Gelinim beni tehdit ediyor

Şaka mı bu konu
Ne olursa olsun, aranızda birşey bile geçmiş olsa size "kalk kendin al, oturmuş hizmet bekliyorsun" diyemez! Hiç değilse yaşınızdan dolayı size hürmet göstermek zorunda. Olanları oğlunuza bir bir anlatın. Şimdiye kadar niye sustunuz ki?

Vallahi ben olsam bir daha oğlum yokken özellikle gider tekrar kahve ister ve bana ne derse telefonla kayıt altina alırdım sonra da ona tehdit etmek neymiş gosterirdim
Çünkü ben fena bir insanım sanirim

Hiç inandırıcı değil..Senaryo iyi kurgulanmamış maalesef ki
Ha eğer gerçekse de bu denli ezik gibi davranmanın pek bir alemi yok.Oğluma söylesem mi diye kararsız kalmışsın,çocuk gibi oğluna şikayet edip gelini terbiye mi ettireceksin yani? Kendin hakkından gelemiyor musun?
Bir de torunuma iyi bakar mi acaba diye de tereddüte düşmüşsün,bilmem farkında mısın ama torunum dediğin çocuk o kadının çocuğu,sokaktan mı buldu da onu iyi bakmayacak;böylesine anlamsız bir fesatlık içine girmişsin, sana mı kaldı kadının doğurduğu çocuğa nasıl baktığı,emin ol senden daha çok düşünür evladını..

Geçen bu yorumu baska bir konuya yapmıştım ben de o konuyu da acan bir gorumceydi
Ve herkes sen ne yaptin ki gelininiz böyle davraniyor yaziyordu
Niyeyse herkes sadece gelin sanki burada hayatta hic birilerinin gorumcesi degiller geleceğin kayinvalidesi olmayacaklar

Bana konu inandırıcı gelmedi. Konu sahibi 2 mesaj yazıp gidince kimseyi alıntılamadan cevap yazınca gerçeklikten uzaklaşıyorum.

Bu terbiyesizliğin nedeni ne ? Aranızda bi problem mi oldu yoksa kendinin yetişme tarzı mı böyle ? Hiç saklamanıza gerek yok. Bi insan size Nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın ...

Söyleyin oglunuz kiminle evli oldugunu bilsin, size böyle diyen oglunuzu döver.Kolundan tutup kapıya koyacan, ozaman anlar kimi tehtit ediyor, saygısız insan.

Soyle şöyle mutlaka şöyle pislik kendini bilmez gelin bu ne küstahlık Ayy çok sinirlendim.Ya siz neden bu kadar iyi niyetlisiniz ben olsam o kahveyi başına dökerdim.

Yaklaşmınız hiç hoş değil bence. ''Sana mı kaldı kadının doğurduğu çocuğa nasıl baktığı?'' Bence çok yanlış bir söz olmuş. Torun sevgisi evlat sevgisinin de ötesindedir endişesini dile getirmiş kadıncağız. Gelininin davranışları hiç normal değil psikolojisi vs bozuksa pek tabii ruhsal yönden çocuğa iyi bakamama ihtimali de olabilir, bilemeyiz.

Ablacım kesinlikle söylemelisimn
pislik kadınya gıcık oldum canımıdır nedir korktum
soyleyın eşinizde oglunuzafda bosanırsada cıksın gıtsın ya

boyle gelinler dusman basina alti ustu bir kahve ..
pislik kadin..
boyle gicik insnlara sinir olurum..
bizim gelinde bu konuda uyuzdur kimse evine gitmesin kapisini calmasin..
orda tek basina geberip gitsin istiyor iyide..
bizde ailecek abimizi ozluyoz ..
o olmasa ben o geline azima geleni saymayi biliyom da ..
iste abi jatri icin susuyom..
boyle gelinlerden nefret ederim..

Bir anne için çocuğa iyi mi bakıyor acaba diye varsayımlarda kim bulunursa haddini aşmış olur.. O yüzden de böyle bir endişe yersiz. Kimse kimsenin anneliğini ortada bir sorun yokken sorgulayamaz..

Size esimin bizzat yorumunu soyluyorum...Soylemen lazim muhakkak ...Soylemessen oglunun esinin nasil karekterde bi insan oldugunu bilmesini engellemis olursun ogluna omur boyunca ihanet etmis olursun mutlaka soyleyin oglunuzda ona gore esine ona gore deger versin diyor esim ....

Bir anne için çocuğa iyi mi bakıyor acaba diye varsayımlarda kim bulunursa haddini aşmış olur.. O yüzden de böyle bir endişe yersiz. Kimse kimsenin anneliğini ortada bir sorun yokken sorgulayamaz..

Anneanne ve babanne yabancı biri değil torunu elbette canıdır. Endişe etmiş bu anormal bir durum olarak gelmiyor bana. Benim de böyle ruh hastası gibi davranan evlerden ırak bir gelinim olsa daha neler neler için endişelenirdim. En basiti ''Suçsuz yavrucağı da kendine benzetecek.'' gibi. Kötü huylarının benzemesi yani.

Ortada bir sorun yokken diyorsunuz ancak bayanın anlattıları bence normal bir insanın düşmanına bile yapmaması gereken şeyler. Ruhsal açıdan normal bulmadım bu durumda endişelenmesini de bu yüzden yerinde buldum şahsen.

Hanımlar,
konu inandırıcı gelmediyse K.İ.B butonu var hatırladınız değil mi inanmadınız diye kırıcı olmanıza gerek yok, sanki tüm insanlar kanatsız melekmiş gibi yazmışsınız.

Konu sahibesi genç yaşta anne olmuş, eşini kaybetmiş başı sağolsun, bazı insanlar hayat mücadelesini tek başına verirken ürkek, çekingen olup içine kapanır, belki konu sahibesi böyle biri, belki gelini kayınvalidesinin içine kapanıklığını fark edip ezmeye çalışıyor olamaz mı? Her kayınvalide kötüdür diyemeyeceğimiz gibi her gelinde melek diyemeyiz.

Çevrenizde hiç yok mu kayınvalidesine kötü davranan? Valla benim bir komşum vardı, kadın kayınvalidesini binbir naz niyazla eve alsa da koltukta oturmasına izin vermez bir sandalye tepesinde oturturdu, eşi bir kere anneme niye böyle yapıyorsun diyemedi, ki kayınvalide ağzı var dili yok bir kadındı, o da oğlunu kendi kendine büyütmüş bir anaydı.

Konu sahibesi,
oğlunuza söylemeyin ama gelinle konuşun, ezdirmeyin kendinizi lütfen.

Ogluna söyleme sende ayni onun yaptigi gibi sinsi sinsi sana yaptiklarinin aynisini yap ogluma soyleme cok kotu olur de. Ne terbiyesiz insalar var ya cok ayip gelinizizn yaptigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…