- 15 Ekim 2016
- 6.908
- 12.484
- 248
Ahahahaha yahu senle muhattap olmuyor diye abine şikayet eden sensin yazdın yaGirdiği her ortamda kimse onla muhattap olmuyo göz komtağı kurmuyo diye abime şikayet etmesinden belli idollüğü.
kuduruyor ayol kız yüz vermiyor yaBurda sizi ilgilendiren kısım ne? Madem çok sıkıcı biri neden oturup kalkmak istiyorsunuz? Abiniz sevmiş evlenmiş. Demek ki abiniz de çok sıkıcı biri ki ortak nokta bulmuşlar.
Siz eğlenceli biriyle evlenin olsun bitsin.
NEEEEBenim annemle babam arasında 27 yaş var. 10 yaş fark neden problem olsun bekar insanlar arasında ? Anlamlandıramadım
Çevir kazı yanmasın evlerden IrakGerçek olamayacak kadar anormal değil mi sizce de. İftira olsa keşke
Orayı da alıntı yapsaydınız keşke. Çünkü eksikAhahahaha yahu senle muhattap olmuyor diye abine şikayet eden sensin yazdın ya
İlla edep illa edep
Siz okumuşsunuz ama eksiksiniz
Hayır doğru neden ?NEEEEyanlış mı yazdınız?
Bence deÇevir kazı yanmasın evlerden Irak
Ben problem demedim size duyulan saygının farkındaydınız dimi sizde başkasına duyun dedim isterse 50 yaş olsun önemli değil ki bana göre.Benim annemle babam arasında 27 yaş var. 10 yaş fark neden problem olsun bekar insanlar arasında ? Anlamlandıramadım
Orayı da alıntı yapsaydınız keşke. Çünkü eksik
Al cicim sonra da git tedavi olAbime niye konuşmuyo moralimi bızuk dediğimde de abim yoo sen konuşursan konuşur falan gibi salak cevaplar veriyo
18 olsa, 45 olur çünküHayır doğru neden ?
Saygı duyulmasını gerektiren durum ne onu anlamıyorumBen problem demedim size duyulan saygının farkındaydınız dimi sizde başkasına duyun dedim isterse 50 yaş olsun önemli değil ki bana göre.
Sadece orayı almayın konuşmamdan
Morali mi bozuk diye sormak gayet insani dimi? Düşinsenize biz konuşuyoruz sen telefonunla oynuyosunAl cicim sonra da git tedavi ol
Neden mi babanın pedofoli olma olasılığı gayet yüksek annen kaç yaşında şu anHayır doğru neden ?
Yengenıze saygı duyacaksınız elbisesine sakinliğine dinginliğine isterse tamamen iç gösteren transparan elbiseler de giyebilir sizi ne ilgilendirir diyorumSaygı duyulmasını gerektiren durum ne onu anlamıyorum
55 yaşındaNeden mi babanın pedofoli olma olasılığı gayet yüksek annen kaç yaşında şu an
E neden kavga ediyolar diye biri sorduğu için söyledim banane yoksa onun meme ucundanYengenıze saygı duyacaksınız elbisesine sakinliğine dinginliğine isterse tamamen iç gösteren transparan elbiseler de giyebilir sizi ne ilgilendirir diyorum
Baban 82 yaşında mı55 yaşında
Napçaksınız neden ingilemdiniz anlamadımKaç yaşındaydı anneniz evlenirken abiniz 32 yaşındaysa 34 seneye yakın beraberlik var kaç yaşındaydı anneniz
anne 55 şuan yazmış konusundaKaç yaşındaydı anneniz evlenirken abiniz 32 yaşındaysa 34 seneye yakın beraberlik var kaç yaşındaydı anneniz
Yani aklınız mı kıt yoksa daha önce farklı insan çeşidi mi görmediniz? İçe dönük biri demek ki. Introvert deniyor böyle kişilere. Az konuşurlar. Genelde de iyi ve naif insanlardır. Gidin araştırın.Kız zaten konuşabiliyo. Benle problemi de yok ya da negatif enerji aldığından değil her ortamda böyle. Sen konuşursan konuşuyo. Ben onla konuşsam konuşur. Ama sağlıklı diyalog böyle midir? Adı üstünde diyalog 2 kişiyle olur. Neden sürekli ben konu açayım onu konuşturayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?