Kız sizin yanınızda mutsuzsa ondan sesi çıkmıyor olabilir.Ben de eşimin ailesini sevmiyorum.Bu yüzden onların yanında konuşmak istemem pek.Ayrıca annenin yemeklerini yememesi anne baba dememesi seni ilgilendirmez.Bırak muhatapları düşünsün.Eşi sevmiş almış sen sevmesen de olur.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Sebepler bumu yani? Başlığı öyle bir açmışsın ki bende ciddi birşeyler oldu sandım.Sorun sende konuşma tarzina bakılırsa gelinde değil.Tipik görümce haraketleri nefes alsa gözüne batacak nerdeyse yok sıkıcıymış neymiş gereksiz bahaneler.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Gayet eksiklik olarak söyledin şimdi lafi dolandırıyorsun.Üniversite okumamasını eksiklik olarak söylemedim. Ailesinden ayrı kalmadığını söyledim.
Onu götürüp aldıklarımızı da kullandığını görmedim bugüne kadar.
Ağzı var dili yok diyosun ama abimin çevresindeki arkadaşlarının eşleriyle asla görüşmüyo çünkü sebep onla göz teması kurmuyolarmuş. Onu kaile almıyolarmış. Ve abimi güzelim insanlar hakkında dolduruyo sırf kendi asosyalliğinden. Pardon da ortamda asla konuşmayan biriyle millet niye göz teması kursun ? Yami ağzı var dili yok ama evde pasif bi tip te değil
kocasının parası olsa keşketüm detayları anlatmadığım için evet yorumuza hak verdim
O sizin gelininiz değil. Evlenir oğlan doğurur üstüne bir de oğlanı evlendirirseniz o zaman gelininiz olur.. ayrıca kimseyi sevmek zorunda değilsiniz.o da sizi sevmek zorunda değil. onu sevmesi gereken sevmiş evlenmiş siz dış kapının dış mandalısınızMerhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Aynen ya kız övüyor yine yaranamıyor böyle birisinden herkes uzak durur gelinin kulu köleleri olmalarini bekliyorlar herhalde ben anlamadim daha ne istiyorKadını sürekli aşağılıyorsun o kadar haklı ki sizinle mesafeli olmak istemesinde. Abini de eşini de sal ilişkilerine çomak sokma lütfen.
Ayy inşallah yuvalarında çok mutlu olurlar
Asıl siz tuhafsınız.İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için
Bu hiç de trol konuya benzemiyor.Konunun orijinal halini kopyaladım aşağıya.
" Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Abim 32 yaşında benden 2 yaş büyük. Birkaç senelik evli. Abim ve annemler Antalyada oturuyor. Ben İstanbulda oturuyorum. Gelin de Antepten geldi. Gelin üni falan okumamış ,ailesinden de hiç uzak kalmamış. Zaten bu yüzden 3 ayda bir ailesinin yanına gidiyor. Ailesi de sürekli Antalyaya geliyor. Ve alışma süreci falan değil 3 senedir böyle. Gidince de 3 hafta falan kalıyor. Ailesi de aynı şekilde. Gelin Normalde çalışıyormuş evlenince işi bıraktı. 3 senedir de evden çıkmıyor sosyal aktivitesi yok ve arkadaş edinmedi. Evde takılıyor alışma sürecinde sanırım
Annemle babamın evine yürüyerek 10 dk mesafede oturuyor. 3 senedir annemi bir kere gel kahve içelim evde ya da dışarda yemek ısmarliyim demişliği yok. Annem de hani annem diye demiyorum zaten 55 yaşında, genç, arkadaş canlısı, kaynanalık olmasın diye çopu şeyi bile söylemeyen, çevresi geniş eğlenceli bir insan. Annem başta onu çağırıp arayıp sorsa da onun bu hareketlerinden dolayı birebir çağırmıyor ya da bi yerde buluşmuyor. Zaten gelin olarak artık onun adım atması gerekmez mi? Bana aşırı garip geliyor.
Ben istanbulda yaşıyorum . Birkaç ayda bir antalyaya geliyorum. Ben gelince abim arayıp bizim yemeğe alıyor. Onun haricinde gelinle yaşıt sayılırız ama hiç birebir görüşmüyor. İlk evlendiklerinde ben antalyadaki kız arkadaşlarımla buluşurken onu da çağırıyodum tanışsın yabancılık çekmesin vs diye ama baktım ki onun arkadaşları antalyaya geldiğinde denize falan gittiklerinde beni asla çağırmadıkları için ben de artık hiç çağırmıuorum.
