Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
madem kocasının parası yok, o zaman o pahalı çantadan bir adet, ayakkabıdan bir adet var herhalde elinde yoksa nasıl alacaklar? belki abin hediye aldı karısına bunları?

Yukarda açıkladım niye öyle dediğimi evet faydasız gelişime kapalı. Abimin geliri iyi değil bu arada hatta bi ara paraya sıkıştılar ama çantasını ayakkabısını satmadı ucuza gider diye. Tek mutluluğu onlar zaten

Garibinize gidebilir ama sizi ilgilendirmez. Muhatap olmak istemiyorsanız olmazsınız. Zaten aynı ortamda konuşmuyormuş siz de konuşmayıp ailenizle ve abinizle vakit geçirirsiniz olur biter. Bu durumda sizi etkileyen bir şey göremiyorum.

Adam karısından memnun bu devırde sessiz hatun bulmuş anasına bacısına övgüler yağdıran geldıklerınde ikramlarda bulunan etrafta ağzı yayık yayık dedikodu yapmayan her lafa atlamayan kimsenın allısına güllüsüne karışmayan hatunu var . Adama sorsan belki canım feda diyecek eşi için

Boşver bak yapma etme vebal elin kızının size bi zararı yokmuş bırakın kendi hallerinde yaşayıp gitsinler önemli olan abinizin iyi olması sizinle iyi olmak zorunluluğu yok zaten .

Kadını sürekli aşağılıyorsun o kadar haklı ki sizinle mesafeli olmak istemesinde. Abini de eşini de sal ilişkilerine çomak sokma lütfen.

Ayy inşallah yuvalarında çok mutlu olurlar
Valla abim her ortamda o da katılsın diye sürekli ona bakıyo. Bu mu çok mutluluk yani gergin bence

Abim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil bence

madem kocasının parası yok, o zaman o pahalı çantadan bir adet, ayakkabıdan bir adet var herhalde elinde yoksa nasıl alacaklar? belki abin hediye aldı karısına bunları?
Evet pahalı hediyeyle mutlu oluyo. Tüm maaşı bunlara gömüyolar. Belki bizim aldığımız beş on bin liralık şeyleri o yüzden kullanmıyodur

Valla abim her ortamda o da katılsın diye sürekli ona bakıyo. Bu mu çok mutluluk yani gergin bence
Abinin derdi seni mi gerdi sıkıntısı olan boşanır sana laf düşmez.
Kadının ev hanımı olmasını kafaya takıp işsiz gibi kenarda onları izleyip rahatsız olmaya devam et.
Evet pahalı hediyeyle mutlu oluyo. Tüm maaşı bunlara gömüyolar. Belki bizim aldığımız beş on bin liralık şeyleri o yüzden kullanmıyodur
ohhhh sefası olsunnn yesin paralarııı

Yengene. Çok selamlar tam ideal gelin yüzgöz olmadan mesafeyi koymuş sizinle evlenmedi abinizle evlendi rahat bırakın bir zahmet

Abin seçmedi kız abini seçti

Sen evlen görürsün anyayı konyayı

1-Gelinin ailesine hangi sıklıkta gideceği seni asla ilgilendirmez.
2-belki sizi sevmiyordur zorla kendinizi eve davet ettirmeye heveslenmek falan biraz sınırlarına saygı mı duysanız kızın?
3-gerçekten diyet yapıyor olabilir, geline o kadar saygı duymuyorsunuz ki bunu bile kabullenmemişsiniz.
4-istediğin kadar pahalı hediye al, iğrenç bir zevkin varsa aldığın hediyeyi en vizyonsuz adam bile giymez demek ki zevkin berbat.
5-tam hasetten kuduran bir görümcesin yolda görsem döverim öyle sinir oldum. Hastalıklı zihnini kızdan uzak tut.

