Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Girdiği her ortamda kimse onla muhattap olmuyo göz komtağı kurmuyo diye abime şikayet etmesinden belli idollüğü.
Ahahahaha yahu senle muhattap olmuyor diye abine şikayet eden sensin yazdın ya

İlla edep illa edep

Siz okumuşsunuz ama eksiksiniz
kuduruyor ayol kız yüz vermiyor ya

Ahahahaha yahu senle muhattap olmuyor diye abine şikayet eden sensin yazdın ya

İlla edep illa edep

Siz okumuşsunuz ama eksiksiniz
Orayı da alıntı yapsaydınız keşke. Çünkü eksik

Benim annemle babam arasında 27 yaş var. 10 yaş fark neden problem olsun bekar insanlar arasında ? Anlamlandıramadım
Ben problem demedim size duyulan saygının farkındaydınız dimi sizde başkasına duyun dedim isterse 50 yaş olsun önemli değil ki bana göre.

Sadece orayı almayın konuşmamdan

Ben problem demedim size duyulan saygının farkındaydınız dimi sizde başkasına duyun dedim isterse 50 yaş olsun önemli değil ki bana göre.

Sadece orayı almayın konuşmamdan
Saygı duyulmasını gerektiren durum ne onu anlamıyorum

Kaç yaşındaydı anneniz evlenirken abiniz 32 yaşındaysa 34 seneye yakın beraberlik var kaç yaşındaydı anneniz

Yengenıze saygı duyacaksınız elbisesine sakinliğine dinginliğine isterse tamamen iç gösteren transparan elbiseler de giyebilir sizi ne ilgilendirir diyorum
E neden kavga ediyolar diye biri sorduğu için söyledim banane yoksa onun meme ucundan

Yani aklınız mı kıt yoksa daha önce farklı insan çeşidi mi görmediniz? İçe dönük biri demek ki. Introvert deniyor böyle kişilere. Az konuşurlar. Genelde de iyi ve naif insanlardır. Gidin araştırın.
Sizi övüyormuş güzel şeyler söylüyormuş kötü niyetli olsa söylemez. Zamanla alıştıkça açılır, konuşur.
Siz beğenmiyorsunuz diye yapısını mı değiştirsin? Cidden derdiniz ne tepki almak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…