Gelinim beni tehdit ediyor

Kiz pamuk o kadar tirsmisim ki
Cevap vericem
Hala alintilayamiyorum :d
Cesaretimi toplamak icin zamana
Ihtiyacim var

Kizma takiliyorum.

Yok canim yaa yine hic birsey olmaz.
Bu zamanin gelinleri olarak hakli olurlar
O zamanin kv deleri..

Zaman degisir
Mevsimler degisir, kuslar gocer..
Degismeyecek tek sey hakliliklari :|
Bu dunya boyle bir dunya iste..
Bu zamanin gelinleri kayinvalide olurken o zamanin gelinleri de buraya konu acacak. Artik ben gelinimle karşılıklı buradan atisirim 3. Dunya savasi Kkdan başlayabilir

yok hemen kesin soyle yapmistir, o yuzden de gelin boyle yapmistir'a geliyor konu.. kiz burayi okusa "bu benim aklima niye gelmedi la" diyecek

yok hemen kesin soyle yapmistir, o yuzden de gelin boyle yapmistir'a geliyor konu.. kiz burayi okusa "bu benim aklima niye gelmedi la" diyecek
Bi tane konu vardi. Gelin annemle yasiyor 3 cocuga kahvalti bile hazirlamiyor ev isi yapmıyor her seyle annem ilgileniyor gelin gezip tozuyor artik annem yapamıyor diyen bir gorumce açmıştı. O gelin kimbilir neler yasadi da o hale geldi demislerdi hic unutmam. Hee gecinemiyorlar diye annenin yanina tasinmislardi. Kaynana mecburen evine almis yani.

Ben yazdım fatma ... senin yaşında doğurmuş olsam ... bende kv olabilecek yaştayım .

Bana yapılsa ... orda verirdim cevabı geline .

Eğer geçmişte benden nefret etmesini sağlayacak bir ayıbım yoksa .

Yavrummm sen kimi tehdit ediyorsun der belertirdim gözlerimi ... ahanda böyle

Bu tehditlerin bana sökmez ... ha korkma şimdilik burda yaptığın burda kalacak ... seni koruyacağım yani evlat derdim.
Ama tekrarı olursa ... başka bir yüzümü görürsün can cağızım der ... torunumu öper .
Şimdilik hoşçakal güzel kız derdim .

Sonrası mı ?

Bundan sonra kiminle dans ettiğini öğrendiyse ne mutlu ona ... yok daha öğrenmediyse ... o zamannn seve seve dannns !

Bana da acikcasi senaryo gibi geldi. Gercekse de evet gelin terbiyesizin teki ama kayinvalide de ogluna soylerse bosanacaklarinin garantisini veriyor. Gelin ne kadar terbiyesizse kv de o kadar kotu niyetli geldi bana

Yok artık gercek mi bu? Benim kv o kdr sey yaptı hala geldklerinde hzmette kusur etmem terslemem bu da yetiştirlme tarzı bnce ilgnç

Hemen kendi yasadiklariyla kiyasliyorlar hop etiketliyorlar kadini. gerci ben kvalide asigiyim kizim ilk insan demis ya hala guluyorum

Kizim da var oglum da ileride Allah nasip ederse kaynana olacagim bende. Buradaki gelinleri gördükten sonra gelecekteki gelinim benden hic memnun olmayacak bunu anladım. Gerci bu tip "gelinlere" agziyla kus tutan bile yaranamaz ya o ayri

Bide yani torunumu yetistiriyor ne demek bosansalar üvey anne çok iyi bakar demi ne üvey anneler gördüm ben

Kizim da var oglum da ileride Allah nasip ederse kaynana olacagim bende. Buradaki gelinleri gördükten sonra gelecekteki gelinim benden hic memnun olmayacak bunu anladım. Gerci bu tip "gelinlere" agziyla kus tutan bile yaranamaz ya o ayri

Ben Guney Koreli gelin istiyorum ugrasamam bunlarin kaprisiyle atariyla

Burda ne zaman bir kayinvalide konu açar acaba diyordum belki de ben yeni üyeyim denk gelmemişimdir benden önce olduysa bilemem

Ne yapabikecekmiş size??
Valla dişinizi gösterin derim. Sürekli gitmeyin bence ama gittiğinizde de size böyle davranmasına izin vermeyin.
Oğlunuza söyleyin ama ağlamadan söyleyin ki oğlunuz abartıyorsunuz diye düşünmesin. Şikayet eder gibi de değil sadece kırıldığınızı bilsin bundan sonra gelmiyorum istediğiniz zaman siz gelin deyin.
Eminim oğlunuz gerekeni yapacaktır. Çok uyuz oldum gelininize

-de'leri -miyim soru eklerini burdaki çoğu üyeden daha doğru kullanmanıza takıldım. Ya biri kekliyor yine, ya da Türkçeniz çok iyi bu yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…