Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Cok nazlayip pohpohlamissniz. Araya guzel bi mesafe koycaksinz olan olcak.

Tamam yeğenin varda onlar düşünsün onların çocuğu
senin düzenin yok kendine harca bundan sonra tavır değilde uzak dur başlarının çaresine baksınlar
Sen kendi yaralarını sar çok samimi olma

Mesafe...Mesafe...Mesafe...Abiniz ve yeğeninin canınız ciğerinix anlıyorum ama gelin elin kızı hal hatırdan öteye geçmeye gerek yok hem görümce hem gelin olarak yazıyorum bunu.
Neden, siz sadece aile üyelerinizle, aranızda kan bağı olanlarla mı görüşüyorsunuz?

Sen hic görümce olmadınmı

Anlattiklariniz nedense hiç samimi gelmedi bana. Yengenizin baştan beri sinir hapları kaprisli olduğunu bile bile bukadar fedakarlik yapman bana saçma geldi acikcasi. Kadın size mesafeli ve yaptgnz iyiliğin kıymetini bilmiyorsa e haliyle sende mesafe koyarsın. Yengenin tepkisine gelince konu sadece bununla sınırlı değildir daha oncesinin patlamasidir

Benim konuya çok mantıklı bir açıklamam var.
Abisi onu zırt pırt sizin eve bırakıyor. Şahsen ben de eşimin beni devamlı zorla ailesinin evine götürmesini istemezdim. Sonucta 'kaynana tüy olsa dusse gelinin başı yarilirmis' diye atasözü var. Allah bilir neler neler birikmiştir kadında , nelere nelere uyuz olmuştur saçma sapan.
Artik zırt pırt sizinle muhatap olmak istemediği için çok uzun zamandır bahane aramış. Siz iyi davrandikça bahane bulamadığından ve sizle mićmiç olmaya devam ettiğinden daha uyuz olmuş.
Veeeeeee en son aradığı fırsat eline geçmiş. Basit bir olayı büyütüp büyütüp nihayet sizin sulaleyle iplerini koparmış.
İnan şu an o kadar rahatlamistir ki, çünkü artık her hafta eşinin ailesine gitmek zorunda değil, hele eşi yanında yokken öyle kös kös oturmak zorunda da değil, bu çocuk zayıf , gibi laflar söyleyen , öğüt veren bir kaynana da yok...
İnan ki eger ozur dileyip bu keyfini bozmak durumunda olursanız ilk fırsatta yine aynı şeyi yapacaktır :)
Boşver, ilişme.
Sen yıllarını geçirdiğin kocamdan ayrilmissin seni uzuyor diye. Bu çirkef kadından ayrıldığına mi üzüleceksin başkasının ağzıyla sana hakaret eden abiden ayrıldığına mi üzüleceksin?
seni mutsuz edenleri çıkart at hayatindan. Sen de rahatla , derim ben.

Kusura bakma konu sahibi ama "yine abim onu bırakıp gitmişti :) " cümlenizden bir şeyleri eksik anlattığınızı düşünüyorum sonundaki gülücük de hiç iyi niyetli görümce tavrı gelmedi..
Tavsiyem de iyi de olsanız kötü de olsanız mesafe Can'dır..

işte bu yüzden çok samimiyet kurulmamalı gibi geliyor. saygı evet, sevgi de evet.. ama insanların birbirinden beklentisi artınca kıyamet kopuyor. siz gelininizi arkadaşınızla çıkarken çağırmak zorunda değilsiniz, onun da çağırılmadı diye kırılmaya hakkı yok. ha içinizden gelir çağırırsınız, o da isterse gelir isterse gelmez. gelirse uyum sağlar. sağlamazsa gider. ama beklenti girdiğinde işin içine, o çağırmadı, bu ilgilenmedi gibi bu kez kavgalar sorunlar büyüyor.

Akli melekelerinden şüphe ediyorum artık...
Burda hepimize el kızı diye hakaret ediyorsun, cevap verecek bir şey bulamayınca çocuk gibi haraketler...
Yazık valla ..
Bende el kızıyım eşimin ailesine göre aynen böyle istisnalar dışında

Evet o kısım benim de gözüme takıldı diğer sayfaları bile taradım yorumlarda açıkladınız mı tekrar sormayayım diye
Onu kardeş gibi gördüğünüz için gelmelerine mi sevindiniz
Ya da abiniz rahat takılıyor onu da buraya yolluyor mu demek istediniz
Eğer 2. İse kadıncağız belki de sizin onu sevdiğiniz gibi o da sizi seviyordur anlamsız bir şekilde size patlamıştır abinizden kaynaklı olarak

Bende el kızıyım eşimin ailesine göre aynen böyle istisnalar dışında
Sen zaten gelinleri el kızı olarak görürsen, kayınvalidenlerden de seni kızı olarak görmesini bekleyemezsin.
Önce sen kendine değer vericeksin ki insanlar da sana değer versin.

Sen zaten gelinleri el kızı olarak görürsen, kayınvalidenlerden de seni kızı olarak görmesini bekleyemezsin.
Önce sen kendine değer vericeksin ki insanlar da sana değer versin.
Kayınvalidem veya eşimin ailesi bana değer vermesede olur kalsın bana değer veren hem ailem hem akrabam hem birsürü tanıdığım var çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…