- 11 Temmuz 2024
- 839
- 3.050
- 28
Gelini işsiz diye gömerken senin işsizlik seviyesiPeki bi şey sorucam guru olduktan sonra pro mu olunuyor yoksa arada başka bi unvan var mu bi de bu unvanlar başlıktan alınan yorum sayısına mı bağlı yoksa kendi yaptığımız toplam sayıyla mı alakalı
Sancılar içinde kıvranıyorum yok mu el uzatan hahsjsjsjjsjdkdjsHah işte bundan dolayı öfkelisin
Kurtulma degil derdin.
Derdin evlenememek, o nasıl evlendi de ben hala ailemleyimin derin sancısı aslında.
Dönüp baksan farkedeceksin.
Konu troll, saçma bir şekilde fazla yorum sayısı olsun diye böyle yazıyor.Size ne , demekten başka bir yorum haketmiyor konunuz.
Sahi size ne?
İşteyim pc den yazıyom kasiyerimGelini işsiz diye gömerken senin işsizlik seviyesi
12 sayfa oldu da kimseye zorla yorum yaptırmıyoruz değil miKonu troll, saçma bir şekilde fazla yorum sayısı olsun diye böyle yazıyor.
Mune anlatır nasıl kademe atlandığını.
Troll olduğunu kendin söyledin, millete pro üyelik nasıl olur diye soruyosun, yorum sayısı beğeni ile olacağını sanarak. Bilerek böyle konu açtın ki tepki gelsin yorum gelsin diye.12 sayfa oldu da kimseye zorla yorum yaptırmıyoruz değil mi
He bende şimdi dank etti abi zengin yenge de parayı çatır çutur yiyor görümce de kıskançlıktan çatlıyor.. yazık görümceyeKonunun orijinal halini kopyaladım aşağıya.
" Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Abim 32 yaşında benden 2 yaş büyük. Birkaç senelik evli. Abim ve annemler Antalyada oturuyor. Ben İstanbulda oturuyorum. Gelin de Antepten geldi. Gelin üni falan okumamış ,ailesinden de hiç uzak kalmamış. Zaten bu yüzden 3 ayda bir ailesinin yanına gidiyor. Ailesi de sürekli Antalyaya geliyor. Ve alışma süreci falan değil 3 senedir böyle. Gidince de 3 hafta falan kalıyor. Ailesi de aynı şekilde. Gelin Normalde çalışıyormuş evlenince işi bıraktı. 3 senedir de evden çıkmıyor sosyal aktivitesi yok ve arkadaş edinmedi. Evde takılıyor alışma sürecinde sanırım
Annemle babamın evine yürüyerek 10 dk mesafede oturuyor. 3 senedir annemi bir kere gel kahve içelim evde ya da dışarda yemek ısmarliyim demişliği yok. Annem de hani annem diye demiyorum zaten 55 yaşında, genç, arkadaş canlısı, kaynanalık olmasın diye çopu şeyi bile söylemeyen, çevresi geniş eğlenceli bir insan. Annem başta onu çağırıp arayıp sorsa da onun bu hareketlerinden dolayı birebir çağırmıyor ya da bi yerde buluşmuyor. Zaten gelin olarak artık onun adım atması gerekmez mi? Bana aşırı garip geliyor.
Ben istanbulda yaşıyorum . Birkaç ayda bir antalyaya geliyorum. Ben gelince abim arayıp bizim yemeğe alıyor. Onun haricinde gelinle yaşıt sayılırız ama hiç birebir görüşmüyor. İlk evlendiklerinde ben antalyadaki kız arkadaşlarımla buluşurken onu da çağırıyodum tanışsın yabancılık çekmesin vs diye ama baktım ki onun arkadaşları antalyaya geldiğinde denize falan gittiklerinde beni asla çağırmadıkları için ben de artık hiç çağırmıuorum.
Bazen arada arıyodum ama o aramadığı için aramıyorum da. Ve kıza aşırı gıcık oluyorum. Zaten konuşmuyo. Ama gıcık edici olarak yani biz konuşuyoruz o televizyona bakıyo telefonuyla ilgileniyo. Ona bi sey sormazsan yorum yapmıyo. Sanki dilini yutmuş. Enerji emici bi şey.
Annemin özenerek yaptığı yemeği diyetteyim kilo alırım diye yemiyo. Ama kendi evinde kilo aldırıcı ikramlar yapıyo ve biz yiyoruz ayıp olmasın diye ve kendi de yiyo garip olarak. Görgü desen yok tatlı dil deaen yok moronluk desen üst düzey. Abime niye konuşmuyo moralimi bızuk dediğimde de abim yoo sen konuşursan konuşur falan gibi salak cevaplar veriyo ve abim biz konuşurken o katılmadığı için sürekli muhabbet esnasında ona bakıp onu muhabbete katmak için çaba harcıyo.
