Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Ne kadar seviyesiz bir yorum bu . Allah ıslah etsin sizi . Sizin de evladınız olacak ben o zaman göreceğim :) iki evlat arasında ki kavgaya maruz kalınca sizi .

Ben onu bir kere bile aramadım . Gülücük koymamın sebebi de bana bir gece evvelsinde biz abine olacağız bensiz plan yap demesiydi . Her hafta bu zaten tekrarlanan olay ama gel gelin ki pazar günü olunca abim her pazar istisnasız bize bırakıp bildiğiniz kaçıyor . Bunu yanlış anladıysanız da o sizin kendi kalbiniz .

Bunu çok iyi anlamış oldum gerçekten ... burada bile bunca şeyi okuyup gülücüğe takan insanlar var .

Bu raddeye nasıl gelebildiniz anlamadım.
Yengeniz problemli biri anlaşılan.
Bence hiç muhatap olmayın. Milletin gelgitleri yüzünden kendinize dert edinmeyin.

Peki o sizin görüşünüz diyelim o halde . Zaten ben bu dediğiniz gibi biri olsam bir derdim var bölümüne gelip konu açmam değil mi ? Ailem de arkamdayken ben daha fazla yükselir ve yüklenirim ..
yorumunuz için teşekkür ederim .

Ne kadar seviyesiz bir yorum bu . Allah ıslah etsin sizi . Sizin de evladınız olacak ben o zaman göreceğim :) iki evlat arasında ki kavgaya maruz kalınca sizi .
Sizinki iki kardes kavgasindan cok gelin-görümce anlaşmazlığı...
Haklı olsanız abiniz sizi tutardı..
Bu forumda hep şunu görüyoruz ki abiler genelde abla ve anneleri tutarlar...

Bence bu kadar alttan almanız onu çok şımartmış. Babanız abinizi De gelininizi de çağırıp sizden özür diletsin. Muslukları bir kapatın bakalım o kuyruk nasıl kıstırılıyor göreceksiniz.
Abinizin eşine vermediği değerin sorumlusu siz değilsiniz, bunun için üzülüyorsunuz onun için üstüne titriyorsunuz sanki. Ama ne olmuş kusura bakmayın ama it iti ısırmaz derler, karı koca sizi suçlamış

Burada okuduğumuz konulardan yola çıkarak, benim gözümde bambaşka bir manzara canlandı.
Sürekli kayınvalideye gitmek zorunda bırakılan bir gelin. Eşi gezdirmiyor, yalnız çıkmasına izin vermiyor. Görümcesiyle çıkarsa azıcık nefes alabiliyor. Görümceyle rica minnet avm ye gidince, yemek sonrası 5 dk oyun parkına gidiyor ama dönüşte görümceyi bulamıyor. Belki arayıp ulaşamıyor.
İstersen abim seni alsın demişsiniz. Abimi arayayım seni alsın şeklinde söylediyseniz ona kızmıştır. Çocuk değil, kendi eşini kendisi arayabilir.

İyilikten maraz doğar, fazla iylik fazla vefasızlık getirir diye boşuna dememiş atalarımız. Bende benzerlerini yaşayarak tecrübe ettim iylik yapmıycan kimseye bu devirde varsın kötü desinler. Sen işine bak onlarda ne halleri varsa görsünler. Bide heryere gelini niye götürüyorsun mecbur musun? Arkadaşlarınla takıl gez toz o da naparsa yapsın orta yerinden çatlasın

İşte bu...
Tek tarafli yazinca ve insanlar tek taraflı okuyunca gelin suclu oluyor.
Bu gelin niye her pazar kv gider ki... üstelik çocukla..evi yok mu...

Mesafe...Mesafe...Mesafe...Abiniz ve yeğeninin canınız ciğerinix anlıyorum ama gelin elin kızı hal hatırdan öteye geçmeye gerek yok hem görümce hem gelin olarak yazıyorum bunu.
Kendi adına konuş bende gelinim, hemde görümceyim ama gelinin el kızı olduğunu düşünmüyorum

İşte bu...
suç görümcede değil ki suç kocada. sürekli yalnız bırakılan bir eş ve babalık yapılmayan bir çocuk var ortada e haliyle gelinin sinirini bir yerden çıkarması gerekiyor o da görümceye patlamış.

İşte bu...

Evet mağdur gelinlerin kayınvalide ve görümcelerini dinlesek kesin buna benzer şeyler söylerler. Ne deseler yapıyoruz, yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında, bir de surat yapıyorlar vs...

Çünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu
İyilikten maraz doğmuş, abiniz ne kadar da terbiyesizce hareket etmiş öyle haklısınız geri adım atıp da bunların bir yerlerini şişirmeyin

Yengen abine yapamadığı nazı kaprisi sana yapmış koy mesafe fazla da değer verme. Kime fazla değer verirsen tepene çıkar

Gelini haklı çıkarmak için çabalayanlar şunu unutuyor,

Konu sahibi o hanimefendiyi gezdirmek,

Gününün güzel gecmesini saglamak,

Kocasinin gostermedigi ilgiyi,sevgiyi gostermek zorunda degil.

Tüm görümcelere ,aynı program yuklenmis fabrikasyon bir araç muamelesi yapmayin, iyi-kötü insan vardır,görümce yalnızca bir tanımdır.

Arkadasinizla yaptiginiz plana dahil ettiginiz icin tesekkur etmesi gerekirken ustune olay cikaran biriyle bundan sonra yan odaya bile gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…