeyin kimseyi, başkasının derdine de çok takılmayin bence.

Insan akli ve vicdanila hareket eden bi varlik eger sizde o merhamet varsa kaynananizla bu sorunlar yasanmaz ama karsilikli olmasi daha iyi .bazi insanlarin icine fesatlik kacmis ne edersen kendine canimm öyle bi cagda yaşıyoruz ki kiminin iyi niyeti bile suistimal edilebiliyor allah merhamet ve vicdan versin

Kimsenin derdi kimseyi germesin. .herkes işine baksın ,o zaman sorun olmaz ..

Kesinlikle katiliyorum konu gelin veya kv degil iki tarafli dinlemeden yargilanmak ben cok sustum bu yuzden kotu oldum ama zamanla benim konusmadigimi insanlar anladi. Ben ornek vermek istedim onyargili olunmamasi icin

Kesinlikle katiliyorum konu gelin veya kv degil iki tarafli dinlemeden yargilanmak ben cok sustum bu yuzden kotu oldum ama zamanla benim konusmadigimi insanlar anladi. Ben ornek vermek istedim onyargili olunmamasi icin
Elbette,tamamen susmakla da yanlış yapıyoruz,ben yıllar önce kayınvalideme,benim susmam,uğradığım haksızlıkları görünmez mi yapıyor,bunu anlamanız için sokakta avaz avaz haykırmam mı lazım,dediğimde,aman aman,millet seyrimize bakmasın demişti.Yani millete rezil olunmadığı sürece,kahrından da ölsen sorun yok.Ama bende gelin kaynana değil,kişilik sorunu olarak bakıyorum.Çünki oğullarına da aynı,ona çalışmadıkları sürece bir değerleri yok...

Gelin pek bi tuhafmış örnek alma nişanlysan.
Benim eşimde kv ile arama girmez ona ne haklı bile olsam mecbur kalmam inşallah yada bunalrsam daha dün yaptığım gibi kp ile oturur şikayet ederim karısını bende insanım sonuçta

Allah buyuktur yapilani gorur bunlar bize birer ornek ileride kv oldugumda ins ben aynilarini gelinime yasatmam. Benim kvdem ogullari dunyanin 8.harikasi gibi davranir hamile halimle bana hali kaldirtmak istedi ogluna yazikmis kaldirmadim tabi hic bir zaman yaranamicaminda farkindayim saygim var ama esimin annesi keske anne kiz gibi olsak da sevgimde olsa

Kendinize bakış açınız değişik geldi
Sizin cahilliklerinizi mi idare ediyor kv bu kadar aşağı çekmeyin kendinizi
Kadın dediğin erkeğine yetiştirmez ne demekki erkekler bizim sahibimiz mi
Karı ağızlı olmak nasıl birşey?

Hanımlar,
kayınvalide, elti, görümce söz konusu olunca bu kadar gerilemeye gerek yok, kırıcı yorumlar yapmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…