Bu kıza hediye aldık altın kolye tayt kazak vs. Annem de ben de yani nişanlandıklarından beri alıyoruz. Ki aldıklarımız da ipekyol oysho falan markalar. Hiçbirini 1 kere üstünde görmedik. Asla da kullanmıyo. Nezaketen bile yok. Tamam kendisi lüks seviyo 45 bin liralık ayakkabısı 70 binlik çantası falan var ama yani bize de ayıp değil mi hediyeyi bi görsek üstğnde nolurdu? Artık çöp bile almıuorum zaten ona.
Ben anneme diyorum ki ben antalyaya gelince bunlaru 1 kere çağır bi daha çağırma. Zaten sayılı gün burdayım suratını çekemem. Annem de diyo ki e abin onu seçmiş ve napabiliriz ? Cidden katlanmak zorunda mıyım? Ve hani abim hiçbir şeyi kabul etmiyo ona da üzülüyorum umarım bir gün dank eder . Ama ben napabiliriö görüşmek istemşyorum. Görüştüğümizde de ona laf atmıuorum hiç. Zaten ev hanımı ve sıfır hobi. Konuşçak bi şey yok açıkçası ve asosyal. Napıcam allah rızası için "
Yani işte lise mezunu da bu devirde ne bileyim
Üye troll beybiHe bende şimdi dank etti abi zengin yenge de parayı çatır çutur yiyor görümce de kıskançlıktan çatlıyor.. yazık görümceye
Ruh hastası yeminle ruh hastası.KIZLAR ŞAKA BİR YANA GECE OLSUN SABAH OLSUN KENDİ DERDİNİZ GİBİ BENİMSEDİNİZ ÇOK GÜZEL YORUMLAR YAPTINIZ HEPİNİZE KOCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM ÖZELLİKLE UZUN PARAGRAF YAZANLAR EKSTRA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. SAYENİZDE PROBLEM ÇÖZÜLDÜ PSİKOLOGTAN İYİSİNİZ BANA KENDİMİ GETİRDİNİZ. BEN ARTIK CEVAP VEREMİYCEM GELİNLE GEZMEYE GİDİCEM BUGÜN FALAN ONLAYIM. AMA SAYENİZDEMESAJLARINIZA BAKAMIYCAM NOLUR KUSURA BAKMAYIN CEVAPLARIMI OKURSANIZ KONU ALTINDA BENİM YERİME DE CEVAP VERİRSENİZ AKTİF OLURSA SEVİNİRİM ARADA BAKICAM. Görüşürüzzz
hadi be.. e daha yaratıcı bir şeyler bulsaydı bari..yazık ya kimin çocuğuysaÜye troll beybi
Ne yazdığını okumadım ama haksız olduğuna eminimMerhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Konu gerçek değil sakin olunRuh hastası yeminle ruh hastası.
Kızım sen gelinle gezmeye değil, Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesine git yat ve tedavi ol…
Abim ve annemler Antalyada oturuyor. Ben İstanbulda oturuyorum.
İşteyim pc den yazıyom kasiyerim
BEN ARTIK CEVAP VEREMİYCEM GELİNLE GEZMEYE GİDİCEM BUGÜN FALAN ONLAYIM.
Tamam psikopat. Hadi banlan da git gezmeyeKIZLAR ŞAKA BİR YANA GECE OLSUN SABAH OLSUN KENDİ DERDİNİZ GİBİ BENİMSEDİNİZ ÇOK GÜZEL YORUMLAR YAPTINIZ HEPİNİZE KOCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM ÖZELLİKLE UZUN PARAGRAF YAZANLAR EKSTRA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. SAYENİZDE PROBLEM ÇÖZÜLDÜ PSİKOLOGTAN İYİSİNİZ BANA KENDİMİ GETİRDİNİZ. BEN ARTIK CEVAP VEREMİYCEM GELİNLE GEZMEYE GİDİCEM BUGÜN FALAN ONLAYIM. AMA SAYENİZDEMESAJLARINIZA BAKAMIYCAM NOLUR KUSURA BAKMAYIN CEVAPLARIMI OKURSANIZ KONU ALTINDA BENİM YERİME DE CEVAP VERİRSENİZ AKTİF OLURSA SEVİNİRİM ARADA BAKICAM. Görüşürüzzz
Diktirdim nedir, bu devirde don yamar gibi; lise mezunu olan kadını yererken sizin güya üniversite mezunu olarak takındığınız şu üslup, apartman üniversitelerinin insanın gelişimine hiçbir katkısı olmadığının göstergesi.Diktirdim kurtuldum kız
Amerikada okudum aşkım üniversiteyiDiktirdim nedir, bu devirde don yamar gibi; lise mezunu olan kadını yererken sizin güya üniversite mezunu olarak takındığınız şu üslup, apartman üniversitelerinin insanın gelişimine hiçbir katkısı olmadığının göstergesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?