- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Bende o gülücüğe takıldım kötü müyüm
"Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :)"
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu cumlenizde neden sonuna gulucuk koydunuz? Sanki bu durum hosunuza gidiyormus da bununla egleniyormussunuz gibi olmus.
Benim de ilk dikkatimi çeken şey bu oldu
Bende o gülücüğe takıldım kötü müyüm
O gülücük cok isgüzar bir gülücük gibi degil mi? Cünkü sacma bir yerde kullaniliyor
Valla burdan bi yazıyla niyet okunmaz . Ama konu sahibi bi yerde çok tatlı bi yiğenim var biraz yaramaz gibi bi cümle kullanmış bence gülücük bu cümle sonuna daha çok yakışıyor . Açıkçası benim aklıma abim yine yengemi bize bıraktı yazınca :) bu aklıma gelmez yiğenim çok tatlı :) olabilirHanımlar kinayeli bir gülücük o. İşgüzarlık falan değil, durumun vehametini ortaya koymak adına.
Kinaye işte kısacası.
Hanımlar kinayeli bir gülücük o. İşgüzarlık falan değil, durumun vehametini ortaya koymak adına.
Kinaye işte kısacası.
Ben de bu tur durumlarda tek tarafi dinleyerek yorum yapmanin yanlis oldugunu dusunenlerdenim. Sonucta burda kimse konu acarken, ben de şu yanlisi yaptim demiyor. Tabi gelin hanimi da dinleme imkanimiz olmadigi icin sadece sizin yazdiklarinizin isiginda yorum yazabiliyoruz.Ben zaten abimi çok suçlu bulduğumu söyledim ? Ayrıca gülücüğü art niyetle koymadım . Kaldı ki kendisi zaten gelmek istemese ben nasıl zorlayayım ? Ben de emin olun sürekli bana kapris yapmasını , sürekli olarak kendini kıyaslamasını ve sürekli herkese kötü demesini normal bulmuyorum .
Teşekkür ederim yorumunuz için . Benim kalbim rahat , ben o ve abimin arası bozulmasın diye her zaman onun istediklerini yaptım . Ama sanırım suç bende ki fazlaya kaçtım
Valla burdan bi yazıyla niyet okunmaz . Ama konu sahibi bi yerde çok tatlı bi yiğenim var biraz yaramaz gibi bi cümle kullanmış bence gülücük bu cümle sonuna daha çok yakışıyor . Açıkçası benim aklıma abim yine yengemi bize bıraktı yazınca :) bu aklıma gelmez yiğenim çok tatlı :) olabilir
Yine de dediğim gibi yazıdan niyet okunmaz
Ne alaka kinaye??? Anlayamadim.Hanımlar kinayeli bir gülücük o. İşgüzarlık falan değil, durumun vehametini ortaya koymak adına.
Kinaye işte kısacası.
Ben de bu tur durumlarda tek tarafi dinleyerek yorum yapmanin yanlis oldugunu dusunenlerdenim. Sonucta burda kimse konu acarken, ben de şu yanlisi yaptim demiyor. Tabi gelin hanimi da dinleme imkanimiz olmadigi icin sadece sizin yazdiklarinizin isiginda yorum yazabiliyoruz.
Onlar iyi olsun diye surekli yengenizin suyuna gitmeniz bir cozum yolu degil malesef. Insanin esiyle arasi iyi degilse, diger tum herkesle cok iyi olsa da bir anlam ifade etmiyor. Bunu siz de takdir edersiniz sanirim. Bir iyilik yapmak istiyorsaniz abinize sorunlari her ne ise cozmelerini onermek ve bu konuda israrci olmak en dogrusu olur. Karisina zerre deger vermeyen bir abiniz var. Siz de kotu bir evlilik gecirmissiniz. Bunu en iyi siz anlarsiniz. Her ne ise sorunlari halledemiyorlarsa ayrilsin abiniz. Kadinin hayatini da zindana cevirmenin bir anlami yok. Kadin kac kere aramis avm de gelip alsin diye, abiniz orali bile olmamis. Cidden cok acinasi bir durum kadin icin. Siz bunu bile bile, abinizi arayip da "senin derdin ne be adam, karin gelip almani istiyor sen ne halt ediyorsun" demiyorsunuz. Elalemin kizini ne icin aliyor bu erkekler surundurmek icin mi? Ne haklari var?
babanız artık para vermem demiş ya mevzu o bence...onlara saramıyor ..size sarmış..hiççç takma dön arkanı git..Çok amin .. ama hata bende çok fazla verici olmak , çok fazla değer vermekten kaynaklandı bu durum . Dengeyi kuramadım maalesef .. ben istedim ki bir bütün olalım ama o istemiyormuş :)
kısmen haklısınız ...süründürmek için almasınlar..kim bilir aralarında ne olmuş...eşeğe birşey yapamıyor çulana yapışıyor ..derler bizde kendi aralarında halletsinler...milleti kötüleyip..bir kenara çıkmasınlar....bak yarın en iyi koca onunki olur konu sahibi en kötü olur..ama bu mevzu para yüzünden ..kadın bir taşla kaç kuş vuracak acabaBen de bu tur durumlarda tek tarafi dinleyerek yorum yapmanin yanlis oldugunu dusunenlerdenim. Sonucta burda kimse konu acarken, ben de şu yanlisi yaptim demiyor. Tabi gelin hanimi da dinleme imkanimiz olmadigi icin sadece sizin yazdiklarinizin isiginda yorum yazabiliyoruz.
