- 7 Ağustos 2016
- 3.487
- 7.319
- 158
Bakin ne kadar iyi bi gelinim var herseyini kocasina söylüyor diye anlatmadi herhalde dimiTek başıma diyorum
Böyle küstahlar kıymetli oluyor genelde. Sadece ona değil bütün küstahlara küstah diyorum :)
Ben de bir gelinim,dünyanın en iyi kayınvalide ve görümcelerine de sahip değilim.Ama burada yüzlerce kayınvalide konusu açılıyor,bir kişi de gelin,sen böyle söylüyorsun ama bir de karşıdakini dinlemek lazım,tek taraflı anlatıyorsun demiyor.Adalet tek taraflı işliyor anlaşılanGelin hanimin agzindan dinleyin bir de aklinizda olsun insanlar derdini anlatirken karsisindakinin kabahatleriyle anlatirlar iki tarafli dinlenmeden yorum yapilmaz. Kvdem annemi arayip neler demis saygisizmisim vs ama annemi bana kotulediginde annemi kotuleyemezsin bana dedim konu bu bunlari dillendirmemis tabii bende anneme anlatamadim annemi asagiladi bana resmen bu bir ornek esime de neler demis esimle kavgalarimizin haddi hesabi yoktu zamanla anladi tabi esim sukur suan cekirge hesabi sicradi sicradi duruldu.
Gelin olunc@ anlarsın kim küstah kim haklıBöyle küstahlar daha kıymetli oluyor sanki!
Teyzemde şeker var birde. Olan annelere oluyor.
En nihayetin adına kaynana demişler. ne niyetle olursa olsun ona ne? rahat demek ki kadın sorun etmiyor mutfağını. elin kızının mutfağına ne diye burnunu sokmuş?Konu teyzemin gelini.
Geçen hafta teyzem gelininin evine gitmiş oturmuşlar, sohbet, yemek falan derken geçmiş zaman. Evde oğlu yokmuş. İşteymiş. 6aylık bebekleri var.
"Kızım ben çocuğa bakarken sende mutfağını toparla" demiş. Gelin hanım alınmış, bozulmuş öyle dedi diye. Hemen kuzenime (kocasına) şikayet etmiş "annen böyle böyle diyor" diye. Kuzenim de gelmiş annesine "anne niye öyle diyorsun deme" falan .... Demiş.
Teyzem kendi kocasına söylemiyor tatsızlık çıkmasın diyor. Üzülüyor kadın. Oğluna da bir şey demiyor. Eşiyle kavga etmesin arası bozulmasın diye. Bizde haliyle karışamayız.
Nişanlıyım, bende evleneceğim. Böyle mi oluyor bu işler. Kv bir şey demesin diye hemen kocaya mı şikayet etmeli?
Evet bu işler böyle sende şikayet etNişanlıyım, bende evleneceğim. Böyle mi oluyor bu işler. Kv bir şey demesin diye hemen kocaya mı şikayet etmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?