Ne kadar seviyesiz bir yorum bu . Allah ıslah etsin sizi . Sizin de evladınız olacak ben o zaman göreceğim :) iki evlat arasında ki kavgaya maruz kalınca sizi .Havalıdır görümce
Böğürür gelince
Sanırsın at kişnemiş
Beni görüp gülünce
Bahçelerde börülce
Oynar gelin görümce
Oynasınlar bakalım
Bir araya gelince
görüm görüm görünce
bize gelmiş görümce
kafasına vur taşı
görümceyi görünce
Görümceler çok masum olsa bu maniler söylenemezdi diye düşünüyorum...
Ben onu bir kere bile aramadım . Gülücük koymamın sebebi de bana bir gece evvelsinde biz abine olacağız bensiz plan yap demesiydi . Her hafta bu zaten tekrarlanan olay ama gel gelin ki pazar günü olunca abim her pazar istisnasız bize bırakıp bildiğiniz kaçıyor . Bunu yanlış anladıysanız da o sizin kendi kalbiniz .“Abim yine onu bırakıp gitmişti ve bunda gülücük smile kullanmanız hoş mu sizce,sanırım siz de bundan mutlu oluyorsunuz???Ben de bir gelin olarak söyleyim ,ben de görümcemi her yerden engelledim.En azından kafam rahat.Uygun,uygunsuz zamanlarda “kahve içmeye “gelicem emri vakisinden kurtuldum
Bunu çok iyi anlamış oldum gerçekten ... burada bile bunca şeyi okuyup gülücüğe takan insanlar var .Hayatta hiçbir zaman belli bir mesafeden öteye geçmemek lazım. Bazen kar zarar hesabı yapmak gerek cidden. Fedakarlık denen şeye de inanmıyorum artık. Hayır görmediğim, hep tolerans göstermek zorunda kaldığım, kötü günümde yanımda olmayan, hep bana mutsuzluk veren kişilere merhaba merhabadan öteye geçmem. Aile olsa bile. İnsanoğlu çiğ süt emmis kimseye yaranamazsiniz. Kırk gün sirtinizda tasisaniz bile bir dakika sırtındanizdan indirirseniz sizden kötüsü olmaz. Bu yüzden her durumda koşup verici olmamak gerek sonu ağır oluyor. Gerek yok herkes kendi hayatını ön planda tutmalı.
Peki o sizin görüşünüz diyelim o halde . Zaten ben bu dediğiniz gibi biri olsam bir derdim var bölümüne gelip konu açmam değil mi ? Ailem de arkamdayken ben daha fazla yükselir ve yüklenirim ..Ben sizi cokta sevgi pıtırcıgi görmedim.
Ne geliyorsa başıma iyiliğimden geliyo diyip mağduru oynayan tiplerden gibisiniz.
Insani cıldırtıp sonra da ay ne oldu ben ne dedim ki simdiciler vardir bide.
Sec bege al bunlardan birini.
Icten ice abinin yengeni birakmasindan haz alıyo gibisin.
Ha durumu yanlista algilamis olabilirim. O zaman yok sayacaksın. Yokmus gibi davranacaksın.
Sizinki iki kardes kavgasindan cok gelin-görümce anlaşmazlığı...Ne kadar seviyesiz bir yorum bu . Allah ıslah etsin sizi . Sizin de evladınız olacak ben o zaman göreceğim :) iki evlat arasında ki kavgaya maruz kalınca sizi .
Miss yaa :)))Tek kelime yazicam banlanirsam da banlanirim afedersiniz ama: miktirsin
O yoruma, bu yorumu yaptınız ya, nasıl bir görümce olduğunuz ortaya çıktı...Miss yaa :)))
Aman sakin ol lütfen . Değmez ona ..
İşte bu...Burada okuduğumuz konulardan yola çıkarak, benim gözümde bambaşka bir manzara canlandı.
Sürekli kayınvalideye gitmek zorunda bırakılan bir gelin. Eşi gezdirmiyor, yalnız çıkmasına izin vermiyor. Görümcesiyle çıkarsa azıcık nefes alabiliyor. Görümceyle rica minnet avm ye gidince, yemek sonrası 5 dk oyun parkına gidiyor ama dönüşte görümceyi bulamıyor. Belki arayıp ulaşamıyor.
İstersen abim seni alsın demişsiniz. Abimi arayayım seni alsın şeklinde söylediyseniz ona kızmıştır. Çocuk değil, kendi eşini kendisi arayabilir.
Kendi adına konuş bende gelinim, hemde görümceyim ama gelinin el kızı olduğunu düşünmüyorumMesafe...Mesafe...Mesafe...Abiniz ve yeğeninin canınız ciğerinix anlıyorum ama gelin elin kızı hal hatırdan öteye geçmeye gerek yok hem görümce hem gelin olarak yazıyorum bunu.
suç görümcede değil ki suç kocada. sürekli yalnız bırakılan bir eş ve babalık yapılmayan bir çocuk var ortada e haliyle gelinin sinirini bir yerden çıkarması gerekiyor o da görümceye patlamış.İşte bu...
Tek tarafli yazinca ve insanlar tek taraflı okuyunca gelin suclu oluyor.
Bu gelin niye her pazar kv gider ki... üstelik çocukla..evi yok mu...
İşte bu...
Tek tarafli yazinca ve insanlar tek taraflı okuyunca gelin suclu oluyor.
Bu gelin niye her pazar kv gider ki... üstelik çocukla..evi yok mu...
İyilikten maraz doğmuş, abiniz ne kadar da terbiyesizce hareket etmiş öyle haklısınız geri adım atıp da bunların bir yerlerini şişirmeyinÇünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu
Aaa tereliye :)Mesafe...Mesafe...Mesafe...Abiniz ve yeğeninin canınız ciğerinix anlıyorum ama gelin elin kızı hal hatırdan öteye geçmeye gerek yok hem görümce hem gelin olarak yazıyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?