Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşiniz demek ki seviyor. Bunun ötesi hikaye.

Siz gelininizwe değil onun tercihlerine saygı duymuyorsunuz. Biraz sakinleşin kızda ortamınıza uyum sağlasın.

Belki kadın evinizde bir şey yiyip içmekten korkuyordur. Kendinden 27 yaş küçük biriyle evlenen bir adam var ortalıkta. Kazık kadar kadınım ben bile tedirgin olurum, bu adamla yalnız kalmak bile istemem evde. Gelin bence hata yapıyor, sizi evine sokmaması lazım. Yediğinden içtiğine, giydiğinden giymediğine, konuştuğundan konuşmadığına kadar haset kişiler tarafından takip ediliyor. Abinize polise gitmeyi teklif edin, belki silah zoruyla evli kalıyordur.

Eğer birisi üyeliğinizi kullanmıyorsa banlanacağınızı bilmeniz gerek. Konuda bazı kısımları silmişsiniz ama bizler hepsini okuyoruz çünkü alıntı yapmışlar. Gelin değil siz tuhafsınız. Kıskançlıktan içiniz yeşermiş. Eski konularınızın durduğunu ve onları da görebildiğimizi biliyorsunuz değil mi?

Valla canım kız belli ki biraz değişik bir tip. Abin memnun ise yapacak bir şey yok.

Bu açıdan bakmamıştım da neyi kıskanıyorum mesela açıkçası ben genelde benden başarılı insanlara imrenirim evet ama 3 senedir evde oturan birine de imrenemem diye düşünüyorum
Insanlarin kendi tercihi abin calismasini isteyen biri olsaydi zaten basta calisirsin diye konuşurdu ayrica ev kadinlari evde bos bos oturmaz sende bi gelin adayisin bir laf varya geline yapma kizinda bulursun üvey r yapma özünde bulursun karma denen birsey var gün gelir seni bulur

Kocası karışmıyor size ne? ister sabahtan akşama kadar boş boş oturur.Bence gelininizin bu kadar konforlu yaşaması sizin gözünüze batıyor ve çekemiyorsunuz. Ayrıca herkes okuma zorunda mı ikide bir kızı aşağılayıcı şekilde konuşmuşsunuz. Bunu sözle belirtmeseniz bile hareketlerinizle belirtiyorsunuzdur bende olsam sizinle içli dışlı olmam.

Akıllı kızmış, sizin gibi biriyle samimi olup ne yapacak Allah aşkına, kızın iyiliğine ve ya kötülüğüne bırakın da erkek kardeşiniz karar versin, had bilmek güzeldir.

Konunuzu silmişsiniz ona rağmen yorumlayacağım. Yengen abinin parasını çatır çatır yediği için kıskanıyorsun çok büyük hasetlik sezdim senden :) bu arada herkes üniversite okumak zorunda değil !

Sen fesatin önde giden işin kadini. Kıskanıyorsun ama unutma mazlumun ahı çıkar burda anca kıza hakaret ederek içini ferahlarirsin kadın haklı demekki sende bişey varki uzak senden.

Sayın görünce "yettiner" artık "yettiniz" . Karı koca olup aile kuran insanları rahat bırakın. Erkek kardeşin onu beğenip kendine kadın yapmış yani sana ne ??

Mal mal oturcaksa evinde otırsun enerjimizi düşürmesin
Rahat bıraksanız oturacak, ona bile mânâ buluyorsunuz. Takmışsınız kadına. Kimse sizin ideallerinize uymak zorunda değil. Beğenen beğenmiş almış, size bişey düşmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…