Yengene. Çok selamlar tam ideal gelin yüzgöz olmadan mesafeyi koymuş sizinle evlenmedi abinizle evlendi rahat bırakın bir zahmet

Abin seçmedi kız abini seçti

Sen evlen görürsün anyayı konyayı
Zaten muhattap olmuyorum :) Eve geldiğinde de o konuşmazsa konuşmuyorum. İyice modu düşüyor. Ama abim sürekli o da lafa katılsın diye harap oluyor. Ona üzülüyorum bir yandan evet

Zaten muhattap olmuyorum :) Eve geldiğinde de o konuşmazsa konuşmuyorum. İyice modu düşüyor. Ama abim sürekli o da lafa katılsın diye harap oluyor. Ona üzülüyorum bir yandan evet
Abin öyle yapıyor çünkü sen fit fitliyorsun

kızın artısını söyleyeyim: kaynanası ve görümcesiyle ilgili destekleyici, olumlu konuşuyor. bu insanlara evine çağırıp kilo aldırıcı ikramlar hazırlıyor. (belki diyete karar vermişti bozdu sonra) ailesine bağlı biri. belli ki kocasını da üzmüyor. kendine bakıyor önemsiyor. küçük arkadaş grubu içinde keyfine bakıyor. kimseyle polemiğe girmiyor. fitne sokmuyor. sen değil kaynanası konuşabilir kızım ben seninle daha yakın olmak isterim, sen de benim kızımsın diyerek. senin yapabileceğin tek şey seni ilgilendirmeyen konulardan sıyrılıp bahsettiğin ilgi alanların ve hobilerine kızı dahil etmeyi teklif etmek. aranızda sohbet ilişkisi kurup kırgınlıklarını açıkça ifade etmek yoksa patlarsın gibi bi yerde bu gidişle
abin almayabilir, abin alıyor
ben de anlattığın gelinin tipinde bir insan değilim ama abin onu seçmiş, seçiyor ne yapacaksın? farklı insanlarız de geç. kaynanası konuşsun kızla yakın olmak istiyorsa. abin de ailesiyle yakın olsun istiyor olabilir muhabbete katmaya çalışıyordur ama bu evliliği için genel bir mutsuzluk sebebi değil gibi

Zorla davet etmiyoruz kendi ediyo evine davet. Kendi çağırmazsa onun evine gitmek yok zaten birebir çağırmıyo da komple ailecek 1 kere çağırır biz de ona öyle sonra normalde biz katıldığımız davetlere onu çağırıyoduk. Sevinerek geliyodu çok ta mutlu ılduğunu söylüyodu. Ama mutlu oluyosan ortamda mutlu oldığın belli olmalı. Asık suratını çekmek zorunda mıyız. Artık çağırmıuorux zaten kimsenin aklına da gelmiyo onu çağırmak.

Okuduğunuzu anlamadınız sanırım onun evine gidince de diyette oluyor ama kendi yaptığı şeyin en azından tadına bakıyor. Ve yakın zamanda olan bi olay bu. Abim bizim evde ıstar ediyor bir çatal al bari diye. Bu bir saygısızlıktır. Onun evinde artık tatlısını yer miyiz biz de ? Her şey karşılıklı afedersiniz

Valla her giydiğimi de nerden aldığımı soruyor. Antalyaya taşındığından beri benim gittiğim mağazalardan çıkmıyor. Küçük bir butiğim var 10 senedir gittiğim oranın bile müdavimi oldu. Bileren ona her zaman giyilebilcek sade şeyler alıyoruz hatta beğenmez diye .

Tüm bunlardan kudurduğumu düşünmeniz sizi hastalıklı yapar

Abim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil bence
abin yeterince tanımadan emin olmadan evlenmiş o zaman diyecektin abicim neden biraz daha tanımıyorsun gelin hanımı kendinden emin olduğun sevgi dolu bir evliliğin olsun diye
belki tanıdıkça sevdi adam hediyeler aldığına kavga etmediklerine hala sizle yakınlaştırmaya çalıştığına göre
yok tersi durum varsa da ortaya çıkar zaten
biraz samimi ol dertleşmek için yaklaş gizli şeyleri öğrenmek ve kendi savına ipuçları bulmak için değil hem abine hem yengene karşı

Ay valla ne dersen de haset birisin. Rabbim geline sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…