Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hah işte bundan dolayı öfkelisin
Kurtulma degil derdin.
Derdin evlenememek, o nasıl evlendi de ben hala ailemleyimin derin sancısı aslında.
Dönüp baksan farkedeceksin.
Sancılar içinde kıvranıyorum yok mu el uzatan hahsjsjsjjsjdkdjs

12 sayfa oldu da kimseye zorla yorum yaptırmıyoruz değil mi
Troll olduğunu kendin söyledin, millete pro üyelik nasıl olur diye soruyosun, yorum sayısı beğeni ile olacağını sanarak. Bilerek böyle konu açtın ki tepki gelsin yorum gelsin diye.
Bu yüzden şikayet edicem sizi

KIZLAR ŞAKA BİR YANA GECE OLSUN SABAH OLSUN KENDİ DERDİNİZ GİBİ BENİMSEDİNİZ ÇOK GÜZEL YORUMLAR YAPTINIZ HEPİNİZE KOCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM ÖZELLİKLE UZUN PARAGRAF YAZANLAR EKSTRA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. SAYENİZDE PROBLEM ÇÖZÜLDÜ PSİKOLOGTAN İYİSİNİZ BANA KENDİMİ GETİRDİNİZ. BEN ARTIK CEVAP VEREMİYCEM GELİNLE GEZMEYE GİDİCEM BUGÜN FALAN ONLAYIM. AMA SAYENİZDE MESAJLARINIZA BAKAMIYCAM NOLUR KUSURA BAKMAYIN CEVAPLARIMI OKURSANIZ KONU ALTINDA BENİM YERİME DE CEVAP VERİRSENİZ AKTİF OLURSA SEVİNİRİM ARADA BAKICAM. Görüşürüzzz

He bende şimdi dank etti abi zengin yenge de parayı çatır çutur yiyor görümce de kıskançlıktan çatlıyor.. yazık görümceye

Yani işte lise mezunu da bu devirde ne bileyim

Evet herkes senin gibi üniversite mezunu olamaz.

Sende über zekanla Esenyurt üniversitesini kazanıp bitiremezdin. Ezik olmasan ortada üniversite mezunuyum diye dolanmazsın.

Kız ilkokulda hangi arkadaş grubu ezikledi de seni ortada “bu devirde üniversite mezunu” diye dolanıyorsun.

Sanırsn ki %100 burslu Yale üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü bitirmiş abisi var. Öyle bi zeka ürünü abi. Kardeşi de Esenyurt üniversitesi 2 senelik önlisans çocuk gelişimi mezunu….

Ruh hastası yeminle ruh hastası.
Kızım sen gelinle gezmeye değil, Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesine git yat ve tedavi ol…

Ne yazdığını okumadım ama haksız olduğuna eminim

Ne demek ne yapmamız lazım?
Gelin sizin gelininiz değil ki,anne babanızın gelini. Karışmayın. Sevmek zorunda değilsiniz. Sadece saygı duyun yeter

Tamam psikopat. Hadi banlan da git gezmeye

Diktirdim kurtuldum kız
Diktirdim nedir, bu devirde don yamar gibi; lise mezunu olan kadını yererken sizin güya üniversite mezunu olarak takındığınız şu üslup, apartman üniversitelerinin insanın gelişimine hiçbir katkısı olmadığının göstergesi.

Amerikada okudum aşkım üniversiteyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…