Gelinim beni tehdit ediyor

Oyle kv vardi da biz mi iyi gelin olmadik?? Benimki birak 5 kurus yardimi, bir suru oglu var, dugunumuzden once bizim birikimle evinin kapi pencere tuvalet banyosunu yaptirdi, birikim kalmayinca gidip kredi cektik ondan da istedi, dugun icin sehir disindan akrabalari gelince evinde agirlamak icin. Gozune dizine durasica

Ay dur
ilk defa anne olarak empati yapıyorum

ben o gelini varyaaaaa ızgarada tost yaparım
uykusuzluktan yaşlandım ayol
iş hayatım hayal oldu
sosyal hayat felç
şebeleğimi büyütcem diye
ve
elin cadısı gelecek posta koyacak
oğlumun da o gelinin de kafasını alır tokuşturup uhu sürerim nihhahaaaa

işte sorun da orada, öyle k.valide yok zaten olmak zorunda da değil.. ben öyle k.valide olsam Prenses isterim ne yapayım sıradan yurdum insanını değil mi?

Şu kadına da inanmadınız ya pes diyorum.
Ne insanlar var. Siz çok mu az insan tanıdınız ki bu kadıncağıza yalan söylüyor, ben konunun gerçekliğine inanmıyorum diye ithamlarda bulunuyorsunuz.
Ben lohusayken kayınvalidem yemek kaşığını tezgahın üzerine koydu diye on metre öteye fırlattım gözü önünde. Gıkını çıkarmadı. Özür dilerim kızım bir daha olmaz dedi. Ha bu benim terbiyesizliğim. Lohusaydım. Doğum yapalı bir hafta anca olmuştu.
Demek istediğim böyle iyi yürekli kaynanalar var. Ben 4-5 tane tanıyorum.
Konu sahibi senin için yorum yapamam. Çünkü iki ucu boklu değnek.

diyorumya 3 5 kaynana buraya konu açsa neler ortaya çıkacak

Gelininiz aynen tarid ettiğiniz gibi size gereksiz saygisizlikta ve terbiyesizlikte bulunduysa aklima gelen ilk cume: terbiyesiz mahlukat.
Vallah oglunuz sorarsa anne hayirdir epey oldug gelmeyeli derse sizde olanlari net ve objektif bi sekilde anlatin. huzuru kacmasin diye kalkincada tehdit etti oglum bu durumda gelmeme daha iyi diyin. uzuldum kahroldum cok kotu davrandi gibi duygusal kelimeler bence kullanmayin. anlayan anlar zaten. he bide oglunuz ararsa siz diyinki gelinin yaninda ara beni eger o evde degilse. arasin ve hoparloru acsin

Tabi gelin saygısızlık yapmış da keşke siz de daha taşınalı bir hafta olmuşken gitmeseydiniz. Belki daha tam yerleşmediği için öyle çıkıp gitmeniz uygunsuz oldu. Yine de tabi saygısızlık yapması gerekmezdi iş sonra da yapılır.

Tasinirken neden yardima gitmediniz ? Benim bildigim buyukler bu durumlarda hep yaninda olur insanin .Bir de cocugu varmis.Belki de bu yuzden delirmistir gelin hanim...zaten isinin cok oldugunu soylemis siz de kahve icmeye gitmissiniz misafir gibi.

Oğlun olmadan onla muhattap olma kendi görsün hareketleri oğlunla git torunu sev o çıkarken çık oğlunda anlar suçlu olmazsın

Tasinirken neden yardima gitmediniz ? Benim bildigim buyukler bu durumlarda hep yaninda olur insanin .Bir de cocugu varmis.Belki de bu yuzden delirmistir gelin hanim...zaten isinin cok oldugunu soylemis siz de kahve icmeye gitmissiniz misafir gibi.
Ya Ben bu konulara karsiyin cok zor bi durum yoksa boyle zamsnlarda yaslilardan hizmet beklenilmemesi taraftariyim

Konu sahibi zaten genc yasta dul kalmis cocuklarina bakarak zaten psikolojik ve fizyolojik olarak yirulmustur

Ne yani insan oglunun evine bi kahve icmeyede gidemeyecekse...

Isterse evin alti ustunde olsun bi kahve yapmak kahveye bi seker katmak cok mu agir gelecdk insana acaba gelim hanimin anneside gelse annesinede oyle mi muamele edecek

Eger konu gercekse (olmamasini dilerdim) gelin hanim stv nin absurt dizilerindeki gelinlere tas cikaracak nitelikte ahhh ipeqbojuqu m keske burda olaydin

Gelin belki durduk yere böyle olmamıştır diycem ama pek te naif yazmışsınız.okuduğum ilk kayınvalide topiği.hep gelinler açıyor topik.

Gelin belki durduk yere böyle olmamıştır diycem ama pek te naif yazmışsınız.okuduğum ilk kayınvalide topiği.hep gelinler açıyor topik.
Nickini unuttumda baska bi kayin validede var burda oda yorumlarindan konularindan anlayislu gorunuyordu amq valla ben kaynana olsam bu yaptigini gelinin yanina birakmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…