Bazen arada arıyodum ama o aramadığı için aramıyorum da. Ve kıza aşırı gıcık oluyorum. Zaten konuşmuyo. Ama gıcık edici olarak yani biz konuşuyoruz o televizyona bakıyo telefonuyla ilgileniyo. Ona bi sey sormazsan yorum yapmıyo. Sanki dilini yutmuş. Enerji emici bi şey.
Annemin özenerek yaptığı yemeği diyetteyim kilo alırım diye yemiyo. Ama kendi evinde kilo aldırıcı ikramlar yapıyo ve biz yiyoruz ayıp olmasın diye ve kendi de yiyo garip olarak. Görgü desen yok tatlı dil deaen yok moronluk desen üst düzey. Abime niye konuşmuyo moralimi bızuk dediğimde de abim yoo sen konuşursan konuşur falan gibi salak cevaplar veriyo ve abim biz konuşurken o katılmadığı için sürekli muhabbet esnasında ona bakıp onu muhabbete katmak için çaba harcıyo.
Bu kıza hediye aldık altın kolye tayt kazak vs. Annem de ben de yani nişanlandıklarından beri alıyoruz. Ki aldıklarımız da ipekyol oysho falan markalar. Hiçbirini 1 kere üstünde görmedik. Asla da kullanmıyo. Nezaketen bile yok. Tamam kendisi lüks seviyo 45 bin liralık ayakkabısı 70 binlik çantası falan var ama yani bize de ayıp değil mi hediyeyi bi görsek üstğnde nolurdu? Artık çöp bile almıuorum zaten ona.
Ben anneme diyorum ki ben antalyaya gelince bunlaru 1 kere çağır bi daha çağırma. Zaten sayılı gün burdayım suratını çekemem. Annem de diyo ki e abin onu seçmiş ve napabiliriz ? Cidden katlanmak zorunda mıyım? Ve hani abim hiçbir şeyi kabul etmiyo ona da üzülüyorum umarım bir gün dank eder . Ama ben napabiliriö görüşmek istemşyorum. Görüştüğümizde de ona laf atmıuorum hiç. Zaten ev hanımı ve sıfır hobi. Konuşçak bi şey yok açıkçası ve asosyal. Napıcam allah rızası için "
İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için
Tüm caSenin gibi ruh hastası da bende var bırak artık konuşmayı kız çağiz böyle yaşamayı seviyor alan razı veren razı senin tek derdin abiniı ayırmak buna yol yapıyorsun bu arada sen okumusa ne olmuş full fitne full kıskançlık var sende bende okumadım ama kendimi gelistirdim topluma girince herkez şaşırıp kalıyor konustuklarimla oda evde olarak emin ol senden daha bilgilidir
hayır ne alaka dur daha konuşçaklarKonu rage bait'im diye bağırıyor hanımlar sakin olun. Başlığı bile kasıtlı açılmış.
Ne isinize yaradi yaptiginizİçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için
gelinin eğitiminden sizene ? bunu bir sorun gibi dile getirmişsiniz bir de siz nereden mezunsunuz pek kapasite göremedim de sizde .Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok.
GelenekselciyimmmmmGörümce görmeyeyim ömrümce bir de linçlemeyelim diyel yalakadan çiçek koymuşsunuz.
Anne baba demek zorunda değil ayrıca bu sizi hiç ilgilendirmez sanırım burnunuz biraz büyük her şeyde var çünkü.Bende sporcuyum herkesin yağlı yağlı yemeğini yemem kırılan varsa da keyfi bilir, belkide anneniz kötü yemek yapıyordur midesi kalkmıştır diyetteyim diyordur?
Yapacak bir şeyiniz yok sevmek zorunda değilsiniz haddinizi bilin yeter yoksa o kız sizin boyunuzun ölçüsünü güzelce alır.Siz üniversite okumuşsunuz anlaşılan ama cehalet paçalardan akıyor kısır gününe de gide misiniz bu kadar gelenekselcisiniz ya ?
Düzenleyip silmiş fesat görümce, neler neler yazdı gelinleri hakkında. İlk sayfada bir arkadaş alıntılamış sağ olsun.Gayet eksiklik olarak söyledin şimdi lafi dolandırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?