Onlar iyi olsun diye surekli yengenizin suyuna gitmeniz bir cozum yolu degil malesef. Insanin esiyle arasi iyi degilse, diger tum herkesle cok iyi olsa da bir anlam ifade etmiyor. Bunu siz de takdir edersiniz sanirim. Bir iyilik yapmak istiyorsaniz abinize sorunlari her ne ise cozmelerini onermek ve bu konuda israrci olmak en dogrusu olur. Karisina zerre deger vermeyen bir abiniz var. Siz de kotu bir evlilik gecirmissiniz. Bunu en iyi siz anlarsiniz. Her ne ise sorunlari halledemiyorlarsa ayrilsin abiniz. Kadinin hayatini da zindana cevirmenin bir anlami yok. Kadin kac kere aramis avm de gelip alsin diye, abiniz orali bile olmamis. Cidden cok acinasi bir durum kadin icin. Siz bunu bile bile, abinizi arayip da "senin derdin ne be adam, karin gelip almani istiyor sen ne halt ediyorsun" demiyorsunuz. Elalemin kizini ne icin aliyor bu erkekler surundurmek icin mi? Ne haklari var?
Yani konu sahibi olumsuz bir durumu anlattığı cümlenin sonuna gülücük koymuş ya, normalde olumlu ve güzel cümlelerin sonuna gülücük koyarız. İşte o sebeple kinayeli bir gülücük olmuş onlar. Daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum :)Ne alaka kinaye??? Anlayamadim.
Para mevzusu bu kavgadan sonra gundeme gelmis ama. Ayrica konu sahibi telefonda yengesine " istersen seni eve birakayim" demis, yengesi de " sanane bizim iliskimizden" demis. Sence de bu cevap cok alakasiz degil mi? Sen olsan boyle mi cevap verirsin? En kotu ihtimalle "sana ihtiyacim yok, kendim giderim" dersin degil mi? Bu da herseyin konuda anlatilmadig~ni gostetiyor. Sanane bizim iliskimizden cevabini almak icin, iliskilerine laf etmis olmaniz gerekir.kısmen haklısınız ...süründürmek için almasınlar..kim bilir aralarında ne olmuş...eşeğe birşey yapamıyor çulana yapışıyor ..derler bizde kendi aralarında halletsinler...milleti kötüleyip..bir kenara çıkmasınlar....bak yarın en iyi koca onunki olur konu sahibi en kötü olur..ama bu mevzu para yüzünden ..kadın bir taşla kaç kuş vuracak acaba
Hahaha cok komik oldu bu cumle. Adamsin kiz ColinAdamsin kiz COLIN
Colin çok yakuşuklusunPara mevzusu bu kavgadan sonra gundeme gelmis ama. Ayrica konu sahibi telefonda yengesine " istersen seni eve birakayim" demis, yengesi de " sanane bizim iliskimizden" demis. Sence de bu cevap cok alakasiz degil mi? Sen olsan boyle mi cevap verirsin? En kotu ihtimalle "sana ihtiyacim yok, kendim giderim" dersin degil mi? Bu da herseyin konuda anlatilmadig~ni gostetiyor. Sanane bizim iliskimizden cevabini almak icin, iliskilerine laf etmis olmaniz gerekir.
Hahaha cok komik oldu bu cumle. Adamsin kiz Colin
Hem adam hem de kiz olup ayni zamanda ismim de erkek ismi oluyor
Ama kinaye gulucukle yapilmaz. Kinayenin anlamina bu anlatiginiz uymuyor.Yani konu sahibi olumsuz bir durumu anlattığı cümlenin sonuna gülücük koymuş ya, normalde olumlu ve güzel cümlelerin sonuna gülücük koyarız. İşte o sebeple kinayeli bir gülücük olmuş onlar. Daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum :)
ben profil resmine bakmaktan ne yazıldığına dikkat edemiyorum hiçPara mevzusu bu kavgadan sonra gundeme gelmis ama. Ayrica konu sahibi telefonda yengesine " istersen seni eve birakayim" demis, yengesi de " sanane bizim iliskimizden" demis. Sence de bu cevap cok alakasiz degil mi? Sen olsan boyle mi cevap verirsin? En kotu ihtimalle "sana ihtiyacim yok, kendim giderim" dersin degil mi? Bu da herseyin konuda anlatilmadig~ni gostetiyor. Sanane bizim iliskimizden cevabini almak icin, iliskilerine laf etmis olmaniz gerekir.
Hahaha cok komik oldu bu cumle. Adamsin kiz Colin
Hem adam hem de kiz olup ayni zamanda ismim de erkek ismi oluyor
Colin çok yakuşuklusun
Anacim noluyor sizeben profil resmine bakmaktan ne yazıldığına dikkat edemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?