Gelinim beni tehdit ediyor

Ben ağzımla bi kuş tutmadım yinede yaranamadim kV me ne oyunlar çevirdi çok şükür hersey döküldü oğlu da gördü yani benim arkamdan ağlayıp neler anlatmış oğluna hepsini anlatti kocam bana çok sivri zekaymış ben boyleleri sadece dizilerde oluyor sanmıştım ama rabbim mazlumun yanında beni tüm tuzaklardan çekti çıkardı herkes yaptigiyla kaldı ben öyle davranamam bana aptal diyende oldu saygısızlık yapmadım diye ama benm haklı olduğumu etrafimdakiler gördü ya başka ne isterim rabbim çok büyük o yüzden asla inanmıyorum böyle tek tarafı duyunca çünkü benimde başıma geldi neler sallandi arkamdan ne dolaplar döndü

Şimdinin gelinleri ileride öyle beter kaynana olacak ki... Hep haklılar çünkü mübarek.

Gelin, kadına düşmana yapılmayacak şeyler yapıyor, söylüyor. Hâlâ daha kayınvalide neler yapmıştır ki gelin ona böylece davranmıştır denilebiliyor.

O cümleleri düşmanıma söyleyemem be.. Kaldı ki annen yaşında bir kadına hatta ve hatta eşini bu günlere getiren annesine..

Valla bir kaynana, oğlumu biliyorum boşanmaya kadar götürür diyebiliyorsa pek de sakin sessiz değildir.
Iyi de arkadasim benim anneme esim kalk sekerini kendin al. Gelip himet bekliyosun dese, bir de tehdit etse bunlar aramizda kalacak diye, bosarim o adami. Bosamayanin aklina da ne diyim ben. Bende boyle yaparsam kocam da beni bosasin. Ayip yahu kv olmasini gec eve gelen bi misafir. Insan hoslanmasa da boyle davranamaz. Kadin da oglunun az cok mantikli bir insan olup olmadigini biliyorsa bunlari duyarsa bosanmaya kadar gidebilir olay diye tahmin yurutmus.

Kaynanalarin kötü zamaninda gelin oldum gelinlerin kotu zamaninda kaynana derler

Çok afedersiniz özür diliyorum ama oha
O nasıl gelin ya?
Ne bu arsızlık ne bu terbiyesizlik!
Siz annesisiniz neden sessiz kaldınız ablacım?
Lütfen konuşun oğlunuzla kaç yaşında kadınsınız size böyle yapmaya hakkı yok
Ne kadar kibar bir insana benziyorsunuz oysa ki
Sinir oldum yemin ederim
Ne yapacakmış !
Söyleyin oğlunuza bildirsin haddini lütfen

Ay yuvaları bozulabilir deseydi olabilirdi canım dediğin.
Ama oğlumu tanıyorum boşar demenin altında başka şey yatar..
Valla kayınvalide gelip hııı bunları yaptın oğluma söylersem seni boşar dese hadi boşat da göreyim denir.. Bu eş ilişkisidir, anne olmak evlat tanımakla alakası yok ki..
Hoş bir kullanım değil. Boşanmak iki kişi arasında ay bu bunu boşar, ay bu bunu bilmemnapar demek iyi niyetli bir söylem değil. Sen bu tavra boşayabilirsin, ben o bu şu öteki beriki de boşayabilir. Ama kaynana geçip boşar diyemez.

Bi inanasım gelmedi sanki ya..
Yani günahınızı almak istemem ama siz o derece iyi niyetli,marur
Gelininizde okadar kaba,iğrenç mi davrandı gercekten??

Sanki işin içinde başka şeyler var gibi..
Kimse sizin kadar sessiz kalamaz bence,hani çok yaşlı filanda dilsiniz,gencecik bi kayınvalide bukadar lafın altında kalmaz kendini ezdirmez diye düşünüyorum..

Bu zamanin gelinleri kayinvalide olurken o zamanin gelinleri de buraya konu acacak. Artik ben gelinimle karşılıklı buradan atisirim 3. Dunya savasi Kkdan başlayabilir

Isini sansa birakma bence.
20 yil sonra burada kimse takmaz yazdiklarimizi :d

Naptin da gelin boyle yapiyor teyzeeeee
Derler
Tansiyonumuz yetmez anlatmaya.
ahahah

Nedense pek inandırıcı gelmedi bi kere aranız zaten iyi değilmiş bu nedensiz olamaz herhalde ikincisi kendisi haksızken sizi neden tehdit etsin illaki bu duruma kocasının tepki göstereceğini bilir üçüncüsü madem yeni taşınmış kahve içmeye torun sevmeye değil yardım etmeye gitseydiniz daha iyi olmaz mıydı?

Gozumde kanal 7deki " kalp gozu" adli dizi canlandi birden fon muzigiyle birlikte.

Ne kdr uzulmussundur kim bilir abla ya.
Eskilerde bi mevzu felanmi yasandi?

Boşar dememiş ki öyle üsten üsten. Boşanmaya kadar göturur bu isi demis. Oglunu taniyor kadin bi zahmet. Demek ki oglu boyle bir terbiyesizlige goz yumacak bi insan degil. Dogru olan da bu degil mi Allah askina. Buyutup evlendirince cocuklarimizin evlerine gidemeyecegiz mi? Bi kahve icip burnumuzdan mi gelecek? Kadin tahmin ettigi bir seyi yazmis. Boyle olmasini istemedigim icin susuyorum demis. Bosatirim onlari dememis ki. Ki bu saygisizlik cazgir birine yapilsa aynen boyle der hatta uygulamaya gecerdi bile.

Oğluma değil kendi babana söyleyeceğim deseniz daha çok korkabilir ,oğluna söylediğinde de inkar edecektir yalan deyip ağlayacaktır sizde ara bozmakla suçlanabilirsiniz diye düşünüyorum

Burda bir cocuguz evlisniz ben bekarim ben kayinvalide tramvasindan cok gelin cirkefligi gordum cevremde .birbirine uyumli gelin kaynana dusmusseniz cok sanslisiniz demektir ben iki tarafinda birbirine saygisizligindan karsiyim herkes haddini bilmeli konu sahibi sadece ogluna solemek olmaz seni tehdit ettiginde cevabini vermeliydin tabiki oglundan korkuyor demek ki soyle haddini bildirsin sen bildiremiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…