- 6 Mart 2024
- 9.257
- 15.281
- 168
Neyse bacım iyi geceler . Bırak elin kızını onunda yaşayacağı tek bir hayatı var belki 10 günlük nefesi kaldı çok irdeleme kendi hayatına bak önüne bak . İlgilenme geceleri koynuna alacak olan sen değilsin abin düşünsün saganeeeE neden kavga ediyolar diye biri sorduğu için söyledim banane yoksa onun meme ucundan
Kız tuhaf tuhaf anlamıyo musnuzYani aklınız mı kıt yoksa daha önce farklı insan çeşidi mi görmediniz? İçe dönük biri demek ki. Introvert deniyor böyle kişilere. Az konuşurlar. Genelde de iyi ve naif insanlardır. Gidin araştırın.
Sizi övüyormuş güzel şeyler söylüyormuş kötü niyetli olsa söylemez. Zamanla alıştıkça açılır, konuşur.
Siz beğenmiyorsunuz diye yapısını mı değiştirsin? Cidden derdiniz ne tepki almak mı?
48 yaşında adam 21 yaşında kız niye mi sordum midem bulandı da ondan yoksa bana neNapçaksınız neden ingilemdiniz anlamadım
kişisel özgürlükten bahsederdim de annenle babanın özgürlüğünden dem vuracaksın o yüzden ben de tıkandım.. muhtemelen bu yazdığımı bile anlamayacaksın neyseSaygı duyulmasını gerektiren durum ne onu anlamıyorum
Bende öyle düşündüm ama eski üyeBişey söyleyeyim mi.Bence bizi trollüyo şuan.Başka bi ihtimal olamaz/olmamalı.Hiç kimse bu kadar GÖRÜMCE değildir bence
Neyse fake'mişsin anlaşıldı. 27 yaş farkı kısmında yakayı ele verdin. Yarım aklınla fake konu açma bi dahaKız tuhaf tuhaf anlamıyo musnuz
Görümcecilik oynuyor ayolBende öyle düşündüm ama eski üye
Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Garip olan sizsiniz bence. Gelin de fark ettiyse demek ki, uzak durmaya çalışıyor.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
seni kınıyorum ve sana laflar hazırladımİçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için
Abin onu sevmiş onu seçmiş ne yaptığı seni ilgilendirmiyorBu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Şuraya şu durumu şu gerekceler ile yazmanız bile sorunun sizde olduğunu ortaya seriyor. Allah o geline sabır versin ne diyebilirim.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Sizin sıkıntı ordan başlıyo demek kiBenim annemle babam arasında 27 yaş var. 10 yaş fark neden problem olsun bekar insanlar arasında ? Anlamlandıramadım
Of seni aramak zorunda mıMesela hiç aramıyo diyim der ki e sen ara o çekimgen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?