Gelinimizin büyük mutfak takıntısı

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Kızlar hayırlı geceler dertmi demeyin gerçekten dert oldu. Kardesimin eşi çok iyi bir bayan ama mutfak takıntısı biktirdi. Ben yurt dışındayim gelinimizde buraya geleli 2 ay oldu. Buranın evlerinin mutfagi genelde biraz küçük kendi evlerinin mutfagi biraz geniş oldugu için, Bize her geldiginde mutfakta bir iş yaptigimizda ay sizin mutfak cok küçük diyor. Kac defa anlattim ben evimden memnunum benim mutfagim cok küçük degil bana yetiyor dedim, ama her defasinda tekrarlamasindan sıkıldım. Bugün gorumceme gittigimizdede sizin mutfak geniş ablam gilin ( bana diyor) mutfağı küçük dedi. Ilk zamanlar takmiyordum ama surekli soylesi rahatsiz etti. Kisaca evimi tanıtayım benim salonum iki oda büyüklüğünde salonun yarısı oturma grubum yarısıda yemek masası takımımız var. Yatak odası cocuk odası ve iki tane balkonum var banyo ve wc geniş sadece mutfagim biraz küçük bana yetiyor ben memnunum evimden ikimizde kiradayiz ustelik kendi evimizde degil, burda genelde herkez belediyeden kiralık evde oturuyor, Allahıma cok şükür kiralikta olsa başımı sokacagim bir evim var. ben sizden şunu rica ediyorum gelinimizin kalbini kırmadan nasil konuşabiliriz. Iyi bir bayan kalbini kirmak istemiyorum elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum. Kötü niyetli değil her zamanda görüşüyoruz ama surekli evimi elestirmesi son zamanlarda beni rahatsiz etmeye başladı. Ne yapabilirim kizlar lütfen yardimci olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşacak başka ortak zevkler, konular falan bulun. Tepki gösterirseniz bu sefer benim mutfak geniş demeye başlayacak gibi bir his oluştu bende Hem neden beraber iş yapıyorsunuz ki, ben olsam o daha ağzını açmadan, hadi sen otur burası dar zaten derim. Kafam rahat olarak yaparım işi.

Bence laf olsun torba dolsun diye konusuyor.

Bir daha olursa duymayin sanki hic bir şey dememiş gibi davranin o zaman anlayacaktit. Ben memnunum vs demeyin mesela.. Laf havada kalsin:)

Ona neymiş elin mutfağından sanki kendi evi,

ev sahibi yani siz halinizden memnunken onun şikayet etmesi saçma.

Ay evet kucuk bende isterdim daha buyuk olmasini falan diyin sizde siz evinizi savundukca o da size kabullendirmeye calismis biraz..

Benim de mutfağım küçük, insanlardan önce ben söylüyorum.
"bu ne biçim mutfak, cücük kadar, totom ancak sığıyor"

Ya da soyle diyin kucuk mucuk onemli olan ordan cikan yemekler ne buyuk mutfaklar gordum icinde dogru durust yemek olmayan falan ne cevap verir acaba

At kosturmayacaz ya icinde, yemegim pissin yeter bana deyin... Hahaha... Bosverin takmayin yaaaa... He he cok kücük vallah deyin, icine su serpilsin...

cok kucuk biseye takilmissin, gereksiz dert edinmissin. Insanlara karsi biraz toleransimiz olmali diye dusunuyorum. Bence tepki verilecek, ya da "yaa ne desem de rahatsizligimi belli etsem" diye uzerinde dusunulecek bir durum yok. Gelininizmis, sizden yasca da kucuk. Bence zaten dediginde ters bir sey yok. Size gore varsa da biraz daha hosgorulu ve olgun davranabilirsin.

Kızlar gelinimiz kardeşimin eşi yazmayı unuttum. Benim gelinim degiliyi bir bayan ama ben bir konunun surekli tekrarlanmasina sinir oluyorum once takmiyordum ama surekli konusmasinda biraz rahatsiz oldum tamam benim mutfagim kucuk olsun onlarinki geniş olsun. Huzur olsun gerisi cokta önemli değil bence...

Benim mutfagada 3 Cu kişi sığmaz:)) napak yani herkesin büyük olacak değil ya

Kuzenimin eside bu ev çok büyük burayi nasil istiyorsunuz fatura çok gelmez mi gunah.
Deyip duruyor.
Boyle daha iyi diyoruz her seferinde bunu söylüyor.
Bir gün gelmiş ben banyodayken 1 saattir banyodasin yazik değil mi niye çok duruyorsun fatura çokgelir deyip durdu gidene kadar.
Beraber bir akrabaya ggideceğiz ben makyaj yapiyorum bu da yaninda göz kalelerinebakiyor e niye bu kadar siyah vvar yazik değilmi ggünah
Kardesimle kuzenim ayni yastalar bir yerde indirimde tayt gordum ikisinede aldim.
Bu gordu yazik dehil mi niye iki tane aldin aynisindan beraber giyselerdi ya gunah

Huy bsy diyemiyorumda

Oteki dünyada yanımda mı goturcem kızım de..

Yemegını ye fazla zırlama! dıye de içinden soylenebılırsın..bıyıkaltı gülerek..

salonda ağırla. mutfağa gelip yardım etmek isterse de "ay canım benim mutfağım küçük, sen orda darlanıyosun, sen burda otur, ben hallederim" de. eşşek değilse anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…